petek, 13. januar 2012

1535455 - niti Barroso ni več varen pred Stanovnikovimi verbalnimi pogromi

"Ni mi ostalo neznano, da je gospod Jose Manuel Barroso pripravil televizijsko snemanje, v katerem je želel takoj po volitvah čestitati Janezu Janši , a do tega potem ni prišlo. In ta gospod Barroso, predsednik evropske komisije, nato ni menil, da bi bilo treba čestitati Zorano Jankoviću , dejaneskemu zmagovalcu volitev,"

Normalno! Barroso pač komunistično-fašističnim nastavljenčkom/podtaknjenčkom ne čestita.

A mogoče nima pravice do tega? A komunistično-fašistični militantni sociopat Stanovnik misli, da sme Barrosu in celemu svetu, zlasti onim ki so žalibog pač neoboževalci komunisto-fašistov očitati, ker ni ubogal volje Murglbabe in se pretvarjal, da je vesel, ker so slovenski komunisti-fašisti nekak misteriozno zmajmunisali garjavo relativno zmago njihovega čobana z 2% relativne prednosti.

Kao, eto mi komunisti-fašisti-špetirmaherji smo nekak zmajmunisali, garjavo sicer relativno zmago, zdaj se pa vsi voljno uležite na tla in z ritnicami ploskajte zarotniškemu umu tovariša Murglbabe in našemu komunističnemu nastavljenčku - nadaljevalcu dinastije, Kučan Jong Zokiju.

Tudi Fritzlu je nekak uspelo "zmagati" tam v njegovi zločinski kleti. Pa je svoje nakane uresničeval dolga leta. Ampak mu policijski inšpektor in tožilec in sodnija in sosedje nekak niso hoteli čestitati za "zmago". Baš ćudim! hehe.

In ne, Janša, Žerjav, Virant, Novakova, y bogamy Pahor in Kahel takisto, ne, vsi oni svojim volivcem niso nič dolžni, tudi oni so dolžni zasledovati voljo in želje komunističnih volivcev. Tudi oni so dolžni izpolniti pričakovanja, interese in želje komunističnih volivcev in Kučana.
800 tisoč drugih so vsi kurac od ovce, samo Kučan-Stanovnik-Zokijevih 300 tisoč so relevantni, pomembni in samo oni tvorijo NAROD. Zato so koalicije onih 800 tisoč "FANTOMSKE KOLABORANTSKE KOALICIJE NARODNE ENOTNOSTI BREZ NARODA", ker oni niso narod. "Naroda" je točno 317 tisoč. To so oni, ki so na komando Murglbabe iz ograjice KGB™ prešli v ograjico LZJPS™. Samo in izključno ONI™ tvorijo ves slovenski narod. Majke mi sudija, reko mi tovariš Stanovnik!

Ni kriv Barroso, da smo Slovenci v kolektivitetu takšni zblojeni strahopetni pizdeki, da smo pustili komuniste, da nam vladajo in izvajajo svoje spletke in bananaripablik kolobocije in pretumbanja hlapčevskega komunističnega volivnega telesa v eni noči iz KGB™ v LZJPS™. NI on kriv, da nas je naša zblojenost in cagavost in usegliharjenje pripeljalo tu kjer smo. On je samo znak in opomin vsem ki zmorejo razumeti. ON ni krivec, je zgolj mesenđer. Mesenđera se ne ustreli, papki!

Škoda, da sta Barroso in takratni ameriški ambasador zamudila takšno pozo, še bolj rezolutno, kot tole zdaj, zavzeti takrat, ko smo se pogajali oz. potegovali za vstop v NATO in EU. Če bi takrat rekli, da s komunisti na oblasti in kumunajzerizmom v sistemu in komunističnim orgijanjem prenašanim na TV in po medijih, NATO in EU in monetarno unijo, ne bomo videli, bi v 20 letih Slovenci misteriozno uspeli doumeti, da lahko imajo samo eno - komuniste, alpa vstop v klub civiliziranih držav. Tako so pa tudi oni prispevali k slovenski nesreči, a to je zdaj passe in kot vidimo Barroso in USA že ukrapata.

Link

Ni komentarjev: