sobota, 21. januar 2012

1547918 - spor med Lovšetom in Tino Maze

[Moneta]
> [hrvatini]
> Ena Maze je točno to kar je rekel Lovše, je vrhunska športnica, ki je total egoist in jo briga samo denar.

Edino pravilno!!!
P: Jebite se kolektivisti...

In ne samo to. Slovenski patološki kolektivistično-fovšljivi um se ukvarja s kostjo, ki mu jo je vrglo Lovešetovo potuhnjeno nategunsko pezde, ker ve, da povprečni fovšljivi SLO beštiji te vrste kost s svojimi vonjavami izzove nevidene količine sline in tako močno prekrvavi oči, da nič ne vidi in ji vobče povsem zatemni um, medtem pa ostaja povsem neadresirano ključno vprašanje: Koji kurac pa Lovšetovo pezde ne izvrši pogodbo, ki jo je podpisalo?. Usrane se je kurčilo na veliki nogi wanabe jet-set mecenov, pa ko je trčilo v meje svoje zlaganosti, nesposobnosti in roftarske ničevosti, se je usralo.

Naj se Lovšetovo slinasto kvazi-bizines pezde (To kvalifikacija induktivno črpam iz njegove reakcije) najprej nauči izpolnjevat svoje pogodbe brez drkanja in eskiviranja, ali pa se naj vsaj tega nauči, da pogodb ne podpisuje, če jih ne zmore, ali noče, ali ni 100% preverjeno zmožno izpolniti. Ne pa da sere, "Gospa ima dovolj denarja, naj počaka". Za koji kurac bi pa čakala in komu na veselje? Tajkunu Lovšetu? Kaj, a tudi on ima na osebnem računu minus 300 jurjev tak kot Veliki Tajkun Zoki, ki je natančno toliko zapravil za sinovi poroki oz. veseljačenje ob teh zgodovinskih dogodkih?

V civiliziranem in častnem delu poslovnega sveta velja - Gentleman, torej moralnovertikalen civiliziran človek s srčno kulturo, vedno plača svoje zapitke. Kar vključuje tudi - gentleman, torej moralnovertikalen civiliziran človek s srčno kulturo, vedno izpolni svoje pogodbene obveznosti. Po tem se gentleman loči od nategunskega gilipterskega bleferja in vseh sort wanabejskih povzpetniških morlanohorizontalnežev in nedojebancef. Pika! Fakin pikasta točka, jebentiboga! Brez ene same besede in ene same mikrosekunde drkanja.

Lovše pač kaže svojo balkansko pezdetsko poslovno naravo. Vudrila mu vun nenadzorovano. Isti kurac je on kot Janković. In kot še tisoče kumunajzer-nomenklaturnih kobajagi poslovnežev, v bistvu pa predatorskih nomenklaturnih reketarsko-koruptivnih plenilcev s podporo The Omrežja. veze in poznanstva in negativna selekcija. Jaz se ne čudim, saj jim je doktrina v piko takšna. Pleniti, reketirati, nateguniti, podmiziti, kartelariti, zemoniti, megliti, zatemnjevati, varati... V tej državi še DURS ne plačuje svojih računov! Bogtenimarad! Kaj se bi potem čudili lovšetom?! 

Pezde, ki laufa ortokomercialno profitno obrestarsko dejavnost (Nisem mu fovš, želim mu grandiozne uspehe! Vsakemu, ki mu uspe uspešno krmariti v svetu finančnega binzisa želim uspeha. Zakaj mu ne bi. Seveda, če to počne ne da bi preko države ropal sirotinjo), si je od države pridobil miljone nepovratne pomoči (Beri - vzeli so iz dela prihodujoči sirotinji, ki plačuje najvišje davke in rekete na svetu, pa dali turbo-obrestarskemu tajkunu! Toliko, da bo jasno kaj se je zgodilo, ko je Pahor pobiral od delavcev na svetu najvišje harače in rekete, taisto sirotinjo zadolžil za stoletja vnaprej, pa dal nekaj meljončkov darila Lovšetu. S stališča davkozavezančevih izgub bi bilo isto, če bi jih dal črnogorskim posojilodajalskim mafijskim "kamatarjem".). 

Tega seveda ni mogel dobiti nihče od recimo startup podjetij, ki imajo bistveno bolj družbeno koristno dejavnost. Na primer, moj znanec je poskušal pognati t.i. "Storitve iz oblaka", ki so ko ata na mamo pasale za storitve malim in srednjim podjetjem, ki so v času krize popolnoma izgubila sposobnost sama organizirati in vzdrževati tovrstno infrasturkturo, ki jim ni njihov jedrni bizines. Mislite, da so mu banke potem, ko je v zadevo upucal par sto tužent svojega keša hotele kaj dati, da vzdrži do brake-even točke? Mislite, da mu je država kaj dala v formi tovrstne pomoči? Ne, dala je prednost Lovšetu! Btw, ta znanec pravi, da nič hudega, da niti ni siguren, da bi danes bil vesel, da je to dobil. Pravi, da bi ga cel življenje bilo sram. Podjetje je pa zaprl, prihranil nekaj keša, ki ga je še nameraval vpucati v to in šel na Dunaj za 10% deleža v podobni inicijativi s poslovnimi znanci vložiti, kar mu je še preostalo keša. Lovšeta ni nič sram, brez skrbi!

In baš on obrestarski pizdun, ki ima zase lepo postlano v davčno ugodnem zavetišču Monacu, se je našel Tini razlagat da ima ona dovolj penezof, pa naj čaka kdaj se bo on usmilil izpolniti po pogodbi prevzete obveznosti. Baš on! Sikter, mona!

Neki jeclja in gaga po režimskih trobilih, da je "dal 500 jurčkof iz svojga žepa pa terja spoštovanje". To prvič ni res, ker je dal 500 jurčkov, od 1,5 miljona ki mu jih je šenkala država. Sicer pa, ja, dragi Lovše, ljuba duša, koji kurac si pa dal tote peneze? Kaj bi zdaj rad? Da ti vsak dan nekdo pripne dnevno-svežo medaljo za to in da ti vsak dan druga Slovenka poliže jajca vred z analno zaklopko? Mona! Kdor je dal iz interesa, naj bo tiho ker ima konflikt interesov, kdor je dal iz nekšnih kobajagi domoljubnih vzgibov, pa se naj ne "hvali nad grobom, da je njegova sveča največja". Ko te jebe! Če tega ne znaš, drugič ne dajaj. As simple as that.

Tina je desetletja trdo garala, živela s poškodbami, ni imela življenja takorekoč, in se zaveda, da mora maksimalno komercialno izrabiti trenutek, kajti biološka ura tiktaka in jo bo vsak čas odpihnilo s scene, poškodba jo pa lahko eliminira za vedno any time. Če je država častila kaj med njenimi prizadevanji, a najbrž je, Tina upravičeno šteje, da je država že imela svoje interese in pozitivne eksternalije njenih uspehov, recimo promocijo države, promocijo zdravega športnega življenja plebsa-delovnega kanonfutra in benefite zainteresiranih davkoplačevalcev. Če država potom umov njenih politikov in od voljenih politikov in pri državi zaposlenih profesionalcev nastavljenih managerjev misli, da tega več nima smisla početi, potem naj pogodb ne podpisuje in obveznosti ne prevzema. Za privat sponzorje velja to še bolj kot za državo oz. vsaj enako. As simple as that.

Link

Ni komentarjev: