nedelja, 22. januar 2012

1549015 - zakaj je popolnoma neprimerno primerjati komunizem in RKC

[COP]
> [rename]
> Hotel sem povedat, da slavnostni govornik na maši pač ni bil predsednik države, bil pa je v Lažgošah.

Sem opazil.

Osebno bom s predsednikom zadovoljen takrat, ko se ne bo udeležil vsakršnih pasjih procesij. Torej ne maše v stolnici in ne maše v Dražgošah. Takrat bo tudi moj predsednik.

Do takrat ga kot davkoplačevalec vodim zgolj pod postavko strošek davkov in prispevkov.

p.s.
V kolikor je zate predsednik bolj sprejemljiv, če se udeleži recimo zgolj pasje procesije v stolnici, pa tudi prav.

Bolano je, da ti enačiš Lažgože in mašo.

Še bolj bolano je, da tebi podobni usegliharski papki v Sloveniji, svoj sramotni prokomunistični gard skušajo relativizirati tak, da komunističnemu zlu nerezonsko in umetno za pandan pozicionirajo kar RKC. Kot bi RKC bila nič manj kot nemški Wermacht, jebentiboga.

Ali RKC na mašah slavi, časti, glorificira, povzdiguje, kakšne (katerekoli !) morilce in umore per se?
Ali o RKC mašah v prajm terminu poročajo mediji in to o vseh brez izjeme i to tak da grmi iz vseh medijev po cel dan, par dni prej in par dni kasneje?
Ali RKC preko lojalnega rdečega kumunajzer učiteljskega kadra sili osnovnošolce, da gredo peti pod nekšne vprašljive bizarne spomenike zgrajene v čast, milo rečeno kontroverznih paravojaških milic Kompartije, da ne rečem terorističnih morilskih eksadronov smrti?
Ali RKC ima ugrabljeno državo v svojih krempljih, pa 99% slovenskih državljanov živečih od svojega dela preko zlorabe državnega represivnega stroja izpostavlja davčnemu aparthaidu in diskriminaciji ter brutalnemu reketiranju, naropano pa potem usmeri v žepe zemonskih kartelnih klanov in v žepe nomenklature in v banke, od koder prav tako usmeri peneze v žepe nomenklature in njenih maziljenih rentarjev in seveda v kompatijske črne fonde?
Ali RKC dogodek odkritja živih zazidanih v rudnik proglasi za drugorazredni dogodek?
Ali RKC koga sili da daruje hofer?
Ali RKC koga sploh kaj sili?
ALi RKC pošlje svojega klerika na neki pasji procesiji, ali pa maši žaliti ambasadorja prijateljske države, ki je btw svetovna velesila, in žaliti 800 tisoč volivcev in 600 tisoč abstinentov, da so hlapci, ker ne ploskajo z ritnicami kobajagi "spontano-svobodni" izbiri 315 tisoč pravih hlapčkov, ki jih kučanovska beštija premetava iz ene ovčje ograjice v drugo, kakor mu paše med njegovimi špetirmaherskimi orgijami, ki vztrajno delijo slovenske državljane na dva pola po tektonski črti, ki bi že davno morala biti mrtva?
Ali RKC zaničuje 800 tisoč volivcev tako, da 315 tisoč potuljenih oportunističnih volivcev komunističnega zla proglaša za "vse Slovence, kar jih je v galaksiji Mlečna cesta", ostale pa posledično za mrhovino nevredno omembe?

Skratka, lepo si začel, predsednik države nima kaj iskati na hujskaško-zdraharskih pasjih procesijah militantnih sprijenih komunističnih umov. 

Celo več, tisti dan ko je ta zlobna drhal orgijala v Lažgošah in žalila vse po vrsti ter netila in cementirala razdor, bi pravi precednik vseh Slovencev, moral na TV in tam karseda dramatično, v formi izrednega sporočila naciji, ostro govoriti proti tovrstnim zdraharskim dejanjem in čaščenju zla, tak kot je recimo hrvaški precednik Josipović storil, ko so se med sorodniki pomorjenih, na pliberško polje odpravile tudi neke stanovnikom podobno militantno naspidane ustaške prikazni in tam na enak način kot Stanovnik sikali svoje zlo. 

To je zame umen precednik, ne pa ta navijaška prokumunajzer udbaška spaka, ki jo imamo mi. Ne dvomim pa da bi še kako govoril, če se bi bognedaj pri nas iz kakšnega pičkinega dima kje materijalizirali nekšni domobranci pa se šli stanovnikovske njihovesvoje orgije. A hvala kurcu vsaj to pri nas ni več niti teoretično možno. 

Razen v motenih umih stanovnikovskih kompartijskih spak, ki hrepenijo po teh prikaznih, da nekak opravičijo svoje orgije, pa sislikajo svoje virtualne fantomske donkitovske nasprotnike. Jebite se, če ste jih potrebovali, zakaj ste jih vse pobili in jim seme zatrli do devetega kolena? Si bi vsaj kakšnega za seme pustili, hehe. To vsak kmet zna. Mislem to, da se vseh semen ne zmelje v moko in požre, hehe.

In ader wordz, precednik bi moral biti na TV in lažgoško orgijo skritizirati kot nedopustno zdraharsko dejanje, ki je anakrono in nepotrebno in protispravno, ne pa da mediji pobalinsko provokativno vsako leto kažejo lažgoško orgijo. In še desetine drugih podobnih.

Nisi pa dobro nadaljeval. K maši precednik lahko gre že zato, ker je lahko potencialno veren. How about that? Nisi pomislil ne? In tudi zato, ker na poziv precednikovega urada, na njegove seanse pridejo predstavniki verskih konfesij, pa lahko tudi on gre na kakšno povabilo v cerkev, ob recimo kakšnem posebnem dogodku v RKC. Dobro, k maši se precednika tako ali tako ne vabi, tak kot nikogar, pride tisti, ki je veren in tako čuti. Ker RKC tudi sicer nikogar niti ne vabi, kaj šele, da bi ga silila. Sploh pa cerkev od nobenega medija niti ne pričakuje niti mediji to počno, da bi za RKC aktivnosti in za RKC samo enostransko drukali.

Ne sprenevedajmo se, ne relativizirajmo, ne usegliharimo - Naj komunistična falanga ima svoje pasje procesije na zakonit način, ni problem, ta svoboda jim pripada brezpogojno, a mediji naj nehajo Slovence posiljevati s temi privat orgijami, ki so de facto zdraharske in prostispravne, k maši prav tako naj gre kdor hoče, mediiji pa prav tako tega privatnega hepeninga naj ne obešajo na veliki zvon in državljanom naj ne težijo s tem. 

Vobče povedano - če mediji drugih novic nimajo, naj v dnevnikih hitro povedo kako je glede vremena in nam po Katji Jevšek, brez vmesnih reklam za ribjo čorbo dajo Tom in Đerija. 

Normalnim ljudem ni treba sporočati, da je v cerkvah tisti dan bila maša, to niti novica ni, to se dogaja že 2000 let vsak dan v tisočih cerkvah, še manj pa nam je treba javljati, da je v državi Sloveniji tudi to leto inih 99 kompartijskih pasjih procesij, tudi to ni več novica, niti nam je treba poslušati zdraharske-militantne vojščake boginje špetirja in razdora Discordie, hehe, ki častijo milo rečeno kontroverzna "junaštva" kompartijskih eskadronov smrti tam iz nekšni zlaganistanskih Lažgoš. Sikter! Dosta je, bre! Več ko preveč, jebentiboga! Naj jim te njihove orgije končno postanejo privat hepening. 

Link

Ni komentarjev: