petek, 20. januar 2012

1545927 - kaj Vasilka Sancin vidi na tovarišu Tretjerazrednem

[kepok]
Kako se tako lepa dekla lahko da dol s TWRKOM. Ja vsaka nima te možnosti, damn

Ja, hudo, hudo. Jaz nisem strokovnjak s tega področja. Moj frend Žiga Frojdlnof iz Dunaja pri Litiji, bi pa na to kompleksno vprašanje znal odgovoriti in bi najbrž celo knjigo znal spisat.

Tistim, ki bi radi trli ta trdi oreh, v pomoč dam še nekaj indikativnih primerov klenih Slovenk in njihovih izjav kaj jih rajca:

- Novinarka RTVSLO Tanja Komsomolskaja (ne morem se spominiti kako se piše) izjavi v kamere, da je njej Drnovšek seksi. Neva Črešnar Pergar, ministrica zbrez, pa to kar ve.

- Novinarka Dela Božena Križnik po naročilu bossov nekajkrat zapored v Delovi rubriki osebnost tedna, meseca, leta, spiše hommage Jaknovićevim modrim okam ter neki osladno natolcuje, da je kobajagi Jankovićevo trupelce [njej] spričo neverjetne karizme bojda, zelo seksi. Karizma pa najbrž zato, ker ji je neverjetno podoben Kučanu. Skratka, sort of logika - njej je tudi Kučan seksi. Junouvotajmiin.

- Tovarišiva Bernarda Jeklenka naciji v kamere razodene, da je njej kardinal Rode v iber rajcig, "ker v sebi ima neko živalsko privlačnost". Oni se odzove s komentarjem, da bi pri teh letih lahko bila pametnejša.

- Mojca Pašek Šetinc naredi isto kot Božena, le da ona občuduje oke, "tam gori v višavah nad njo", od tovariša Golubitcha, ter naciji prostodušno razodene, da se ji nogice šibijo v njegovi prisotnosti. Kobajagi tut Golubitch je seksi. ValdaJiJeTekloKeDolZaČevlje press.

- Če je "znan" pevec, magari Damjan Murko, 3/4 klenih Slovenk bojda spontno-neizogibno zavzame gard "mednožje na gotovs". Kobajagi vsak, ki brenka vsaj enkrat na TiVu je seksi in karizmatčen. Ni čuden, da so ravno pri nas našli tisto starodavno kost-piščal press. Tudi jaz bi bil pevaljka, samo da ga nenehno namakam v vedno nove tople in voljne vulve.

-Raziskava, ki jo je opravil akademik Jurij Zrnec je pokazala, da bi Erazmu dala vsaka ta druga in bi to hkrati zelo rada javno priznala, pravzarpav je ravno v tem štos, hehe, ko pa zraven dodamo še tiste, ki bi dale, a da se ne izve, pa procent narase na 69 %. Raziskava je potekala pod kodnim imenom "Majke mi sudija". Za razliko od Erazma bi Jani Plestenjaku dalo še kak procent pupik več, povrhu vsega pa še vsi homoseksualci in dvomotorci in tromotorci takisto. Eskimsko-slovenska narodna: "Samo bre da peva, enim že tamo doli zeva." hehe.

-Itd.

Lepo je če pupika rada da, men so grozne samo tiste monaste pozerske poklicne tercialke, ki nimajo pojma zakaj jo imajo, pa še svojga deca imajo na števcu, da o drugih niti nea govorimo.

Strinjam se pa s teboj, Vasilka je res ekstrem. Razen nje se Turk zdi seksi edino še žvepleni kislini. Ker je zanstveno že davno dokazano, da ima žveplena kislina izmed vseh kislin najšibkejšo samopodobo. Folna kislina recimo, ga tudi pogledala ne bi. Ker se bistveno bolj ceni.

PSS svojim skromnim znanjem predmetne snovi, lahko samo amatersko-laično špekuliram. Najbrž je Vasilka v kritični fazi zgodnjega seksualnega formiranja njenega Jaza, bila zaljubljena v lokalnega župnika, pa je zdaj, kakorhitro sliši koga govoriti kot govorijo župniki, povsem po pavlovljevsko razorožena, revica shamanova nedojebana. 

Ko je Tretjerazrednikovič k njej pristopil s tisto svojo župniško držo s kolom friti in osladno-monotono melodijo teatralnega izumetničenega govorjenja, je Vasilka spontano nenadzorljivo prikazala govorico telesa, ki bi še 100 letniku strdila ego in ubila cagavost. hehe. Junouvotajmiin. Zgolj špekuliram, dedi moji, nea se mi zaj tu neki na veliko znancveno špetirit, porkamadona.

Link

Ni komentarjev: