petek, 13. januar 2012

1535820 - še malo o levičarstvu in desničarstvu

[ToneBarka]
Levičarstvo ali desničarstvo nima nikjer na svetu nobene povezavave z cekvijo ali vero, ampak samo z odnosom do kapitala. Veren ali neveren človek je povsod po svetu, razen pri nas, lahko desničar ali levičar. Ali je bil najbolj znani desničar Hitler veren?

Medtem ko se s tvojim glavnim pointom povsem strinjam, te želim ipak opomniti glede dveh faktov:

(1) Levičarstvo-desničarstvo ne ugotavljamo LE temeljem preizkusa odnosa do kapitala, dasiravno drži, da pravi levičar nikjer ni v družbi veelkapitala in kapitalist nikjer ni levičar (Slovenski nategunski tajkunski kumunajzer harlekini pri tem ne štejejo) .Načeloma je to predeljevanje precej bolj kompleksno. Esenca je pa, da ima levičar do marsičesa svoj drugačen patološko lopovski odnos. Glede vere pa to. Ja zelo, zelo, zelo imaš prav. Vera v smislu religioznosti in pripadnosti eni izmed kofesij, se z levičarstvom po svetu ne izključuje. Kvečjemu obratno. Da niti ne govorimo, da je tudi levičarska ideologija po svoji vsebini in zlasti praktični pojavnosti v bistvu religija.

(2) Hitler ni bil desničar. Hitler je bil L E V I Č A R. Ultra levičar! Hitlerjeva stranka se je imenovala NazionalSocialistische Deutsche Arbeits Partei - NSDAP.

Tudi vsebina slovenske komunistične partije, ki se je v recentnih 20@45™ neštetokrat preoblekla in zakrinkala, da zakrije svoje zločinske nakane in vsebino, je do pičice enaka NSDAP. Ravno zato naše SLO kumunajzare, ki sebe kitijo z nazivom "levičarji", jaz vsakič ko debatiram o njihovi patološki interpretaciji nazi-intresa in njihovemu shizofrenemu prakticiranju gospodarske ksenofobne izolacionistične doktrine, poimenujem kar nazi-socialisti. Neo-nazi-socialisti!

Sicer pa, ko smo že pri temu, levičarska forma mentis, v svojem jedru ima trivialno enostaven ključni substrat, ki ostane ko levičarju odstraniš mudološko fumisvaginalično demagoško lupino. 

Levičar je patološko kleptomanski lopov brez jajc, ki bi rad svet nategnil, da za svoje kleptomanske nakane ima nekšen višji smoter. Medtem ko normalni lopovi z motnjo patološke kleptomanije prej ali slej v roke vzamejo flinto in se odpravijo v banko ali draguljarno ropat, levičar teh jajc nima, zato podmuklo in potuljeno išče priložnost, da bi sam, ali nekdo drug v njegov benefit ugrabil državo, pa potem z njenim represivnim aparatom folk ropal sitematično in sistemsko s pomočjo aparthaidskih fašisto-diskriminatornih zakonov.

Slovenija je ekstremni primer tovrstnih lopovsko-ekspropriativnih praks, v imenu katerih je klepto-fašistična komunistična kamarilja spačila in sprčila vse temeljne definicije, začenši s patološko interpetacijo in vpraksitvijo termina komunistične kobajagi "solidarnosti", s katerim se skuša pokrivati čisto mafijsko reketarjenje in brutalna ekspropriacija.

Link

Ni komentarjev: