sreda, 11. januar 2012

1531079 - nekateri komunajzarji s Tretjerazrednevičem na čelu so "športno" prenesli Jankovićev mandatarski debakl

Komunistična retorika. Poslanec italijanske manjšine je danes zelo jasno in rezolutno povedal vse o komunističnemu vsiljevanju, hostilnosti in žalitvah.

Ko predstavniki 56% volivcev s svojo pametjo in po lastni volji, sicer politično organizirano, kakor se za stranke tudi spodobi, rečejo komunističnemu diktatu in vsiljevanju NO, FAKIN NO!, hiti komunistični sluzavec žaliti te poslance z "driblingom".

Oni, ki so pa pohlevno ubogali Kučanov diktat, so pa "razumniki, ki ravnajo po svoji vesti". Komunistična dvojna merila. In komunistično sprenevedanje.

Kako kolosalno so jim ga mojstri zavlekli, ko so z nedvigovanjem listkov onemogočili eventuelno puckarjenje: Auuu! Propala Zokiju in Kučanu lopovska komunistična puckistična mućka, puckomumaterino.

In desperatne nedojebane kalimerovsko-sprenevedave komunistične afežejevke ne štekajo, da jim je Žerjav sporočil, da z najavljenim nedvigom listkov, ki imajo isti efekt kot najavljen negativni glas, ki ga tako ali tako ne skrivajo, pomeni zaščito časti poslancev pred lastnimi volivci, "saj sem vam ravnokar sporočil, da nihče od nas ne bo glasoval za Kučana Jong Zokija, želimo na čisto sterati puckote, ki sicer imajo vso možnost po svoji lastni svobodni volji, navkljub dogovoru iti dvigniti listek in voliti, a bomo potem pač transparentno videli kdo je po moško odkrito puckaril". In komunisti so vsaj enega imeli že obdelanega.

Desperatna nedojebana komunistka pa na vse to - "kaj je v tem moškega?". Auuuu! Sikter!

E pa komunisti, danes smo videli kako narod bojda hoče baš vas. 42 od 90 glasov, pizdeki. Eto kaj narod hoče! Kučan Jong Zokiju niti potem ko mu je Pukšič narisal, da se naj ne kurči, saj ga 70% volivcev pač ni volilo, še vedno ni bilo jasno kaj mu je Pukšič razodel.

Tako desperatnih kalimerotov nisem še nikoli videl v parlamentu. Kot kakšni otroci, ki jim je ata Kučan obljubil igračo brez da bi imel sposobnost da jo zares kupi in brez da bi sedanji lastnik sploh kdaj rekel, da hoče prodati, hehe, pa so se tam jokcali, da naj vendarle dobijo igračo, saj da je vendarle 317k volilo Zokija in da je to "volja naroda". 

Volja 54% naroda je danes bila uveljavljena! In tako je prav!

Še bolj neprecenljivo je, da jim je Borat, v zahvalo za politično smrt in marginalizacijo, daroval NE in še nekdo, prav tako en šamar v formi neveljavnega listka.
To je cena komunističnega posiljevanja in vsiljevanja! Nea ide pizdeki, nea ide! Hvala kurcu! Končno!

Link

Ni komentarjev: