ponedeljek, 9. januar 2012

1525117 - razlika med Patrio in avtocestnimi posli

[mimoidoci]
Walter Wolf je bil pa kaj?

Bil je zasebnik in predvsem človek, ki je sjebane slovenistanske butalske rdečetalibanske ume spomnil in opomnil, da ni protizakonito zaslužiti denar. Protizakonito je, če od tega ne plačaš davke in ali med tem storiš kakšno protizakonitost, recimo korupcijo.

Glede na to, da je avstrijski trgovec njemu plačal za servis lobiranja, svetovanja in posredovanja, temu je pa taiste servise plačal vendor, kateremu je slovenska država plačala produkte, ki so bili bistveno cenejši in vobče boljših od konkurentskih, ki so bili vobče neobstoječi (Še nenarisani, kaj šele razviti in proizvedeni!) ali pa bistveno dražji, je vse v zvezi z Wolfom, ne le zakonito, temveč celo poudarjeno fer. 

In videti je da enako velja tudi za sicer korupcijo rado uprizarjajočega Cekuto. Zakaj je Patria tako glupa, da jima plačuje? Nimam pojma, sumim, da ni glupa, temveč preprosto verjame, da je to nujno, čeprav ni, hehe, tak kot teniški star Rafael Nadal praznoverno verjame, da za zmago mora tiste svoje flaške in torbice in ekvipment razni, hehe, vedno postaviti natančno pod enakim kotom in razdaljo, če hoče zmagati. Nekšen vudu.

Sam tudi vobče verjamem, da v trgovskih interakcijah nihče na svetu brez veze ne da penezof, ki jih lahko zadrži zase. In ker kupec vedno ima možnost ne kupiti, če se mu zdi cena previsoka, so, glede na najnižjo ponujeno in potem še nižje izpogajano ceno za kupca, penezi plačani wolfom in cekutam očitno iz buđeta in na strošek Patrie.

Če s Patria poslom primerjamo avtocestne posle podeljene zemonskim kartelnim klanom, je tam bilo vse kontra.

Cena je bila najmanj 4 krat višja od normalne, najnižje nikoli ne bomo niti izvedeli, ker se je to s posvečenimi domačimi plenilci (ki so na Patriji bili diskardirani, imeli so pa enake aspiracije ter moralnohorizontalne intencije kot domaći avtocestarji!) delalo, ne po najnižji temveč po najvišji možni ceni.

Pri Patriji se zaletavajo v ljudi, ki so legalno prejeli denar za nekakšne usluge vendorju, od vendorja priznano lifrane, zaletavajo se v ljudi, ki niso kandidati za prejemnike koruptivnih penezof. So pa potencialno korumpirali koga, kar jim zdaj morajo dokazati, kar je glede na že povedano znanstvena fantastika. Razen morda Cekuti, ki se je hvalil da je prej imel "pokritega" Drnovška in Ropa in vse razen Janše, pa je morebiti tudi tokrat našel nekoga, ki ga je "pokrival". Wolfu pa bodo po mojem plačali stroške, se mu opravičili in ka kušnili frit.

Pri AC poslih se pa niti ne išče oseb, ki so 4 krat preplačale AC in so celo dajale inštrukcije kleptoklanu kako se naj organizirajo za plenilski pohod, kar je glavni plenilec javno povedal v kamere, ko so njemu pripisali ta peklenski plan.

hehe, jebotealah!

Link

Ni komentarjev: