sobota, 21. januar 2012

1547406 - še ena verzija Geneze

[alfa55]
A si ti prešprical verouk?
Ženske izvirajo iz Adama, ne obratno.
Bog je Evo naredil iz Adamovega rebra. Hm, ena kost brez mozga :)

To lekcijo sva oba vzela, si pa ti potem prespal par kasnejših naprednih lekcij. 

Rahmetli Gnada Zecharia Sitchin, je učil, da so pršli dol na zemljo Nephilimi (po sumersko Anunnaki) s planeta Nibiru, so si ogledali takrat na zemlji živeče primate, po domaće opičnjakove iz Kočevskega Roga, vzeli njih DNK, jo po svoji podobi spremenili in ustvarili Adama. 

Ko so enkrat videli da jim je Adam uspel, so si djali, jebeš ti ofco Dolly, koji kurac se bomo zdaj ukvarjali iz sez tem, raje bomo poskrbeli za razpoloženje tovariša Adama, ki je, natančno tak, kakor so po projektu imeli predvideno, imel kurca in je imel silno rad vonj po pički. Zato so mu drug dan iž njegovega rebra vzeli DNK materijal, ga spet enmau alterirali in jim je fino ratala Eva. Imela je lepe trde zize, pičko in to pa to.

No, polej so jih dali v nek rizort na Baliju, nekšen vrt poln nekšnega sadja finega in rožic in to pa to, sam so jima rekli, da listov od enega konkretnega rastlinja nea smejo dol trgat, zavijat pa kadet (RKC je kasneje toto zgodbo in fse skupaj malo figurativno spremenila, češ, da je ferboten rastlina bilo jabolko in ne konoplja, pa tisti nephilimski kuščarski dealer da je bila kača in to pa to. Yeah right!). 

Kakorkoliže, Eva si je zvila en špinel, pa še Adama je prepričala, da je to kul, rekoč, kar potegni ene parkrat, sprva ti bo slabo, ma polej boš fpičkomaterino skuliran in matast, da boš v iber psihodelično zasanjan in nasmejan, možgani ti bodo kot v kure, tak da te bo bolel kurac za vse, da je Kučan odjebal Pahorja, da ni vlade in to pa to. Polej je prišla ona Nephilim (Annunaki) znancvenica, ki sta ji Eva in Adam rekla kar Bog(inja) in ju našla tam zakajena v iber.

Sterala ju je fpičkomaterino in jima, kot poroča STA, rekla neki tacega: "Lubčka moja draga, zaj pa imam jaz vas polni kurac, mrš vun iz totega The Edena, delat, tko kt fse tote opice druge, pa sama zase skrbet. Kar se tiče razmnoževanja, se jaz nea bom več z vašim kloniranjem jebala, ampak boš ti Adam, mona knapovska, zagamana, lepo Evo fsake tolko ornk pofukal, zato sem tebi in njej med totim genskim inženiringom zrihtala toti orgazem, pa bo lepo froca fasala, pa potem bosta imela jebo s plenicami, pa zobki bodo rasli pa bo jeba s spanjem ponoči, pa hodet se bo treba naučit, pa plavat jih bo treba učit, pa lovit učit, pa na tote vaše jebene sumerske glinene ploščice jih bosta učila klinopisat in to pa to. Ajt, mrš, sikter spred mojih oči mrgolazen napušena zagamana!". Off they went out of The Eden five motherfucker star resort, majkimgaspalim.

No, tu kat z long stori šort, polej sta se ona dva ko nora dol dajala in čez 450 taužent let imamo zaj tu sraje kakršno imamo. 7 meljard pizdekof se drena na ubogem zakajenem in zasmetenem planetu. Ker so se oni pred njim preveč zakajevali, nič beležili in gruntali, kosti so pa imeli bolj švohne in so jim hudo v prah razpadle, je Darvin moral fse skupaj iz nule razvolat in odkrit, ma Darvin je zgodbo dešifriral zgolj delno, jebala ga evolucija u kurac napihnjeni;...

... pa vlade v Sloveniji še vedno ni, oriđinale Eva+Adam DNK se je sjebala med repliciranjem, pa se zaj rojevajo šešlji in damjani murkoti, pa naš forumski zastavnik Jugoklokan odkar mu je spušil njegov Zoki, nič več drucga ne zna napisat, samo še sika vsakomur toti "sikter" in to pa to. Katastrofa, ti povem, čuj. 

In eto jebiga zaj imamo The Svet, v katerem sva tudi ti in jaz, klena deda, zagovedana maćota, nič več kot zgolj obična potomca precej že znucane in degradirane DNK one Eve, ki so jo po eskimsko imenovani Nephilimi (po sumersko Annunakiji, po Slovensko pa Štajerci) izdelali iz Adamovega rebra, ko so si iz opičnjakov s pomočjo nekšne napredne genetske manipulacije hoteli narediti delovno silo za v rudnike, knape po domaće, ki ima nekaj več pameti kot oni Fredi Miler in ki delajo in ne gagajo 24 ur na dan, da je treba ustavit desnico, tak kot publicistka Spomenka, recimo.

Link

Ni komentarjev: