sobota, 14. januar 2012

1536285 - kaj se vidi iz pisma, ki ga je misica Kim Rebecca Lekše poslala politikom

Hehe.
Glede na to kako "strokovno" je ugotovila oz. našla "resnični" obraz in notranje bistvo vsakega politika, bi jo lahko imeli za etalon pri merjenju uspešnosti kompartijskega agitpropa. Iž nje bo nekoč nastala najmanj nova Miša Molk, če ne celo Manca Koširjeva.

World piiis ni omenila med nalogami in dosežki njej simpatičnih slovenskih politikov, kar me močno preseneča. Po drugi strani se vidi, da razmišlja s svojo glavo. Garant! hehe.

Tudi to, da za Kahlna ni izlistala njegove ključne lastnosti, to je, da je za tekovine, tohej za pahtizane, tohej da je levičah, me je precej presenetilo, glede na sicer povsem očitno visoko stopnjo njene politanalitske strokovnosti.

Od nje sta več strokovnosti in pronicljivosti pokazala samo ena ženska in samo en moški v vsej zgodovini Slovenstva, človeštva y bogamy y šyre. To je bilo takrat, ko sta tovarišica Spomenka Orleanka in Tovariš Drbučko, spontano in skoraj istočasno, na dveh povsem različnih koncih sveta, takorekoč, unassisted, prišla do enakega zaključka: Da je slovensko strašno desnico, ki je svoje zločine v tistem trenutku izvajala že debelih 1@45™, treba za vsako ceno ustaviti in oblast spet tudi formalno in uradno vrniti v roke OnihKiVladatiZnajo™. ker se je DemosŽeIzpel™, komunisti so pa komaj da 45+1/2 bili na oblasti.

Link

Ni komentarjev: