sreda, 11. januar 2012

1529592 - enim nepodporo komunistom a priori enčijo s korupcijo

[awell]
kaj pa je janša ponudil virantu da ne gre v vlado pa nihče ne razišče.

Ker kaj? Ker je koaliranje s komunističnim kučanovskim fašističnim zlom kobajagi samoumevno in tako zaželeno in od boga, da je kobajagi nemogoče, da Virant iz prepričanja ne bi hotel sodelovati v antinarodni komunistični orgiji, al kaj?

To je isto, kot če bi kdo trdil, da je osebi X nekdo prav gotovo neki plačal, saj "nerazložljivo" ni hotela poriniti roko v slinasta usta krvoločnega lačnega kormoranskega zmaja - varana, polna nevarnih smrtonosnih bakterij.

Read my lips: Nenormalno je, da se je Virant s komunističnim zlom šel sploh pogovarjat. Jaz bi na njegovem mestu Jankoviću takoj, brez enega samega sestanka odgovoril, da se jaz s komunisti-fašisti-teroristi ne pogovarjam in še manj pogajam. Normalno je, da mu je iti v komunistično vlado degutantno in ogabno, saj bi s tem šel držati štango komunističnemu zlu na njegovem plenilskem pohodu proti narodu, ki ga komunistično zlo sistematično in sistemsko pavperizira in zasužnja že 20@45™. Normalno je, da je Rado, frustriran in na robu živčnega zloma, v kamere izrekel, da ima poln kurac gnile Slovenije.

In ne, tovariši komunisti in prokomunisti, narobe ste naučeni, ni nenormalno, če človek zavrača komunistično-fašistično zlo. To so normalni evropski narodi za vedno, zelo rezolutno in brez obotavljanja storili in zabetonirli že leta 1991. Slovenci pa ne, kar samo po sebi razloži tovrstne obtožbe in očitke nastale v shizofrenih umih.

Bi sploh lahko bil bolj ekspliciten? Vprašanje je retorično, seveda.

Link

Ni komentarjev: