sreda, 25. januar 2012

1553833 - zakaj se v Sloveniji tako zelo branimo tujcev

Zakaj se v Sloveniji tako zelo branimo tujcev?

Ker smo ksenofobni?
Ker so naši uradniki foh idioti?
Ker smo ksenofobni?
Ker je pri nas vse tako fakin zelo zbirokratizirano?
Ker smo ksenofobni?
Ker je pri nas vedno vse v najlepšem redu, a nič ne funkcionira?
Ker smo ksenofobni?
Ker naši "organi" nič ne morejo dokler kdo ne umre. Pa še takrat imajo kobajagi dober izgovor na zalogi.
Ker smo ksenofobni?
Ker imamo odkrito nazisocialistično fašistične politike, ki odkrito narod filajo s ksenofobnim sentimentom? In to bolj ali manj vse politike, z redkimi izjemami, ki se jih pri naštevanju nikoli ne morem spomniti, hehe.
Ker smo ksenofobni?
Ker smo arogantno prepotentno übermänsch arijsko moteni, mediji pa v pomoč tej motnji mirno in neprizadeto tujce in celo naturalizirane državljane označujejo za Neslovence™?
Ker smo ksenofobni?
Ker mediji gagajo o Nas™, Ki smo Mi™ in smo The Pametni™ pa zato najraje vidimo, da nam naši šroti, bineki, zemonski klani rinejo dildo frit, ter o Madžarih, Poljakih, Čehih, Slovakih, Hrvatih, Srbih, ki "so se razprodali grdemu Ksenotu™", pa folk sčasoma ima že privzgojen Pavlovljev refleks pri interakcijah s tujci, ki jim veleva, da ej dober tujec tisti, ki ga tu pri nas ni na noben način prisotnega?
Ker smo ksenofobni?
Ker parlament/zakonodajalec Zavodu za zaposlovanje da inštrukcijo, da mora na vse načine onemogočati zaposlovanje tujcev (zase bi pa radi topogledno imeli neomejeno svobodo v preostalih deželah EU), direktorica Zavoda pa to po telefonu povsem neprizadeto razlaga, kot najbolj normalno stvar na svetu, češ, vi ki potrebujete nek talent, ki ga pri nas na trgu prostega ni, se morate potruditi in kakšnega našega došolati, ne pa da zaposlite kar že usposobljenega recimo Britanca.
Ker smo ksenofobni?
itd...

PS
Ko smo pa vstopili v EU, smo EU gladko nategnili, da smo sistemsko neksenofobni, a se iz vsega vidi da smo, hehe. Normalno! Mi smo mojstri tovrstnega potemkinovstva - Od zunaj vse BePe, v ozadju pa pacienti umirajo. In seveda da je zraven kakšna zbornica alpa podobna birokratska cehovsko-kartelna bratovščina, ki bo poskrbela, da nihče ni identificiran za odgovornega in krivega. Mi smo nekšna plemenska Susak-stajl bratovščina, ki se medsebojno imamo tako zelo radi, da se nam zdi nespodobno, da bi kdo bil kriv za smrt onega malega Nekrepa recimo, alpa one poslednje žrtve od Pluta.

PPS
Smo pač plemenska skupnost, ki boleha za patološko obliko ksenofobnosti, jebiga, takle mamo. Mislim večinsko v kolektivitetu. Ne vsi, ma večinsko! In seveda da naš patološki odnos do lastnine in nagnjenost k paotološko-razsežni maksimizaciji državne, beri - skupne plemenske lastnine, izhaja iz istih motenj emotivne inteligence.

Link

Ni komentarjev: