petek, 13. januar 2012

1534884 - percepcija tipičnega "levičarja"

To je tipičini slovenski kvazi-intelektualec, gozdni roftarski akademik, kumrovški dijak, "jebe-lud-zbunjenog" um, ki zase in svojo hlapčevsko-ovčjo pozo do Murglorja in laježa Murglbabinih agitprop pesekof, ki ga iz ovčje ograjice KGB™ sterajo v ograjico LZJPS™, zmotno seveda, misli, da je to poza in ravnanje intelektualca. Ki je seveda da usput še državotvorno, domoljubno, humano, filantropsko, svetovljansko in kar je še takšnih pozitivnih in z glorijo pridružljivih pridevnikov.

In niti enega termina oz. definicije, ki jo pozna človeška civilizacija ne zna opredeliti in jo ne definira tak kot 99,999% sveta, temveč ima svojo spačeno in sprčeno interpretacijo. Pa recimo brutalno lopovsko-mafijsko reketiranje interpretira za "solidarnost". Komuniste-fašiste, ki so jih VSI drugi narodi obsodili in elimirali daleč stran od oblasti, ravno zato, ker so fašisti-kršitelji svobode in demokracije, imenuje za demokrate, proti njim in zlu, ki ga izvajajo boreče se ljudi, pa za fašiste. Zlaganistan! Nategunistan! Jebeludzbunjenogstan! Sprenevedistan! Lindasindromistan! Intakodaljestan!

Skratka, v ritmu in na melodijo laježa Murglbabinih N571-H572™ agitprop pesekof, vse druge, ki jim Murglor ni uspel privzgojiti Pavlovljev refleks, da na ta lajež "sponatano" in "svobodno", naredijo točno tisto, kar je Murglbabi milo, imenujejo za hlapce, ki da so ravnali "izven linije Kompartije™ in Murglbabinih želja, zgolj zato, ker so hlapci, ki jim je seveda da nekdo drug tako ukazal, saj je po njihovi logiki nemogoče, da bi nekdo spontano ne imel rad Kompartijo in Murglor in Murlgbabo. Da bi obstajala normalna mentalno zdrava oseba, ki ne bi spontano hrepenela po izpolnitivi želje tovarišu Ljubljenemu Vodji Murglbabi, je valda da povsem nemogoče, kanede.

Po logiki njihovih motenih in zdresiranih, ovčjih, do kompartije hlapčevskih in voljnih umov, so vsi tisti, ki ne glasujejo in ne gagajo kompartiji in Murglorju in Murglbabi afirmativno, preprosto nenormalni, pravzaprav so hlapci, ki hlapčujejo neznani sili. 

Ta sila je sicer The Gospa Neznana™ The Sila™, o kateri se nič nea ve, ma je pa prav gotovo neoliberalna™. Kar je itak da največja psovka.
In fašistična. Ž njihovo seveda "strokovno" interpreatcijo kdo in kaj je fašizem in fašist. Interpretacijo, ki je znancvena in zdravorazumska fpičkomaterino™. PO kateri Kučan in njegova kamarilja, ki je 20@45™ zatirala in suspendirala demokracijo niso fašisti. Edin pri nas takšni niso fašisti. Povsod drugje pa so. Seveda. Razen v Severni Koreji tudi niso. Nekšna "Majke mi sudija" interpretacija je to.

Takšno hlapčevanje teh, ki so se drznili nevoliti Kučan Jong Zokija, je seveda da hkrati tudi "kolaborantsko". In "devijantno". "Izdajalsko", pravzaprav! Koga že so izdali? Ja, kompartijo™ in Murglbabo™ in Zokija™. In kdor je izdal njih, je izdal tudi njihovih 317 taužent volivnih ovčic. Ki seveda niso ofčice, ki "spontano" gredo na vsake 4 leta v tisto novo ograjco, ki jim jo določi Murglbaba. 

Ne ONI™ niso ofčice, ONI™ so nič manj kotThe VES Narod™. Saj je The VES Narod™ bojda izbral Zokija, VES, do zadnje 317000.te duše. Etooo, tako lepo s pomočjo logičnega sklepanja pridemo do tega, da so kolaborantske svinje, v bistvu s tem izdale nič manj kot The Narod™. In kdor je izdal baš The VES Narod™, ga kompartija ima pravico ustreliti v zatilje in vreči v kočevsko fojbo.

Link

Ni komentarjev: