sreda, 11. januar 2012

1528689 - komunajzerski kadija tuži, komunajzerski kadija sudi

[bozo666]
V težki situaciji bo predsednik Turk, ki ima najbrž še vedno mednarodne ambicije po prenehanju mandata in mu ne bo enostavno dati mandat nekomu, zoper katerega se že odvijajo kazenske obravnave v zadevi patria.Po Evropi odstopajo ali bodo odstopili predsedniki zaradi zgolj sumov, pri nas pa se bo dodelil mandat ( ALI PA NE;KER SE PREDSDNIK NE BO UPAL OSMEŠITI PRED EU )nekomu, ki že sedi na zatožni klopi.Res se nam najbrž čudijo v ZDA, kjer odstopiš ,če si skočil čez plot.

Kumunajzari ste svetsko lindasindromsko čudo. Vi bi delali dachauprocesne konstrukte in blatili oz. gnojničili vsakogar, ki se drzne pomisliti na tekmo za oblast proti vaši sveti kompartiji, potem bi pa hoteli, da te vaše sprijene rabote kar meni-nič-tebi-nič iz lufta obveljajo in postanejo standard in etalon in to še preden se sodni postopek konča s pravnomočno sodbo. 

Vi bi hoteli, da je oni, ki mu vaš sprijen in tvistid um zlije kumunajzer-udbaško gnojnico na glavo, kar brez sodišča obvelja za to, kar ste mu nagnojničili. Pač navada je železna srajca. Tako ste na hitrih sodiščih ravnali tudi leta 1945 tam nad kočevskimi fojbami, le da takrat ni bilo nikogar, ki bi vas oviral pri vaših satanskih zločinski rabotah. 

E, zdaj boste morali pač malo potrpeti do pravnomočne sodbe, vmes boste pa morali vložiti zelo veliko truda, hehe. Mamico vam sprijeno fašistično!

Če ti ni jasno kaj počneš, ti bom malo osvežil spomin. Popović je stopil na žulj vašemu Murglbabi in njegovim udbomafijskim policijskim beštijam doli na Primorskem, oni so šli k svojemu rdečemu tožilcu in se dogovorili, da izrabijo in zlorabijo od taistih komunističnih beštij njim v pomoč spisane fašistične zakone, po katerih lahko katerakoli v tožilstvu in policiji dobro od komaprtije nastavljena in pozicionirana beštija, ki sovraži državljana X, tega državljana zapre za en mesec in ker seveda pred sodnika ne morejo pritresti nikakršnih dokazov, se na koncu zgodi "nikome ništa". Češ, izrabili smo možnost, da te jebemo v glavo. 

No, ti bi najbrž takrat terjal od Popoviča, da se umakne iz tekme za oblast. Kar je natančno bil cilj komunistične-fašistične beštije. Torej ti terjaš, da ji beštiji, ki mori demokracijo naj kar rata kar si je zamislila. Po tej logiki bi vse politične tekmece uničili kar preprosto s krivo obdolžitvijo za poljuben izmišljen zločin, saj po tvojem vsak tako od kompartije obdolženi, mora nemudoma odstopiti. Auuuu! 

Malo morgen, pizdeki! Oziroma, sanja komunistično-fašistična svinja kukuruz! Tak, kot komunistična svinja, ki je nekak misteriozno uspela nategniti rezultat v svojo koristi s 15% dan pred volitvami na 28,6% oz. ušivih 2% relativne distance od drugega najboljšega, sanja kukuruz, češ, da se imajo vsi zdaj kar pohlevno in submisivno podrediti temu nategu. Yeah, right! Malo ste mi desperatni in naivni kumunajzarčki!

Še na znanega Južnoafričana Mandelo te bom spomnil in opomnil, ki ga je aparthaidska fašistična oblast ne le tak kot popoviće in janše za kaj obdolžila, mu ne le napakirala dachauprocesni konstrukt, temveč ga je za dolgo zaprla. No, kako se je končalo in koliko je za lopova obveljal fašistični aparthaidski režim moteči Mandela, vemo vsi. Vem, vam komunistilčnim fašističnim gnjidam bi to bila najljubša opcija, a žal se niti Janša niti Popović, niti 700 tisoč + 600 tisoč volivcev v Sloveniji ne bomo kar ulegli na tla in umrili vam komunistom-fašistom na ljubo in v veselje.

Jebite se vi desperatno-po-oblasti-hlastajoči komunisti-fašisti! Če hočete vladati, izvolite pritresti kaj več kot le glasove 317 tisoč Kučanovih hlapčevskih ovac, ki jih on na vsake 4 leta s pomočjo njemu lojalnih medijskih in drugih psov ovčarjev, ki preganja slovensko polpismeno funkcionalno nepismeno intelektualno drobnico, nagoni vedno v novo ograjico po želji Murglbabe, kar nas uvršča med politično nestabilne banana republike, v katerih je edino možno, da se stranka registrira dva dni pred volitvami in na ukaz komunističnega despotskega vožda dobi relativno večino. 

Razlika do Severne Koreje je natančno nična. Tisto noč, ko je umrl Kim Jong Il bi namesto Kim Jong Una komunistične beštije lahko ustoličile poljubnega čobana, pa bi naslednji dan bil vladar. Tak je bilo tudi pri nas. Če bi namesto Kučan Jong Zokija, Murglbaba iz riti potegnil Kučan Jong Janeza Von Bruselj, in se bi stranka imenovala Pozitivna EU - Evropska Lista Janeza Bruseljskega, bi ofčice vzhičeno ploskale z ritnicami baš njemu in bi volile baš to stranko. Za Murglbabine hlapce rojeni - za Murglbabine hlapce vzgojeni! Amen!, če smem parafrazirati tovariša Prešerna.

In morate pritresti več kot k temu prištetih 90 tisoč ovčic, ki so kljubovale Murglbabi in ostale v Pahorjevi ograjici, žvižgajo pa njihovi čobani enako kot čoban Kučan Jong Zoki. In več kot k temu prištetih 70 taužent Kučana ljubečih ovac iz Desusove ograjice, kjer jih pazi bizaren, patetičen kompartijski čoban, ki razlaga, da je definicija levičarja takšna, da so to tisti, ki so za partizane.

No, če hočete zares zmagati in vladati, izvolite pritresti teh jebenih 46 glasov brez da bi aktivirali svoje puckaste kompartijske krte infiltrirane v druge stranke, alpa žnjimi, ni važno, saj vsak Pucko igra le enkrat, in nekega dne vam jih bo zmanjkalo, ne pa na silo pričakovati, da bodo vsi špilali ovce vašemu Duceju Kučanu. 

In na silo, sloneč na gebelsovski agitprop nebulozi, očitati drugim češ "narod je izbral Zokija". Kajti, kolikor vem, "The Naroda" je v SLO veliko več kot samo 317 tisoč hlapcev, ki so na Kučanov mig volili Kučan Jong Zokija. Naroda v SLO je preko dva miljona, volivcev je 1,7 milijona, volivcev, ki so volili in niso volili Zokija pa cca 800 tisoč vse te cifre so s faktorjem najmanj 2,5 večje od cifre, ki je volila Zokija. Če ne veste kaj to pomeni, evo vam prevoda - če je narod kaj naredil je to naslednje - NAROD NI VOLIL ZOKIJA! 800 taužent Naroda ni volilo Zokija. Comprende, loleki?!

Link

Ni komentarjev: