nedelja, 15. januar 2012

1537800 - le zakaj mednarodna skupnost noče zaupati Jankoviću

[tommycat]
Zakaj mu pa mednarodna slupnost ne bi zaupala!? ...

Jankoviću mednarodna skupnost ne bo zaupala zato ker:

1) Navkljub temu da na internem dvorišču Kompartija™ sicer lahko doseže, da:

- Janković ima 300k+ EUR minusa na osebnem računu, pa nikom ništa.
- Jankovićeve firme dolgujejo 70 milijonov EUR, pa nikom ništa.
- Jankovića (firme, družino) toži ziljon ljudi, pa nikome ništa.
- Janković navkljub čistemu konfliktu interesov, torej čisti korupciji sam sebi podeljuje posle v Mercatorju, ki je državna firma, ki je dobila kredite iz državne banke, z moratoriji itd...skratka, Janković de facto sam sebi podeli denar iz državne blagajne. I nikome ništa!
- Janković sam sebi (družini, prijateljem) rihta velike zaslužke s pozicije župana preko spremembe namembnosti poprej za bagatelo kupljenih zemljišč. I nikome ništa!
- Janković (družina) domnevno ima povezave oz. posluje z narko mafijo. I nikome ništa!
- Janković (družina) muti z nekšnimi podjetji na Cipru. I nikome ništa!

, ampak tega mu drugi svetovni liderji, ki so od lastnih obveščevalnih služb in lastnih kriminalističnih služb in od političnih prijateljev, v drugih državah, hehe, zelo dobro informirani, pač ne bodo kar po nojevsko spregledali, kot bi bili nekšni slovenski državljani. Oni pač niso slovenske ovce, ki jim lahko kompartija in njene falange servirajo, kar se jim zahoče.

2) Ker je neo-nazi-socialistični izolacionist, ki rohni svojo oz. svojih političnih botrov militantno gospodarsko-ksenofobno ideolgijo in doktrino in z retoriko, ki je značilna za leto 1945 in čas hladne vojne enostavno tem ljudem ni simpatičen.

3) Ker je čoban, ki ga nihče od teh svetovnih liderjev ne pozna niti se žnjim lahko sporazume, ker srbsko tejle liderji pač žalibog ne govorijo, slovensko pa prav tako ne. Slovensko ga v bistvu ne razumemo dobro niti mi, ker reče recimo "ženška postaje, nje", namesto "železniški kolodvor ali postaja".

4) Ker je komunajzarski demagoški pizdun, ki na na Rožniku sere o nekšnem "veselju do socialnega kapitala" in ima gobec poln nekakšne bakteriološko sero-POZITIVNE boljševistično-rdečetalibanske retorike, tujci pa vedo da ima penezof kot šeik iz UAE in ima do delavcev v resnici brutalno kapitalistični gard, kakršen se gabi celo najhujšim turbokapitalistom na svetu.

Skratka, vedo, da gre za hinavskega komunističnega demagoškega bleferja tipa Tito, ki je sral o veselju do deloucev, sam je pa 50 let nosil svilene gate in spalne srajce, kadil najdražje cigare, srebal nadražji viski in se pital z najfinejšo hrano, ter se obkrožal z zlatom in kraljevskim razkošjem, in to vse odkar je na račun Kominterne prišel na okus luksuznemu bonvivanskemu lothuseaterskemu življenju na račun tretjih kjudi - neposvečenih nenomenklaturnih đentilejef, hehe, ko je ordiniral na Balkanu, vendar rimout in z varne razdalje iz superluksuznih hotelov v Parizu.

Kdo še zaupa hinavcu, ki se tako sluzasto pretvarja?

Link

Ni komentarjev: