nedelja, 29. januar 2012

1560016 - kompartijska mudologija z debelimi in suhimi kravami

[maxmaxlj]
> [posavski]
> janša je do sedaj uspel pokazati le to, da pozna kvečjemu pot v krizo. v času največje gospodarske konjukture je državo zadolžil za 10 mrd eur.

Aha, so ti v Mladini to povedali.
Teh podatkov nima niti Banka Slovenije, niti Eurostat v Bruslju. To imajo samo v Murgljah, ki so sedaj pospešeno lansirajo. Vsi vi, ki to trdite, bi vam morali vzeti opravilno sposobnost, da ne bi mogli vzeti kredita, ker tako je ta kredit nastal (zadolžila so se podjetja in gospodinjstva). Ali še vedno misliš, da bi moral presednik vlade odobrit vsak kredit, ki je dan pravni ali fizični osebi na ozemlju Slovenije?

Komunistična gozdno-kumrovška bufetsko-alkoholićarska shizofreno-zdraharska "akademska" pamet, si ne more kaj, da ne bi že od leta 1945™ furala isto umsko moteno mitološko tezo, ki ves čas disciplinirano ordinira po liniji, ki poteka vzdolž vektorja "Najpre nismo imali ništa, onda dođoše Švabe i sve nam uništiše". To je leta 1991 kulminiralo v mantri: "Kompartijin t.i. "socializam" je odličan sistem, bre, samo ljudi su prokletinje, pa ga neće da izvode kako treba, majkeimgaspalim narocku pokvarenu! Osim Slovenaca, niko bre nije hteo da u praksu izvodi taj samoupravni sistem kako je zapovedao njihov Kardelj. Oni ga valda jedini razumeli i prifatili, jebemliga".

K temu nebuloznemu y bogamy tudi infantilnemu mitu so poslej dodali še enega, ki gre približno tak: "Leta 1945 je proti narodni vladi slavne Kompartije™ pričela rovarit skupina gensko okvarjenih krav, (najverjetneje argetinskega genskega izvora, od sveckih antikomunističnih elementof™ podtaknjene v DNK bosanske "Buše" in slovenske, ter istrske in srbske domicilne avtohtone vrste goveda), buržoazno-reakcionarne kravetine skratka, ki so se odločile biti anoreksične in so pri tem trmasto vztrajale od leta 1945™ do leta 2004™. 

Nakar so se, kurbe kravje argetinsko-dobnanske™, v tisti kurčevi nesrečni noči, ko je Janša prvič dobil mandat, naglo pričele rediti, so že čez 6 mesecev bile lepo okrogle in so se v štirih letih v iber nemarno zredile, prasice zagamane kolaborantsko-hlapčevske™. Po štirih letih Janševega hegemonsko-avtokratskega kakopak vladanja, hehe, majkemisudija™, so bile videti tak lušno in prijetno debelušne oz. okrogle, da so bile kar nekam seksi videti, tak recimo, kot sta bili seksi okrogli videti tovarišica Mišika® in tovarišica Javna® The Tajkunka™, nekoč na začetku svojega zaokrogljevanja, ko je, roko na srce, hehe, tudi manj let pritiskalo na njuna okrogla teleščka.

Da je zadeva še hujša, so se, prasice nemarne, v tisti prelepi noči leta 2008, ko je tovariš Borat znova prevzel vajeti države iz rok ogabnega PrincaTeme™, po domaće ThyranoJanssusRexa™ v svoje zmanikirane poarmanjene ročičke, katerim se bi vsaka zavedna Slovenka vred s Simono in Vasilko, recimo hipotetično na primer in to pa to, zlasti pa vsak pravilno negovan zaveden Slovenec, vred z Damjanom Murkotom, pustil otipavati, znova spomnile, da so Argetinke™, pa so se znova odločile za bulimijo in anoreksijo. Ni minilo niti 100 dni in evo, so že spet bile morfirale v jebene izdajalske SuheKrave™.

Vsakemu domoljubu je jasno, da tu gre za zaroto Vatikana™, argetinskih petokolonaških dobnancef y bogamy SveckihHegemonof™ in NeoLiberalnihZveri™. Ne more namreč biti slučajno, da se tote kurčeve krave pod Janšo naglo zredijo, pod NašimiSvojimi™ pa zdrknejo nazaj v destruktivno sabotažno bulimijo in anoreksijo, mamico jim sjebano. Bogve, kere vse temne anti-NOB™ sile so tu na delu.

Evo, boste videli, da imajo komunisti prav, kar opazujte jih pičke goveje, kako se bodo zdaj pod Janšo spet nemarno zredile, kravetine zagamane. hehe™. Po mojem nam druge rešitve ni, kot pa, da v SLO krave v celoti prepovemo in pustimo samo drobnico, pri čemer je treba ugajati v glavnem onim ofčicam, ki SamostojnoRazmišljajo™, pa na komando tovariša Bifšega™, instantno odvržejo SD da vzljubijo PS. Kaj nam bodo HlepčevskeOfce™ za hlapce rojene za hlapce vzgojene, alap recimo tote projanševske DebeleKrave™ Nje™?

Ta kumrovška shizofrena in patološko maliciozna pamet, je tako močno sjebana, da niti tega ne zmore videti, da se iz dejstva, da se je skupni zunanji dolg BašSloDržave™, ki ne zajema dolga, ki so ga BrezDržavnihPoroštev® vzele zasebne pravne in fizične osebe, v času njihove komunistične vlade pod semaforskim ordnungom harlekina Borata at consortes podvojil, pri čemer je važno s kjere cifre je vse to štartalo, hehe, kaj šele, da bi zmogla iti na spletno stran Računskega sodišča in si tam pogledati revizijska poročila o javnem dolgu, neto zadolževanju države, uravnoteženosti proračuna, ter skupnemu zunanjemu dolgu in skupnemu javnemu dolgu države za obdobja 2004-2008 in 2009-2011 in seveda tudi za tistih 13@45™. Iz tistih poročil se celo vidi kako je posamična vlada imela naciljano neto zadolževanje in kako ji je to uspelo na koncu fiskalnega leta. 

Najlepša mi je ona ultraprimitivna mitološka mudologija kompartije, ki pravi: Borat je zaradi SuhihKrav™ moral državni dolg zvišati iz 8 na 16 meljard, Janša je pa imel DebeleKrave™ in ga je povečal iz 7 na 11. hehe, jebala te JebeLudZbunjenog™ matematika. Pomešali vse, zunanji dolg, javni dolg, državin dolg, privatni dolg, da celo niti tega ne vidijo, da če je Pahor štartal iz 8 in to podvojil, potem Janša ni mogel za sabo pustiti nič drugega kot 8, ob dejstvu, da je imel uravnotežen proračun in v glavnem je odplačal več kot je državo zadolžil, torej je imel v glavnem negativno neto zadolževanje, beri razdolževal nas je. A to je za tote ume prevelika matematika, Nje™.

Link

Ni komentarjev: