torek, 17. januar 2012

1538179 - komu se pravzaprav gre izključno za oblast

[yuslocan]
Krivec za padanje bonitetne ocene Slovenije je:
IVAN JANEZ JANŠA
in njegova neutolažljiva lakota po ABLASTI...

...dočim recimo Kompartija™, v recentnem, silom prilik skrajšanem KGB™ mandatu y bogamy takisto v tanajnovejšem, ki bi ga Kompartija™ oz. tovariš Murglbaba rad podaril Kučan Yong Zokiju - The Maziljenemu nastavljenčku , pa se, nasprotno Janši, sploh ne bori za oblast, temveč jim gre zgolj za to, da bi bil wrld piiis, otroci Biafre in Darfurja imeli fuud & šelter, delouci pa da bi živeli v sreči in veselju. Z davki + paradavki-reketi na delo v višini 70% prihodka s pragi, ki obdavčijo že klošarje.

Vse to se recimo vidi iz tega, da Janša pravi, da če ne uspe dobiti otipljivo večino, oz. če mu ne uspe sestaviti dovolj veliko stabilno koalicijo se za mandatarja ne bo potegoval. SPLOH!

In seveda se vidi tudi iz tega, da je Kompartija™, čigar maziljenec je osvojil garjavih 317 tisoč glasov, tako zelo desperatna, da je na silo hotela ustoličiti svojega maziljenca. N A S I L O. S pomočjo nečastnih metod, puckojimmaterino! In nebuloznih trditev, da je NjihovihSvojih™ 300 tisoč volivcev kar celoten SLO narod. In trditvijo, da poleg tega, da je temeljem volinega rezultata dobil kot prvi možnost osvojiti srca poslancev, pripada Maziljenemu kar obvezna brezpogojna podpora poslancev ne glede na njihovo voljo. Ja, če bi to bilo tako, potem glasovanja sploh ne bi bilo, pa bi v ustavi pisalo, da kdor je imel relativno največ glasov, je kar avtomatično mandatar, hehe.

Sledeč svoji perfidni in umskomoteni nedemokratični logiki, ki je v nasprotju s poslovnikom palamenta, ustavo in načeli demokracije vobče, je terjala Kompartija™, da ga poslanci MORAJO OBVEZNO podpreti, kar pomeni da se tepta svobodno voljo in suverenost poslancev, češ, ta ni pomembna in te poslanci nimajo kaj ščititi in spoštovati voljo SVOJIH 800 tisoč volivcev in svoja lastna prepričanja, temveč MORAJO, ne glede na svojo voljo, ščititi in spoštovati voljo in aspiracijo po oblasti Murglbabinih 300 tisoč volivcev.

V ta namen se je tovariš Maziljeni, v maniri svojih prevarantskih amoralnih kompartijskih predhodnikov in umazane tradicije kompartije™, sestal s poslanci drugih skupin in jih nečastno nagovarjal, da izdajo svoje volivce, poteptajo demokracijo in poteptajo vse moralne in civilizacijske vrednote, samo da bi Maziljeni in Kompartija™ in Murglbaba nekak večno ostali na oblasti, da se bi nadaljevala kontinuiteta oblasti kompartije™. TO je seveda zato, ker njim niti malo ni za oblast. S P L O H.

Da Kompartija™ ni desperatna in da ne hlasta za oblastjo se vidi tudi iz tega, da so poslanci-nosilci 56% glasov, trikrat javno, v parlamentu izrecno rekli, da po svoji lastni volji NE BODO PODPRLI tovariša Maziljenega, ter ta svoja oznanila narodu in javnosti še korektno elaborirano podprli z ralago zakaj vse ga kdo ne bo podprl. Bilo je tam med obrazložitvami slišati grozne stvari, saj so govorili o dejanjih kandidata, ki so ga dezauvirala, kot kriminalca, prevaranta in nateguna.

Potem so liderji poslancev tovarišu Maziljencu tekmujočih skupin še enkrat (četrtič!) izrecno najavili da NE BODO podprli Maziljenca, da bodo ta svoj glas proti izrazili na en poseben, po ustavi in poslovniku predviden način in sicer tako da samo nekateri za zadovoljitev kvoruma dvignejo listke drugi jih pa sploh ne bodo, ker bi radi, poučeni z bolečimi spomini iz preteklosti, Kompartiji™, ki kobajagi ne hlasta desperatno po oblasti, preprečili puckarjenje s stigmatiziranjem in podmuklim sramotenjem vseh poslancev druge strani. Iz izida se je videlo, da so s tem zaščitili tudi čast dveh poslancev iz bloka uradno pro-Maziljenemu, ki očitno niso bili Za, a so jih kompartijini vojščaki prisili biti tiho o tem, da so proti.

Da se pripravlja puckarjenje, je bilo razvidno iz dveh preprostih dejstev. Poslanci so svojim kolegom in javnosti sredi parlamenta zagotavljali, da ne bodo podprli Maziljenega, ekipa Maziljenega in on sam so pa, potem, ko so se tik pred glasovanjem sestajali s poslanci druge strani, hvalili, da imajo zagotovljenih 48 glasov. V izogim ugibanjem in stigmatiziranju vseh poslancev, vedoč, da poslanci ki hočejo puckariti imajo še vedno neogroženo svobodno voljo, da izdajo, akoravno jim je to želja in prepričanje, so se liderji druge strani odločili za tak način glasovanja proti, da ne dvignejo listke.

Ko so to najavili, je pena na ustih najbolj militantnih in najbolj po oblasti hlastjočih in desperatnih poslancev Komaprtije™ razodela kako zelo močna je njih steklina sle po oblasti. Kot mali otroci so infantilno gagali in se po kalimerovsko zaletavali v mline na veter, trdeč, da to pomeni neglasovanje, čeprav je vsakomur z dvema vsaj delujočima celicama možganov jasno, da gre zgolj za javno glasovanje proti. Za 4x javno najavljeno javno glasovanje proti.

Njihovi, od sle po oblasti povsem zatemnjeni umi, niso slišali 4-ih javno izrečenih najav, da njihovega kandidata poslanci druge strani ne bodo podprli in da bodo PROTI glasovali tako, de facto javno, zato, ker je njihova Kompartija™ že nekoč puckarila in je očitno spet bila na poti nečastnega puckarjenja.

Spregledali so logiko in pamet in so srdito kot stekle hijene, nekontrolirano, s peno na ustih gagali, češ da to pomeni da poslanci ne izražajo svojo voljo, čeprav so jim jo pred tem že 4 krat izjavili, in čeprav puckoti na tisti točki še vedno in navkljub izbranemu načinu, da druga stran maziljencu reče NE, imajo možnost izraziti svojo voljo kakršnakoliže ta je. Le razkriti se morajo in s tem prestopiti, kar je edino pošteno, saj med poslanci druge strani nimajo kaj iskati, če so se odločili izdati voljo svojih volivcev in se podrediti volji volivcev kompartije™.

Glede na to, da je Kompartija™ trdila, da se s puckarjenjem ni ukvarjala, poslanci druge strani pa javno 3 krat izjavili da NE PODPIRAJO tovariša Maziljenega, niti so se oglasili oni, ki se ne strinjajo, ko so to kot četrtič izjavili liderji druge strani, niti so dvignili listke, potemtakem ni nastala nikakršna škoda, saj se je zgodilo to, kar so vsi trdili. Kompartija tudi. Alpa so se puckoti s Kompartijo™ domenili, da v takem primeru se pa ne bodo razkrili. Ker bi tisti trenutek postali politična trupla in vstopili na listo tekmovalcev za gnusobe tisočletja, hehe.

Da Kompartija ni desperatno hlastala po oblasti, se vidi iz tega, da poslancem druge strani priznava njihovo lastno voljo le, če to voljo uporabijo, da izpolnijo voljo in aspiracije Kompartije™. Auuuu!

Da Kompartija ni desepratna, se vidi tudi iz tega, da so si poslanci SD medsebojno morali pokazati listke, dokazujoč s tem, da so ostali na liniji kompartije™ ter volili ZA, kar je isti kurac javno glasovanje ZA kakor je nedvig listkov bil javno glasovanje proti, tako kot je 4 krat odprto pred parlamentom in javnostjo transparentno izrečena najava druge strani, da bodo glasovali proti, bila prav tako javno glasovanje proti, torej na vse to je šla kompartija™ iz vseh svojih, desperatno po oblasti hlastajočih medijskih kanonov, udrihati po drugi strani, češ da to pomeni prisilo izvajano nad poslanci. Auuuu, baš kompartijske smrdljivo nečastno puckarjenje izvajajoče hijene so kobajagi zaskrbljene za poslance druge strani in njihovo voljo in svobodo izražanja. Za SD pa to ne velja, seveda. Auuuu išo raz! Zase se brigajte mone komunistične, ki ste se puckizma ves čas posluževale, krtov-neposlancev infiltriranih v vrste vaših tekmecev pa takisto. Evo recimo, spomnimo se DEMOSa.

In ader wordz - Sikter motenčki! Komu drugemu prodajajte to svojo nebulozno demagogijo in sprenevedanje! Sikter v Severeno Korejo, če ste tako desperatni, da bi Kompartija™ in njena dinastija maziljenih bila na oblasti.

Link

Ni komentarjev: