torek, 24. januar 2012

1552552 - kako Jankoviću pomagati pri uporabi pralnega stroja, ne da bi najedala tovarišica informacijska zamaščenka

Zokijev seljački kobajagihumor, ki se zdi duhovit samo najbolj fritoleznim moralnohorizontalnim kmeticam med najbolj ultra nedojebanimi komsomolkami iz njegove/Kučanove SeroPozitivne Slovenije, je tu dobil primerno lekcijo od Franklnovih barabinof.

Če dejstvo, da je tega primitivnega kmetavzarja slovenski kobajagi-precednik predlagal za premijera, ne bi v človeku izzivalo strah, tesnobo in spazmatični šok, se bi človek vsemu skupaj smejal, oz točneje posmehoval.

Za kompletiranje teatra absurda nam zdaj manjka samo še to, da se tovarišica Javna™ proglasi za pristojno v zadevi, ki je sicer z Lune s prostimi okami vidno v pristojnosti humor-policije.

Pa Financam spiše zahtevo, da pojasnijo, kje so izvedli, da Zoki nima smisla za humor, češ, da so to osebne zadeve vsakega posameznika in strogo zaseben podatek, do katerega Finance naj ne bi imele dostopa.

Videti je, da je tovarišiaca Javna™ nekšna pristojnostna alesmaherca, ki je pristojna za vse, kar vsaj malo diši po nespoštovanju kompartijskih tekovin, ali neupoštovanju od kompartije proklamiranih "avtoritet".

Mislem, kako se Finance sploh drznejo delati norca iz Zokijevega seljačkega humorja, dobrega kvečjemu za na ličkanje v njegovem Saraorcetu.

Frankl, jebentiboga, kaj je naslednje? Da mu pošljete Finance na AjPedu iz sez Наводилима за употребу, al kak je zaj iz sez s tem, barabe neoliberalne švecko-plačanske!? In to samo zato, ker je izjavil, da on računalnika ne uporablja Nje™, oni njegov kompanjon iz Seropozitivne, pa javnosti oznanil, da je to kul in vobče fajn, saj da ga bo on nehal volit, kakorhitro bo pričel uporabljati računalnik.
Če se pa poleg neuporabe računalnika Zoki neha še kopat, ter si na vuhljih in v nosu nehal striči kocine, mu bo ponudil, da se poročita.

PS
Si že imaginiram, kako bo izgledala seja vlade, ko bo Zoki zdaj bojda znova predlagan za mandatarja, pa puckoti naredijo svoje, pa Zoki zmaga. Namesto onih laptopof, bodo vsi ministri pred seboj imeli vsak svojo fiskalno blagajno po vzoru na one v Mercatoru, nje™. Ker edin na tote se Zoki spozna, nje™.

Link

Ni komentarjev: