nedelja, 8. januar 2012

1523049 - v čem se razlikujemo od Amišev

Vse to je posledica 20@45™ dolgoletnega nazi-socialističnega drukanja in šuntanja plemensko čutečih Slovencev na platformi mantre "Svojega [kapitala in naprednega tehnološkega znanja] nimamo, tujemu ne dovolimo vstopa". 

Če iščemo dobro analogijo - Slovenci smo nekšni Amiši evropskega in svetovnega gospodarskega prostora, le da je med AMIŠI incest redek in vsaj uradno je velik greh, v našem slovenskem gospodarskem plemenskem okolju pa najbolj priljubljena praksa. Ker se mi gospodarsko-lastnisko pač imamo najrajši med sabo, večino naših pupik razdevičijo kar nečaki in strici in se nam dogajajo takšne zadeve, da sin materi ponudi posteljno zvezo in celo zakon, ko oče zabrede v finančno stisko. Debeljekova svinjarija je natančno to! Njegov cilj? Nesamozavesten lolek ne bi bil rad presojan od kakšne pupike iz strašnega zunanjega izvenplemenskega sveta onkraj meja amiške slovenske skupnosti.

Dolga leta smo brali in na TiVu v prajm tajm gledali ksenofobne prispevke, ki so nategnjeno in po agitpropovsko militantno oddajali v eter eno samo sporočilo - "Bolje, da nas Slovence frit brez vazeljin natepavajo naše rdečetalibanske svinje in njihovi sopotniški plenilski trabanti, kot pa, da kseno-investitorji pritrogajo svež kapital in pošteno prevzamejo kakšen naš kronično finančno podhranjen in travmatiziran kolhoz. Oz. investirajo čisto na novo. In našim fritzlom izbijejo ključ od kleti iz rok, fritzlovske kleti pa odprejo in preluftajo".

Dolga leta smo opazovali srdito agitpropagando namenjeno patološki homogenizaciji slovenskega nazisocialističnega monolita, prisostvovali smo monolitizaciji slovenske Susak-stajl gospodarsko-lastninsko incestne skupnosti. Ne potrebujem poudarjati kako nenačelne in nenormalne koalicije so pri tem nastajale, posledično pa utrjevale eno najbolj sprijenih in ogabnih partitokratskih plenilskih politkamarilj, ki so v vsej zgodovini človeštva sploh rulale na kakšnem koščku planeta.

Za ilustracijo, nekatere sramotne lopovske odločitve so žegnale bizarne "koalicije" lopovluka&plenilstva, v katerih so konje skupaj kradle stranke, ki bi v drugih državah bile absolutno nezdružljive in nekompatibilne, zlasti zato, ker je šlo za odločitve, ki so državni slupnosti, državljanom in potrošnikom bile neposredno škodljive. Imeli smo situacije, ko so "vkup stopile" vse slovenske politične stranke, zadeve so pa potem zafigurirale kot "nazi-interes", ki to seveda ni bil, o katerem tu piše ĐejPiDi.

Skratka, ogabne susak-stajl in fritzlovske zgodbe iz zatohlih plemenskih skupnosti v gospodarsko-ksenofobno skrbno izoliranih alpskih dolinah. Takle mamo, jebiga. 

Vse te orgije sadističnih podalpskih nazisocialistov pa plača zasužnjena kanonfutr raja, ki poleg tega, da je na tlaki za človeka nevredne zmanipulirano nizke mezde, preplačuje pofl v glavnem izdelke in storitve, plačuje najvišje harače in rekete na svetu in trpi skrbno prikrivani teror lokalnih fritzlovskih mogulov, ki uživajo sadove gospodarsko-investicijske izolacije slovenskega Suska. 

Vmes pa izvajajo svoj smrdljivi ples ustrahovanja nacije z nenehnim baražom ksenofobne agitpropagande, češ, če pridejo grdi tujci, nam bodo uničili naše kobajagi uspešne kolhoze pa odšli. Auuuu! A jim uspeva, jebiga, strah je v kosteh Slovencev tako močno koncentriran, da večina od kostobolje samo otrplo sedi in ravna po inštrukcijah ustrahovalnega agitpropa.

Oni - sadistični slovenski fritzlovski moguli, tajkunčiči in tajkuni, so edini benefitorji te izolacionistične nazi-socialistične orgije. Na dolgi rok pa tudi oni ne, saj jih prej ali slej ugonobi degeneracija značilna za incestne suske tega sveta. Gradbena industrija našega Fritzlostana je to ravnokar zelo nazorno pokazala. Milijarde in milijarde so ukradli iz davkoplačevalčevega tošla med orgijanjem po zemonskih fritzlovskih kleteh, pa vseeno propadli.

Žiga Debeljak ni izmislil nič novega, ko se je domislil svoje pobalinske dijabolične ideje. Udbomafija na vrhu slovenske države je nekoč zakoličila tovrstne prakse s precedensom za vse čase, ko je na najvišji ravni sprejela grimaldijevski piratski lopovski zakon-ukrep, ter v LB, ki je bila dolžna, pustila dolgove, iz nje v NLB pa potegnila vsa sredstva. Harlekinsko rokohitrstvo in lopovluk na ravni umov najbolj pritlehnih vaških kurjih tatov. Od ljudi, ki so sedeli na vrhu države.

Po tisti potezi je v Sloveniji bilo jasno, da se komunistične lopovsko-ekspropriacijske prakse, povsem enake onim boljševiško-rdečetalibanskim iz leta 1945 nadaljujejo in da je v Sloveniji na področju lastninskih odnosov možno, legalno in dopustno čisto vse. Če noben zakon kakega konkretnega lopovluka ne dopušča, se pa sproti napiše novega. Zato je kamarilja morala priti v popolno posest države, ki je že leta 1945 bila ugrabljena, ma slovenska mafija zaradi Beograda logično ni imela popolnih ingerenc malih bogov na zemlji. Ko nazisocialistična mafija ima v rokah državo na način kot jo ima naša, si lahko sproti spiše poljuben ekspropriacijski zakon. Topogledno velja tista eskimska - "Only sky is the only limit" za slovensko udbomafijo.

Link

Ni komentarjev: