četrtek, 12. januar 2012

1532048 - sprenevedanje zaslepljenih Jankovićevih vojščakov

[zenska1a]
Bravo g.predsednik države. 
Predsednik vlade mora biti Zoran Janković.
Izid glasovanja je bil znan iz strani volilcev in volilk.

Seveda je! 70% jih ni volilo tvojega Jankovića, ti desperatna drukerka.

V primeru, da bo predsednik vlade nekdo drug(ni važno kdo), je to kršenje pravic volilcev in volilk. Vložen je bil denar, čas, energija, volja....samo iz strani države....pa še iz strani volilcev in volilk!

Jap 800 taužent volivcev, ki niso volili Jankovića prav tako ima pravice in so prav tako vložili denar, čas, energijo, voljo. Cca 2,66 krat več kot onih VašihSvojih™ 317 taužent. Comprende?

V DZ je bilo 85 poslancev. Vsi BI MORALI glasovati. Vsi bi morali dvigniti svoje LENE RITI in na listku obkrožiti. Znajo pametovati kaj je prav in kaj ne, sami pa delajo hudo narobe. Slab zgled so nam državljanom!!!!!

Pa saj so. Glasovali so proti. In to pred tem dvakrat odkrito napovedali. Kolkrat bi vam to morali povedati, da dojamete? Le da so tako zelo inteligentni, da so solatarski lopovski branjevski primitivni moralnohorizontalni pameti in vazalnim puckotom, ki so komunistični beštiji obljubili svoje anuse, pač v isti potezi sjebali načrte. Skratka, dve muhi na en mah in to samo zato, ker so modro izbrali med vsemi po ustavi in zakonih ponudenih možnostih "glasovanja". Eni so pač bolj inteligentni in bolj vešči politične igre, pa se roftarskim vaškim kurjim tatovom ne pustijo preveslati in zlorabiti.

No, zdaj pa kar jokcajte. Suckers! hehe.

Vaše lamentiranje razumem tak: "Ni fer, da ste nam lopovsko-nategunskim komunistom preprečili, da vaše volivce okrademo in prevaramo s pomočjo puckotov". Kakšni bedniki ste, jebenti! Ju ar disgrejs tu z nejćr, junouvotajmiin!?

Spominjate me na oni bosanski vic o bosancu - glupsonu - hackerju, ki ne zna spisati računalniški virus, pa spričo tega tragičnega dejstva, prosi naciljano žrtev, da si kar sama zbriše disk. hehe.

Link

Ni komentarjev: