nedelja, 29. januar 2012

1560107 - izvor vseh problemov v pravosodnih organih

[quetal]
Zanimivo, da so vsi tisti, ki se ne strinjajo z levico, pred sodiscem. Levicarji, ki pa so naredili en kup sranja, ki je viden iz lune, pa se brez skrbi spehajajo po svetu in se naprej serjejo.

Mater, ce jansa ne bo premetal sloveskega pravosodja in to komunisticno bando nateral v tri p.m.

Narobe razmišljaš. Grešiš v bistvu.

Glede sodišč je problem nedelo, nesposobnost, neučinkovitost in seveda doživljenskost, kot psoledica napačno interpretirane in uzurpirane nedotakljivosti izhajajoče iz doživljenjskosti, zaradi katere si sodniki, ki so patološko levosučni (nepatološko ni problem) dopustijo luksuz, da sodijo pristransko, močno usmerjani s svojim komunistosučnim svetonazorom.

Pa vednarle, menim, da večina sodnikov, ne zato ker ne bi, temveč zato, ker se zavedajo, da jim zakon ne dopušča, pa nima smisla posusiti, ne sodijo v končnih inštancah prokumunajzarsko. Razen, če so zadeve v konkretnem primeru zložene tak, da si to lahko dopustijo v mejah "sodniške proste presoje". Na primer, sodnik, ki je odločal v primeru Popović, potem ko so ga beštije ustrahovale pa za prazen kurac priprle za 30 dni, bi naraje Popovića za vedno nastanil v pržun, a si je moral jajca pogrizti in tovarišu Bifšemu™ poročati - "nisem jaz kriv tovariš Vi™, oni papki od tožilstva in policije mi niso pridelali dovolj materijala, pa sem ga moral izpustiti".

Skratka, svojo jezo moraš najprej usmeriti na policijo in tožilstvo. Tam so tisti pravi kompartijini vojščaki, ki si privoščijo to šlamastiko. Res pa ej,d a bi pravi sodniki vse to zavrnili že po preprosti trijaži primerov, pa rekli - Sikter papki, tu nea je nobenega sodnega kejza, ajd mrš!

Grešiš pa tudi zato, ker našteti politićarski pizdeki, tako kot čisto noben od SLO politikov, niso nikakršni angeli, da bi očitani jim grehi bili nemogoči in nezdružljivi z vsesplošno razširjeno okužbo slo politikov z moralnohorizontalnostjo. Ker pa pošteni ljudje med njimi ipak so, je v SLO toliko bolj ključno dosledno spoštovati t.i. "presumpcijo nedolžnosti". Vem, paradoks, jebiga!

In končno, grešiš tudi zato, ker to fašistično rdečetalibansko beštijo, ki živi v mentalnem okvirju z rdečim talibanizmom okuženih, imenuješ z beningim terminom "levičarji".

Link

Ni komentarjev: