torek, 31. januar 2012

1562361 - kdo je pri nas sabotiral reforme

[krustx]
kdo pa je pri nas sabotiral reforme?!

Komunisti! Ki so dajali same takšne predloge kobajagi "reform", s ciljem, da se zadeve "spremeni" tako, da se še bolj zabetonira komunajzerizem v sistemu. Skratka, cilj je bil preprečiti, da se bi prave reforme zgodile. količina arogance in odkritih aspiracij po vzakonitvi še večjega lopovluka so bile takšne, da so ga nekak navohale celo tradicionalno funkcionalno nepismene množice. In komunistični beštiji izrekli znameniti TrikratNe™.

Paradoks je, da komunistični beštiji ni slabo, niti če ostane tak kot je zdaj, saj še naprej rula njihov reketarsko-ekkspropriacijski lopovluk.

Skratka, kumunajzer beštija je vedela, da je to za njo win-win situacija. Le po metodi AI™ (ako ide) si je toti win požrešno poskusila še bolj povečati, v bodočnost podaljšati in še bolj trajno zazementirati. Ter si seveda mimogrede še vzakoniti abolicijo za gromozanske rope izvršene nad prisilno od državljanov zaseženimi kobajagi namenskimi penezi v recentnih 20@45™. Ki so končali v žepih zemonsko kartelnih klanov in od Kompartije maziljenih in sponzoriranih rdečih tajkunov financiranih iz državnobančniških kolhozov, ki so jih "sanirali" iz proračuna.

Link

Ni komentarjev: