torek, 10. januar 2012

1527067 - možen scenarij, če Jankoviću ne znese sestaviti vlade

[NICKNAME]
In še4 možnost : pavijan odstopi in Turk ga ponovno predlaga. In potem pride vzgojiteljica in vse skupaj nekam nagoni...

In še5 možnost je: pavijan odstopi in Turk ga ponovno predlaga. In potem...

...Tovariš Stanovnik z ostanki VII korpusa in 317 taužent zvestih volivcev Kompartije™, torej CelimSlovenskimNarodom™ po verziji WBA, odide v Kočevski Rog, kjer tovariši najprej napovejo vojno imperialistični hegemonski Amreeki, pa ustanovijo prvi slovenski uradno registriran kibuc, ter takoj zraven njega še zgledno organiziran in strokovno voden komunistični gulag. Ve se za koga bo slednji, hehe. 

V obeh Red enterprajzih določi tovariš Mramor, financminister Kompartija Red enterprajzis afteršejv LLC, za uradno valuto Dinar z likom tovariša Tita na eni, tovariša Kučana pa na drugi strani. Jap, prav ste prebrali, novi denar bo imel dve glavi. Nič več jih fusbal sodniki ne bodo mogli zlorabiti za odločanje, češ a boš pismo al glavo. 

Svetlana Makarovič, Vesna Godina, Spomenka Orleanka & alikes pa v ilegalo dokler hrabri borci kompartizanskih enot znova ne "osvobodijo" belo Ljubljano z okolico Cangarovog Doma in jo iztrgajo iz rok StrašneDesnice™ D.D.. 

Karbina skupina ponoči trosi letake po okupirani Ljubljani, na fasadah pa s spreji rišejo srpokladifca in tisto slavno elektrićarsko polomljeno črto OF, nad katero namesto črk O.F. ispisujejo ime njihove skupine "N571" na eni strani in"H572" na drugi. V cirilici seveda, da bo še bolj konspirativno.

Drmarkeš in Drvladomiheljak skupaj z Repetom in Pirjevcem emigrirata v Severno Korejo od koder vsi kolektivno nudijo ideološko-razlagalni suport enotam na terenu, zlasti onim v neposredni bližini graund ziro.

Po večmesečni pripravi iz kočevskih gozdov v smeri Grosuplja, držeč se sence gozdičkov in grmičevja, nekega vročega zgodnjeavgustovskega dne, ko so se tovariši poveljujoči že vsi vrnili z enomesečnega drila iz svojih vikendic na hrvaških otokih, napredujejo gverilske kompartizanske enote, ki na svoji poti v vseh gostilnah JugoSlovenije (Južno Slovenijo bodo takoj preimenovalii v "JugoSlovenija™"), ki na ražnju vrtijo oddojke, jagnenjčke in grill dobrote, po stari komunistični šegi povzročijo ekspropriacijsko revolucionarno opustošenje, saj jim odvzamejo, ne le dnevne, temveč celo tedenske in mesečne zaloge mesnin. Po stari kompartijski tradiciji, se z vsemi reakcionarji, ki se revoluciji uprejo, obračuna na licu mesta po hitrem postopku.

V RoštiljPointu® GEDŽO™ v Novem Mestu, v lasti jugonostalgićarskega jataka, Jugoslavana po poklicu, Geđa Jugoslovankovića, ki mu na steni visi Titova slika, v beton na steni ob sliki pa ima vtisnjeno karto Jugoslavije, uredijo gverilske geriatrično-zombijevske enote slavnega komandanta Janeza Stanovnika začasno poveljstvo in od tam pod geslom "Krkaj stara šest iljada para kuću ne obara", dobro vhranjeni izvajajo gverilske nočne akcije po celem globusu Južne Slovenije, torej JugoSlovenije™.

Ko enote končno napredujejo v prvih 111 kilometrov južnega predmestja megalopolisa Sao Grosuplja, poiščejo haciendo Janševih in jo demolirajo tako temeljito, da borci lesene dele z rafali iz strojnic spremenijo v trske, ki bodo tekom cele 19-letne revolucionarne kampanje zadoščale za podlaganje in kurjenje ognja, kjerkoli se bo vrtel raženj alpa se bo zgolj roštiljalo.

Pubeci in pupike moje, državljanska vojna, ki jo komunisteki z drugimi sredstvi proti narodu živijo in izvajajo že 20@45™, bo ravnokar dobila bolj otipljive pojavne oblike, kajti komunisteki bodo izgubili voljo za pretvarjanjem, da so demokrati. Konec zajebancije! Dokler je Murglbabi uspevalo vse, kar si je zamislil, se jim je dalo glumiti demokracijo, zdaj bodo pa reaktivirali stare preizkušene gverilsko-teororistične metode.

Kaj nam je res bilo tega treba pubeci in pupike moje? A?! Kaj je res bilo tak težko uganiti kaj je volja tovariša Njega™, pa tak kot v recentnih 20@45™ pohlevno poskrbeti, da je vse po Njegovi™ volji? No, zdaj pa 'mamo!

Upanje sicer še obstaja, da se izgonemu srdu komunističnih bogov na zemlji, a moja shamanska duša že vidi kako bo jutri grmelo, če jim zmanjka puckotov in Kučan Sung Zoki ne bo potrjen za mandatarja v parlamentu oz. za naslednjega v nizu vladarjev rdeče dinastije KUČAN SUNG na Slovenskem. 

PS
Grem si nabavit malo mandlikov, jih lepo sam doma popražit v woku na trohici mandlovega oljčka, obnovit zaloge velkopopovickega kozlika, pa potem lepo opazovat kako komunistično pretvarjanje, da so demorkati izginja v meglicah fumis vaginalisa, ko jim popustijo žifci. ...Jor dimokrasi iz melting evej, maj darling, jor riil fejs iz imerđing underneath jor angry fejs in spazm...tu gre pasaža z elektro gitaro, recimo podobna oni iz Doorsove Andalusie, potem se pa refren ponovi.

PPS
Vsi, ki boste želeli emigrirati na Slovensko Štajersko in s tem dobiti možnost mirnega ustvarjanja, medtem ko v sosednji nam Sloveniji divja bratomorna državljanska vojna med kompartizani in narodom, se za zeleno karto svobodne Štajerske države obrnite na spletni naslov www.freislovenisches...ermark.com, ki bo aktivirana jutri pozno popoldne kakrhitro bo konec glasovanja v parlamentu. Viva la Estaierska Libre!

Link

Ni komentarjev: