petek, 6. januar 2012

1521540 - eni nekrologarji tragično preminulega Slivnika "nagibajo proti desni"

Če ne bi človek bil mrtev, bi vam jaz zdaj tu dokaj podrobno ta vaš "nagibal v desno" nabil nekam ne-levo-ne-desno-temveč-po-sredini-hehe. 

Bil je klasični levičar, katerih v SLO sicer skoraj ni in jih ultraški praetorianski kumunajzer talibanski falangisti Kompartije™, spričo relativne distance od njih samih, doživljajo za desne. Enako kot Janšo, ki je levosredinski socialist, ki ga pa Kučanov klan pač ima potrebo satanizirati za ultradesničarja, da bi sami izpadli kobajagi-levo-kobajagi-sredinski™.

Našim kompartijskim talibanom tudi Huga Chaveza "zanaša v desno", kitajski komunisti so jim pa ultra desni turbo kapitalisti. hehe.

Človek je pač spoznal Kučanov zločinski klan ter kompartijske metode in modus operandi do obisti, pa se žnjimi kot Organzacjo™ pač nea je več identificiral. Levičar - odpadnik od kompartije™ je najbrž najboljša definicija.

Še pred kratkim je bil vabljen v ziljon oddaj, kjer je skupaj z drugimi levosučnimi zaskrbljenimi slovenskimi "razumniki" v zborčku gagal o tem "kaj vse mora 'uboga zatirana slovenska levica', da bi večno vladala".

Naj mu bo bog milosten.

PS
Kar se pa nas ostalih tiče, Boga prosimo, da ga ni fentala slovenska nepremičninska mafija, ker je ob dogajanju Karnerjev kdo recimo začutil, da prihaja čas, ko Danilo sledi proti mafiji ne bi več bil sposoben maskirati. To kar je v Južni Ameriki koka, to so v SLO nepremičnine.

Link

Ni komentarjev: