četrtek, 12. januar 2012

1532509 - možen potek nadaljevanja mandatarske telenovele

1. Velika koalicija med komunisti iz SD+DESUS na eni strani in SDS, NSi, SLS, DLVG na drugi je, poleg tega, da je blasfemična, mission imposible, ki se ne bo nikoli zgodil. Veliko bolj verjetna je tehnična vlada nekoliko manjše koalicije SDS, NSi, SLS, DLVG plus DESUS. Ki pa bi imela sila omejen domet pri odločanju v parlamentu.

2. Ja, ortokomunist Turk bo po navodilih Murglorja do nezavesti predlagal komunistične kandidate in potem, ko ta šaržer v celoti izstreli, bo do nezavesti in nazaj podpiral komunistične kandidate, ki jih predlaga skupina 10 poslancev. Le Janšo bi predlagal edino ad calendas grecas, kar je po eskimskem koledarju "ob svetem Nikoli", oz. "Ko na vrbi obrodi grozdje". Tega filma ne bomo gledali. Janšo lahko predlaga le 10 poslancev, ko pride ta opcija na vrsto.

3. Najbolj normalna in čista možnost bi bile nove volitve z večinskim sistemom.

4. Če bi bila v igri tehnična vlada koalicije SDS, NSi, SLS, DLVG plus DESUS, bi bilo najbolje, hkrati je pa tudi najbolj verjetno, da jo vodi Janez Šuštaršič, ali pa nekdo, ki sploh še ni bil v kombinacijah za premijeja. Da bi ta sploh dobil podporo znotraj koalicije, ga ne sme predlagai komunistična DESUS, ker ne sme biti komunist, ker ga SDS in NSi nikoli ne bi prebavili in požegnali. Pa še v iber bi bilo blasfemično.

5. Na koncu se nam bo realno zgodila sekvenca treh propadlih poskusov, ki se bo zaključila z novimi volitvami. Vmes med hepeningom se bomo nagledali ogabnih lopovskih potez desperatnih komunistov, ki bodo skušali kupiti za prestop vse razpoložljive potencilane puckote, samo da zmajmunišejo kontinuiteto oblasti kompartije in Saurona oz. Sarumana Murglorja.

A nikar ne frikajte, dragi sodržavljani, to, da Slovenija nima vlade, Sloveniji ni nič škodljivo, ravno nasprotno. Ne nasedajte narcisoidnosti politikov, češ da brez vlade oz. njihove rešilne rokce vladarske, hehe, bo konec sveta. 

V resnici se nam nikamor ne mudi. Takšno stanje bi bilo najbolje da traja 20 let, da v tem času, spričo politične enstabilnosti naš krediti rejting pade na EEE oz. TrashTrashTrash, da nas kamarilja ne more zadolževati in še bolj zadolžiti, da ne morejo opravljati nič več kot samo tekoče posle, kar pomeni, da tudi nobene škode ne morejo narediti.

Edino kar bi kazalo dodatno dati med dopustna opravila te, hvala bogu po pooblastilih limitirane vlade, ter za to imenovati posebno strokovno skupino - komisijo ki odobrava, bi bilo to, da se sproži odprodaja vseh deležev in gospodarskih subjektov v državni lasti, ki niso v neposredni funkciji zadovoljevanja temeljnih servisov državljanom.

Ja, vmes bi število nezaposlenih naraslo na 200 tisoč, ker bi pač vsa bolana podjetja, ki tako ali tako nimajo biznis kejza, propadla. Naj kar propadejo. To, da se jih je preko enelbejastih kolhozov držalo nad vodo s pomočjo kraje iz žepov naroda, ki se ga je davčno-paradavčno izčrpavalo, povrhu pa še zadolževalo vnuke in pravnuke, je tako ali tako bil komunistični nategnuski potemkinovski fumis vaginalis, ki ga bi tako ali tako vsaka normalna vlada odpravila. Če ne bi, bi končali kot Grčija. Stari židovski pregovor pravi - Bolje skrčeno gospodarstvo oz. mala tezga na kolesih z realnimi svojimi penezi, kot napihnjeno oz. velika fensi veleblagovnica s sposojenimi penezi, ki jih ne moreš vrniti, pa te čaka dolžniško suženjstvo.

Ja, vmes bo 100 tisoč Slovencev z družinami emigriralo iščoč kruha v tujini, 100 tisoč pa odletelo na socialo, a iz pepela bo potem postopoma, tak kot v Srbiji, ki je davno že videal agnijo bivanaj na dnu, izraslo tisoče cvetkov, zdravih in samorastlih, z realnimi biznis kejzi, ker oni z nerealnimi sploh vzklit ne bodo mogli.

To bo najhitrejša pot, da priznamo kje smo. Ker se bodo zadeve kar same od sebe sesule in zreducirale. 

Navidezno je sicer res videti, da bi takšna situacija preprečila nujne reforme, ma če realno pogledamo kako bi kamarilja hotela "reformirati", je bolje, da ne "reformira", kajti v zvezi s tem je neznano vse razen enega - tega da bi oni to "reformirali" tako, da se nič ne spremeni, le narod bi bil še bolj oropan in zlorabljen in sprijene komunistične reketarsko-zasužnjevalne-nasilnouravnilovske renatrske doktrine, bi bile za še daljši čas zacementirane v zakonodaji.

V tem smislu je navkljub spoznanju da so sedanji sistemi zdravstva, davkov in pokojnin grozni in v orto komunistični, bolje da se jim prepreči "reformiranje", saj smo v teh dneh slišali kako bi oni "reformirali". Dodali bi še več stopenj davka na prihodke iz dela s še višjimi procenti harača, višali bi procente prisilnih prispevkov, v zvezi s kapico ni jasno ali bi jo ali jo ne bi uvedli, če pa bi, bi jo sila počasi in sila omejeno in najbrž ne za vse, temveč bi one, ki jih štrafajo z novimi visokim stopnjami davkov pustili še naprej na neokapičenih reketih.

Očitno je, da rdečetalibanski koncept in dokrina ostajata, da so bogati le zaposleni oz. oni ki prihodujejo iz dela, saj kamarilja, ko gaga o "bogatih", ki da se jih ima še bolj obremeniti, gaga samo o plačah. Včerj smo Kahlna slišali kako je zaradi tega hvalil komunista jankovića in njegove reketarske nakane. 

Torej še naprej ostaja pri kamarilji favorizirana doktrina, da glede na fokus davčnega sistema, bogati v naši družbi niso rigelniki, jankovići, bohorići, mermali, temveč inženirji - odvisno zaposleni iz Krke in Leka oz. nejmit odvisno zaposlena sirotnja zaposlena pri solidnih delodajalcih, oz. kakirkoli po kriterijih kamarilje "relativno bolje plačani delavci". 

To ni nikakršna reforma, to je cementiranje in poglobitev istega sistema. Zato je bolje, da se ne zgodi. Če se pa zaradi tega satanski sistem sam vase sesuje, toliko bolje.

Naša celotna partitokratska politkamarilja, brez izjem, pod pojmom "reforma" ima zgolj tehnokratsko-matematični vidik, da se s povečanem pritoka reketov in haračev naredi, da njim špilajo blagajne. Pri tem nihče od njih nima nič proti, da ostane kar sedanji komunistični reketarsko-uravnilovksi koncept, le harače in rekete je po njihovem treba tako povišati in benefite tako znižati in zakasniti/čas konzumiranaj skrajšati, maso izplačanega oklestiti, da se jim matematika blagajn izide.

Jebeš ti takšne "reforme". To so lopovsko-nategunske "reforme" motenih klepto-umov, ki jih pozicionirajo kot prizadevanje v korist državljanov, na način onega kubističnega vica o Suljotu in Hasotu, ko Hasota nek viđilante hrust v bifeju udari, Suljo si je pa "prizadeval za zaščito Hasota" tak, da je nasilnemu hrustu devetkrat zapored rekel, "samo še enkrat ga udari, pa te sesujem", ta je pa Hasota seveda vsakič udaril. Pred desetim udarcem je pa Haso interveniral in Suljotu rekel. "Suljo nemoj boga ti više, da me braniš, nemoj boga ti 'reformirati u moju korist', od toga imam ja glavu svu plavu od udaraca".

Link

Ni komentarjev: