torek, 31. januar 2012

1562863 - največji komunisti pri nas

[Maj]
To se pa strinjam s tabo, da so največji komunisti pri nas janša s semoličem in tisto janševo katjo šoba, ki so bili na referendumu 4XPROTI!

Nice try, dude! Ma nea bo šlo. Največji komunist v Kranjcef, y bogamy y šyre, hehe, je tovariš Tüë®k, ki je po svoji talibanskosti in gorečnosti in komunisto-talibano-papeškosti celo malo večji od Kučana, potem so pa na vrsti TvojiSvoji™ kobajagični levičarji s tvojim Pahorjem vred. Tak je, jebiga, tu številna preoblačenja in pregrupiranja nič ne pomagajo. Ne da se skriti, ravno zaradi kontinuitete doktrine, o kateri se tu pogovarjamo. Ta je enaka vse od leta 1918 naprej. Tudi Zoki Jong Kučan jo je gagal in v predvolilni tekmi najavljal njeno poglobitev in to brez najmanjšega odstopanja od bolješeviško-talibanskih vzorcev. 

"Dvignil bom stopnjo davka na prihodke iz dela, Nje™, tabogati naj plačajo krizo, Nje™, pa razbremenil bom Jurćka in Damijana, Nje™, gospodarcvo, Nje™".

Pa, saj v tem je poanta. Fritzla lahko z Lune s prostimi okami prepoznaš, pa če se stokrat preobleče in preimenuje. Komunistični Fritzl je enostavno prepoznaven, saj kontinuitetno insistira na svoji reketarsko-nasilno-uravnilovski kleti, v kateri se sadistično izživlja na svojih sodržavljanih.

Link

Ni komentarjev: