sobota, 14. januar 2012

1536288 - kratka recenzija JPD-jeve kolumne "Nad krizo z mitingom resnice"

Dragi ĐejPiDi, ti preprosto ne razumeš. 

Janković se nima kaj pogovarjati z liderji preostale EU v nekih tam jezikih. Ker smo pač suverena država in svoj-na-svojem, ne pa tam neka banana republika, čigar predstavniki se kot pičkice pogovarjajo z vsakim veleposlnikom, ki si to zaželi, se on ne bo sestajal s temi veleposlaniki, temveč jih bo preprosto nekaj za primer ostalim izgnal z obtožbo za vohunstvo, ker se vmešavajo v notranje zadeve republike Suverenije.

Stanovnik bo Jankoviću sestavil tekst ultimata, podoben onemu, ki smo ga dali nemškemu đeneralu v majniku 1945, ki ga bo Zokijeva Mercator ekipa poslala preostali EU, v katerem bo pisalo, da zahtevamo, da Slovenija predseduje EU dosmrtno, po svoji volji, v SLO Topćideru suvereno tiska EUR za potrebe SLO, ter da se bo v EU govorilo slovensko, da te ceo svet razume in gotovo!

Pa če se zgodi, da ne sprejmejo, bomo pa pač ponosno izstopili iz te hegemonske imperialistične združbe, kateri ne bomo več za kolonijo, kanede? hehe. Ne bomo dovolili, da še naprej črpajo naša narodna bogatstva, jih vozijo v tujino, potem jih pa IKEA podmuklo, preko svojih izpostav strateško razporejenih ob naših mejah, nazaj prodaja za X-krat višjo ceno, Mercator pa od tega nima nič.

Potem bomo Microsoftu, Ciscu, Appleju in podobnim emisarjem ameriškega hegemonskega kolonijalnega imperializma dali 24 ur časa, da zapustijo državo, njihove, slovenski narod poneumljajoče in zasužnjevalne izdelke, pa umaknejo s polic naših trgovin. Ima bre, da bojkotujemo y Pamprs padguznjike, kaj šele neoliberalni američki AjFon, majkemugaspalim! Zoki će se osvetiti Amerima za bombardovanje Srbije! Ne treba Zokiju ni Mac OS X ni Wintel američki hegemonski kompjuter press.

Link

Ni komentarjev: