četrtek, 19. januar 2012

1544634 - originalni Pucko se po dolgem času spet nekaj oglaša

Ta maestro je spet zamudil priložnost biti tiho.
Kajti, kakorhitro je spregovoril, se je izkazalo, da je, ne le totalna moralna horizontala, temveč povrhu vsega še blont.

Pa oglejmo:

Dogodke ob glasovanju za kandidata za predsednike vlade Zorana Jankovića, ko nekatere poslanske skupine niso dvignile glasovnic, je označil za nizkotno.

Nizkotno je tisto kar si naredil ti, pizdek! Naj ti narišem - izdal si svoje volivce, pezde! V O L I V C E! Če bi krščanski demokrati hoteli glasovati za komunjaro Drnovška, bi se včlanili v eno od kompartijskih frakcij, pa volili Drnovška, alpa bili zgolj volili kakega komunista, ne pa tebe, mona pokvarjena, ki si se jim prodajal za krščanskega demokrata, bil si pa običen komunajzer pizdek.

Nizkotno je tudi, da tak nizkotnež dejanje s katerim so tisti brutalno napadeni poslanci zaščitili svoje dobro ime od njemu podobnih nizkotnežev in The Nizkotnežev, ki so njega nekoč kupili. Pizdek jokca, ker je njemu podobnim puckotom bilo preprečeno puckarjenje, razen če se razkrijejo. Za kar bodisi niso imeli jajc, bodisi ponudba ni bila dovolj visoka. (Cenik: Izdaja z razkritjem 2 miljona EUR; izdaja brez razkritja 100k EUR, enkratno glasovanje brez trajne role izdajalca 50k EUR - nekšen Pay As You Go sistem naročanja izdaje, hehe) , bodisi je vse skupaj zgolj faza ena, pa ko postane dovolj dramatično, bodo tudi novi puckoti, tak kot on nekoč, naglo "začutili potrebo odpraviti pat pozicijo".

Zaradi svojega ravnanja leta 1997 je prejel 300 ali 400 groženj, pravi. Vsaj dvakrat več je bilo priznanj in pohval. "Lahko pa povem, da je bila proti meni organizirana prava gonja, kar se je videlo po tem, da so na določene dneve prihajala pisma z iste pošte," še pove.

Ja, kaj si pa pričakoval od toliko ljudi, ki si jih brutalno in nizkotno nategnil in iz njih naredil osle? Sladoled?

A pohvalilo da te je več ljudi kot grajalo. In to je tebi znak da si ravnal prav?! Koliko od teh, ki so te pohvalili, so bili tvoji volivci, katere si nizkotno izdal in izneveril? A nula izdanih krščanskih demokratov te je pohvalilo? Le zakaj nisem začuden?

Kritičen je do sistema tajnega glasovanja. "Takšno razmišljanje tajnega delovanja je meni tuje, zato se s tem nisem nikoli ukvarjal. Takrat sem sam pred začetkom seje zelo jasno navedel argemente, zakaj bom dal podporo Janezu Drnovšku pri izvolitvi za mandatarja. Povedal sem, da želim s tem razbiti pat pozicijo in omogočiti, da se oblikuje širša sredinska vlada, kar se je potem tudi zgodilo. "

Blont um! Ki ne šteka kaj žlobudra.
Ja, če nisi opazil, tudi poslanci katere ti tu olajavaš so javno povedali, da Jankovića ne bodo podprli. Vsi. 3 krat. V parlamentu. Potem so tudi oni, kar z dejanjem pokazali, da so, tak kot ti, za javno glasovanje. In so javno glasovali tak, da niso dvignili listkov. S čimer so vsi poimensko javno volili proti. Pred tem so pa njihovi liderji prav tako javno povedali, da Jankovića ne bodo poprli. Skratka cca vsi skupaj so najmanj po 5 krat javno povedali, da ne podpirajo Jankovića. A vam naj še narišejo, da bi vi kumunajzer desperadosi poštekali in upoštevali njihovo voljo?

Tebe, pizdek moti to, da niso na Kučanovo željo in manipulacijo glasovali za Jankovića ter, da niso omogočili nizkotnim puckotom, da jih podmuklo masakrirajo, med njih vržejo atomsko bombo razdora in iz čisto vseh naredijo puckote, oz. na njih trajno vržejo stigmo puckizma torej veleizdaje svojh volivcev. Čisto vsak posebej bi bil sumljiv onim ostalim, če bi nasedli in dopustili komunistični beštiji in njenim puckističnim vazalom, da jih popuckajo.

Ne da niso storili nič nizkotnega, storili so epsko modro, junaško in viteško dejanje političnih profesionalcev, ki jih nobena puckasta mona, ali komunistični špetirmaher ne more peljati scat.

Vsak izmed onih, ki sos e tega spomnili, si je samo za to potezo zaslužil titulo nenaivnega močnega uma. Vsa čast, da so se tega spomnili. Bravo mojstri, je edino kar imam za reči.

Sintagma o novih ljudeh je bila zlorabljena

Ja! Od tvoje kompartije. Ki jo je tudi lansirala. Ve se kaj je to nov obraz in nov program v politiki. Komunistični nastavljenčki to niso. Ker bodo cementirali tekovine in skrbeli za linijo kompartije. Skratka, kontinuiteto starega. Niti Janković, niti Virant nista nova obraza v politiki. Nov obraz v politiki je Rado Pezdir. O katerem so se volivci lahko izjasnili le posredno ko so volili za DLGV. In ne za Jankovića, za katerega ti tu drukaš.

"Situacija je drugačna, ker so te volitve jasno pokazale, da si volivci želijo novih obrazov. Ali je bila manipulacija z novimi obrazi korak k temu, da se oblikuje desna vlada, pa ni vprašanje zame," je povedal.

Volivci so si kobajagi želeli novih obrazov, pa so volili stare obraze, ki so jih nastavili še starejši obrazi, ter po ovčje ubogali gaganje in namige nekšne četice starih komunističnih nomenklaturnih papkov, ki se na na komando Murglbabe gredo narisat pred magistratom in poklonit staremu komunističnemu lopovskemu ksihtu, ki ga je davno že nastavil stari obraz tovariš Tone.

In ader wordz - Nimaš ti pojma kaj so si volivci želeli, mona.

"Dejstvo je, da so volivke in volivci izvoljenim poslancem naložili odgovornost, da sestavijo široko sredinsko vlado. "

Auuu! A s tem, da se je največ volivcev opredelilo za ultra-komunista Jankovića in njegovo še bolj v orto ultrakomunistično kučanovsko ozadje, ki prav gotov ni sredina, so te volivci kobajagi hoteli "sredinsko" vlado.

Da niti ne govorim, da so ti volivci zgolj jebenih 28,6% od skupnega števila volivcev, ki so volili. Da je naslednjih 26% in skupno 56% volivcev hotelo desnosredinsko vlado. Pa da je predstavnik italijanske manjšine srdito izbruhnil in komunistično desparatno sranje označil za paternalistično nasilje, ki traja od pamtiveka in da ima tega poln kurac. Oni drugi madžarski pa ravnal enako kot on.

Kaj to mono, ki niti osnovšolske matematike ne obvlada, ter ne ve razlike med levo in desno, ni nič sram tako gagati za časopis? Mar je težko reči - nimam pojma o teh rečeh. hehe

Jap! Kopartija si res fakin zelo desperatno želi oblasti. Vsi desperadosi kompartije gagajo na enak način enako nebulozo. "Vsi volivci so hoteli Jankoviča. VSI" in "Vsi volivci so hoteli kučanovo interperatcijo 'levesredine'. VSI". In se niti ne zavedajo ako bedno nekredibilno izgleda njihova desperadoska trditev, da Slovenija ima samo 317 tisoč oz. 490 tisoč volivcev.

In kako danes presekati pat položaj? "Za sklenitev dogovora in njegovo spoštovanje sta potrebna dva. Tako si tudi jaz predstavljam, da bo mogoče prišel čas, ko se bosta namesto novih obrazov našla dva človeka, ki bosta to naredila.

Takih dveh ni in ne bo, ampak na naslednjih voltivah se, upam da bo našlo dovolj z bedo okrog sebe inkomodiranih izmed onih 600k abstinentov, pa bodo šli volit, pa bodo, upajmo naredili kakšno bolj očitno prevago v korist, upam da nekomunistične strani ki je bedo sproducirala, pa bomo stopili na pot rešitv in ozdravitve, v kateri vi puckoti nimate role. Če pa bo prevaga v korist komunistične strani, kar je v tej zmedeni Absurdistaniji ipak možno, potem bomo pač rapidno propadli, a bogamy niti ne zelo otmeno. Tazadnji bo pa lahko luč pustil kar goreti. Naj gori, ko jo jebe.

Link

Ni komentarjev: