četrtek, 19. januar 2012

1543949 - malo toka zavesti ob kolumni Simone Toplak "Z Voljčem se da vsaj delati"

[Belokranjc]
Sam naslov sem prebral in sem nehal brat naprej. Simonca kok si dobila za članek oz. verjetno boš zdej dobila kredit v NLB.

No, no, Simona je dama, ki ji srček pač tiktaka komunistosučno, ona se pa tolaži, da je to levosučno (kar je kobajagi kul, hehe), pa je eto imela zgolj konstruktiven namen, da se nam Kranjcem agonija predolgega obdobja brez komunistične vlade s polnimi pooblastili, kobajagi hitreje zaključi. Dobro, v bistvu ona ne vidi, da se s tem ko dobimo novo komunistično vlado s polnimi pooblastili, agonija podaljša, ampak to je obrobnega pomena, čuj.

Najmanj zato, ker je dama-žurnalistka, ki so ji pač žalibog všečni toti kumunajzari (tudi meni je Kučanova Mišika Molk nekoč bila rajcig, pa sva se lepo gledala, pa kaj, kanede), ipak tako vulgarno in agresivno, s podplatom takorekoč, na njo ni korektno štartati. Dihaj globoko, se skuliraj, razjahaj malo magari, pa ponovi vajo.

Kar se pa Simonine FLOP vsebine tiče, se s tvojo poanto in poanto številnih forumašev seveda NE strinjam. Sort of, hehe.

Zato uredništvu Financ predlagam, da se v imenu pripravljenosti na poljuben razvoj neljubih nam dogodkov, spiše na zalogo vsaj nekaj deset če ne nekaj sto podobnih člankov o še kakšnih 100, 200 ali 300 kumunajzer falanagistih, nastavljenčkih/podtaknjenčkih Kompartije™, s preverljivo zgodovina nastavljanja, a la Janković in Voljč, z različnimi naslovi člankov, od katerih valda eden bo pritegnil in prepričal kakega Puckota. Poleg 100 k EUR seveda. Črt pa lahko paralelno malo bolj razdela tisto usegliharsko teorijo o pikčastih pa progastih, pa vsake toliko vudri kak člančič.

Btw, glede potencialnih puckotof, predlagam, da se tote članke njim pošilja domov s priporočeno pošto, da se prepričamo da so prejeli, če že ne prebrali, kajti oni so najbolj relevantna ciljna skupina, dasiravno ni odveč, če se uspe folk primerno indoktrinirati, pa da ofčice potem gagajo tak kot so nekoč o wunderkind poliglotskemu ranjkemu nam Drnovšku, bog mu bodi milosten in lahka mu zemljica črna.

Spisati bi bilo treba članke z naslednjimi, recimo, naslovi, v katerih je ključna beseda vsaj:

- Maks Tajnikar je vsaj profesor z afiniteto do honorarnih zaslužkov.
- Vlado Miheljak vsaj zna pisati.
- DrMarkeš je vsaj doktor.
- Herman Rigelnik je vsaj že bogat.
- Tone Rop je vsaj že bil predsednik vlade.
- Dr Mencinger se vsaj zna motiti glede pomena oz. vrednosti certifikatov. In vsaj zna napovedati datum bankrota USA
- Matjaž Gantar vsaj zna brenkati na kitaro.
- Golobič se vsaj na Nizozemski davčni sistem spozna.
- Sandi Češko je vsaj dober s Kučanom.
- Đurotova Tanja vsaj na Anglino ni ljubosumna.
- S Colaričem se vsaj pecati ribe v Ićiće da it, ker Krka tam ima stalno zasidrano jahto.
- Z janezom Škrabcom se vsaj da nobel jesti, ker ima ljubečega osebnega kuharja v vili na Bledu,

itd, itp

Rukovocvu Financ takisto predlagam, da magari "stopmo skp", hehe, pa vsi, mi forumski pisunčki in profesionalni žurnalisti, iznedrimo na zalogo nekaj sto udarnih naslovov, kot ready-made argumenatacijo za vsakega potencialnega komunističnega kandidata posebej. Moje predloge izlistane zgoraj, lahko štejete za že uradno oddane predloge, čuj.

Reči hočem, da "moramo delati in se pripravljati kot da bo precednik že jutri predlagal novega komunističnega harlekina - podatknjenca, hkrati pa živeti in upati, kot da ne bo predlagal nobenega več", če smem parfrazirati v nas Kranjcef zelo čislanega bonvivanskega diktatorja iz prejšnjega stoletja.

Link

Ni komentarjev: