sobota, 7. januar 2012

1522443 - če bi si ZDA tudi v resnici želele politično stabilno Slovenijo z rastočim gospodarstvom

[NavadniNimda]
Želimo Slovenijo, ki bo politično stabilna in bo imela rastoče gospodarstvo,...

Saj to si želimo tudi nekateri obični Slovenci, ki pa nam nacionalisti, komunisti, nacional-socialisti, čredni-kolektivisti, sindikalne evglene in podobni predalčkarji ne pustijo do besede. Amerika, pomagaj!

Amerika™ je topogledno žal bodisi ignorantsko nevedna, bodisi do 75% Slovencev, ki nas v glavo jebajo komunistične rdečetalibanske rentarsko.reketarske beštije, kratkomalo kurbinska in brezbrižna kot do lanskega snega.

Pa še neki želim poudariti kuj v uvodu. Nikoli ne pozabite, da so Ameri™ brez da bi trenili z očesom, Miloševiću dali mandat, da pacificira iredentske Slovence in Hrvate, nam pa po diplomatskih kanalih sporočili "Sikter pizdeki iredentski zdraharski, ajt da mi tam bude mir i tišina, nemoj da Jenkiji tamo nekome na zdraharskom zapadu Đugoslavije jebamo mater i tete do desetog koljena!" Šele, ko je zagovedani Milošević večkrat in dokončno zavozil projekt, so Ameri uvideli, da bo treba menjati smer.

Amerika™ oz Zapad™ sta imela prekrasno priložnost, da komunistični beštiji in državljanom SLO takisto, leta 1991 postavi ultimat naslednje vsebine: Kučanov klan, cca 200 do 500 top kumunajzer beštij morate lustrirati ali vsaj "lustrirati" in jih prvih 200 za vedno izključiti iz politične tekme, naslednjih 300 po hierarhiji pa na 20 let; Kompartijo™ obsoditi kot zločinsko organizacijo; 30 taužent od kompartije nastavljenih nomenklaturnih direktorjev odstaviti in jim dopustiti, da se javijo na razpise za taista direktorska mesta, ko se na novo razpišejo; obsoditi komunizem kot najhujšo vrsto fašizma skupaj z obsodbo drugih oblik fašizma, odpraviti t.i "socializem", njega posledice in sranja ter predvsem demontirati nasilno uravnilovko oz. diskriminacijo in ekspropriacijski aparthaid, uvesti pravi prostotržni kapitalizem, v davčnem sistemu in sistemu obveznih pripevkov ne sme biti neokapičenih reketov. In še nekaj podobnih zahtev, kot na primer, da stranke, ki jih vodijo liderji in člani nekdanje KPS-ZKS ne smejo biti na oblastni poziciji, če hočete v EU in NATO.
Če to ne izpolnite, ne pridete niti v en klub civiliziranih držav in vas tudi ne bomo priznali kot državo.

Prepričan sem, da bi navkljub začetnemu sprenevedanju in kriljenju z ročičkami raznoraznih usegliharskih pizdekof, gardianskih spomenk-orleank in drbučkotov, zelo hitro pokazali, da še kako vemo kdo je komunist in kdo ne sme nikoli več vladati. Prepričan sem, da tovariš Lojze Peterle ne bi gagal kako da negativna kampanja proti komunistom ni primerna, temveč bi folku še kako proaktivno sporočal na vsakih volitvah znova in znova - Volite kakor hočete, to je vaša svoboda, a v EU in NATO in med priznane države ne bomo prišli, če boste še naprej volili komuniste. Sicer njegova noga in orglce nikdar ne bi videli EU parketa.

Prepričan sem, da bi, misteriozno, a zanesljivo, ljucvo pokazalo, da še kako razume kdo je komunist in koga ne kaže voliti.

Tako pa, so pizdunski in ali indolentni in ignoratsko nevedni Ameri celo nagrajevali nemarno preoblečene in patetično slabo zakrinkane komunistične beštije, pa se jim je kurčev Clinton prišel celo pokloniti in jim izkazati čast. Tudi zato smo še vedno edina nacija v Evropi, ki je še vedno zasužnjena od lastne kumunajzer mafijske reketarske kamarilje, ki je državo ugrabila in jo v svoj kumunajzer gulag zaprla že davnega leta 1945.

Jeb' Amerkance, jarane, komunistov nas lahko reši le ozaveščen volivec. Do tega bo pa po Savi ke dol proti Črnemu morju steklo še zelo zelo veliko vode. Takle mamo! Taka nam nafaka, oz. slaba karma, jarane!

PS
www.youtube.com/watc...MhMfBLlfJg

Link

Ni komentarjev: