ponedeljek, 30. januar 2012

1560635 - kaj bi moralo še biti v Janševi premierski prisegi

0. Prisegam, da bom iz sistema odstranil sramotni fašisto-komunisto-talibanski davčni aparthaid in mafijski prospevkovni brezkapični reket, ter s tem končno eliminiral zločinsko komunistično dediščino nasilne uravnilovke plebsa v bedi.

0.0.1 Prisegam, da bom pokojninski sistem reformiral tako, da bodo prispevki okapičeni, rente pa odvisne izključno od mase vseh kontribuiranih penezof in ničesar drugega. Dopustil bom zgodnje upokojevanje že od 45.leta starosti, saj je bolej da delajo mladi, kot pa da na sociali 20 let mrcvarim ljudi, ki jih nihče noče/ne more zaposliti, projektirano predvideno življenjsko dobo pa bom v sistem zapisal kot variablo, ki se nenehno prilagaja realnemu stanju, na temelju znanstvenih statističnih podatkov in napovedi. Socialo bom povsem izmestil iz pokojninske blagajne in jo transparentno dal pred oči davkoplačevalcev kot postavko v proračunu. Edina solidarnost bo aktuarska, kdor bo umrl pred projektirano povprečno življensko dobo, bo solidarno v blagajni pustil peneze onim, ki bodo živali dlje od povprečja. Drugih mudoloških misinterpretacij solidarnosti in mudoloških podtikanj raznoraznih kobajagi "solidarnosti" ne bom dopustil.

0.1 Prisegam, da bom na legalen način dosegel spremembe, da sodna veja oblasti končno začne delat in strokovno ter kvalificirano in kredibilno sodi po zakonu v človeka vrednih razumnih rokih, da se končno eliminira brezpravje, ki kraljuje Sloveniji na temelju mantre "Pravica odložena - pravica odvzeta-prikrajšana"

0.2 Prisegam, da bom preprečil krajo na javnih razpisih in to na prvem mestu MojimSvojim™, a prav tako vsem drugim, zlasti v sistem dobro zasidranim NjihovimSvojim™, ki to počnejo že 22@45™.

0.3 Prisegam, da bom predvsem zaradi nedopustne in absurdne konkurence države svojim državljanom eliminiral državo iz gospodarstva, na pameten, ekonomsko primeren in moder ter neihtav način, v procesu, ki lahko traja tudi več let, vendar s končnim ciljem, da države tam ni. 

0.4 Prisegam, da ne bom dopustil, da se vpumpava državni denar v sjebane, večno travmatizirane in nefunkcionirajoče državnokolhozne komunistične bančne projekte, obenem se pa državljane podvrže najvišjim davkom na svetu. Zato bom preprečil dokapitaliziranje NLB, raje kot to jo bom prepustil KBC-ju za 1 EUR.

Itd. v tem smislu

Link

Ni komentarjev: