sobota, 21. januar 2012

1548431 - padel je že nov stanovnikizem o primerjavi Janše z italijansko križarsko ladjo Costo Concordio

Dunning-Kruger in Linda sindrom v enem je ta naš kompartijki kričač. Čudo neviđeno.On je vtelešena Discordia, pa lahko rečemo, po eskimsko "Tko o čemu - kurva o poštenju". S kumrovškim tečajem logike. Očita pa discordio drugim. 

Povrhu vsega pa je Stanovnik zadel, ne da se bi tega sploh zavedal, kakor od kompartijskega sovraštva poimbeciljenemu umu tudi pritiče. 

Jap, tovariš Stanovnik, res je, vaš komunistični harlekin Pahor je sesul eno Costo Concordio Slovenico, in ja res je, Harlekin Nuovo Kuchanicus Janković je prav tako primeren za na takšno ladjo, ker bi jo prav tako sesul, kot oni imbecilni Italjano hehe. 

Oba sta potemtakem taprava pandana Kapitanu Strahopetcu (Il Capitano Codardo) in imbecilu, ki je ladjo sesul, potem se je pa žnje odpelal v prvem rešilnem čolnu, pa potem trdil, da je po nesreči padel v rešilni čoln, hehe. 

Ladja se bi pa jima morala imenovati Costa Codardia Destructia Communistae, na njej pa glavni salon imenovan po Stanovniku "Discordia Communistae Gianacis Stanounicus".

Kumunajzarska zdraharska posla press.

Link

Ni komentarjev: