torek, 17. januar 2012

1539552 - pogoji za normalizacijo političnega prostora

[foore]
Levica obvezno za svoj obstoj potrebuje določenega sovražnika, le tako lahko obstane. Isto ali vsaj podobno bi bilo, če ne bi bilo nobene levice, proti komu se bo borila desnica.

Zato je dejansko tvoje razmišljanje dejansko pravilno, da nimamo nobene levice, potem tudi desnice ne bo, ampak bomo potem le začeli razmišljati in pristali na dejstvo , da moramo delovati skupaj za dobrobit slovenskega naroda.....

Bingooo!

Na svetu je gora držav, čigar dve top stranki oz. dve top koaliciji ne funkcionirajo v univerzumu konfrontacije levi vs desni, temveč na bistveno bolj zdravih osnovah. V ravneh in unverzumih, ki so bistveno bolj racionalne konfrontacije.

Zato so tudi koalicije v tistih državah bistveno bolj naravne in vsaka poljubna, ki sploh lahko nastane iz materijala na sceni, je naturalna in ne izgleda kot protinaravno onegavljenje genesko nekompatibilnih vrst oz. kot poskus parjenja konja s kuro.

Če odmislim tiste politično polarizirane države, ki bi lahko bile komurkoli sporne, ker so polarizacije sic er nelevo-desne, ma so sjebane ker so recimo verske, si lahko imaginiramo takšno polarizacijo oz. diferenciacijo oz. segmentacijo političnega prostora, kjer sta obe veliki strani oz. koaliciji, sredinski in zmerni, ter tolerantni. 

Konfrontirani so pa, zgolj netalibanski po naravi modeli in doktrine, ki na vsako posamično krucialno vprašanje v družbi imajo sicer dovolj različne poglede, da sta si tekmeca dovolj različna za polarizacijo, ma nihče od njih se ne pristaja tolči po prsih in po talibansko sikati "sem levičar", oz "sem desničar".

Bolj naravnost povedano, Slovenija iz znanih razlogov ksreči nima ekstremistov fašistov kakršne ima Italija, niti neonacistov kakršne ima Nemčija.

Čas je, da se losamo tudi fašistov-komunistov kakršne v Evropi imamo samo mi.

Veliko prokomunistov gaga, da ni fino, da imamo bizarno in anakrono blokovsko-rovovsko delitev, ki je v iber iracionalna, vendar žal ne doumejo, da je na poti do izginotja te delitve conditio sine qua non, da izginejo ravno oni - SLO komunisto-fašisti, ki se neenhno vračajo na Osankarico in v Lažgoše izzivat, netiti špetir, groziti, jezljati, netiti razdor.... 

Onih drugih že dolgo ni, oz. jih izven viharja in konfuzije ww2, na demokratični politsceni nikdar ni niti bilo. Zato si komunisti , med obilnim gaganjem o iracionalnosti delitev na partizane in domobrance, silno prizadevajo vse, ki so jim tekmeci, ali pa jih zgolj percipirajo tako, stigmatizirani za nekšne fantomske "domobrance", oz. iz njih delajo kvazi ekstremno desnico in desnico vobče, da bi oni sami izpadli kobajagi levica oz. sredina oz. zmerni in fini. Prozorno in pokvarjeno in umobolno do amena!

To je podobno nedojebani in deprasivni babnci, ki v družini nenehno frika, da je sita vpitja in frikanja in da ona vpitja ne bo več tolerirala, a v bistvu ne uspe opaziti, da je ona edina ki neprestano neki vpije, frika, sika, prigovarja, nažira, širi negativno energijo in oddaja kužne valove depre po družini. Skratka greni življenje vsem v družini. Namesto, da si bodisi nekak, nekje, zrihta dovolj kurca, magari da redno "da možu", hehe, oz. kje drugje naturalno proizvedenih orgazmov, ali pa vsaj nabavi dobro kolekcijo vibratorjev in druge podobne bele tehnike.

Link

Ni komentarjev: