nedelja, 22. januar 2012

1549106 - s plačo si je že nemogoče omisliti stanovanje

Stanovanj si gospodinjstva s povprečnimi plačami ne morejo več kupiti

Korekcija napačne trditve. Pravilno se reče:

Stanovanj si gospodinjstva s katerimikoli plačami ne morejo več kupiti.

Stanovanje si v SLO realno lahko kupi iz plače le par 100 ljudi. Vsi drugi so po 20@45™ sistematičnega in sistemskega pavperiziranja plebsa v imenu ideološko poganjane totaluravnilovke plebsa v bedi, pod taktirko Kompartije™, sposobni kvečjemu najeti male poceni bivake. 

Zato je treba glave potegniti vun iz peska in delati na tem, da je za najem na voljo čimveč karseda človeka vrednih, ma ipak sprva povečini mikro in mini bivakov, saj večje plebs neki časa ne bo sposoben plačevati, vse dokler se sledom procesa depavperizacije končno v SLO pojavi od komunistov načrtno zradirani ter inhibiran-da-sploh-ne-nastane srednji razred. In glede na situacijo zagotoviti čimveč neprofitnih mikro+mini-bivakov.

In seveda, najprej v državna neprofitna stanovanja (predana v upravljanje in last lokalnim skupnostim!) konvertirati ves fond, ki je spričo defaultov obtičal v portfoliu državnih bančnih in drugih kolhozov, takoj nato pa vse državne kolhoze prodati. KBC in podobne nedržavne delničarje v bančnih kolhozih pa kompenzirati s povečanjem njihovega deleža v škodo države v višini fer določenih cen izločene vrednosti.

Link

Ni komentarjev: