sobota, 21. januar 2012

1548283 - nekega pizdeka moti visoka plača izraelskega vrhunskega kirurga v UKC

[posavski]
prepotentnež. plačuj 5000 eur za izvod tednika Demokracija, če hočeš, samo ne z mojim denarjem. sikter!!!

Kolikor se jaz razumem na zadevo, gre za to, da kumunajzari plačujete vaše orgije z mojim denarjem. Saj si ti tisti, ki zagovarjaš neokapičeno reketarjenje, davčni diskriminacijski aparthaid in nasilno uravnilovko, ki gaga iz tebe tudi v primeru teh kirurgov. 

Ja, dajmo, okapičimo zdravstveni reket, pa si naj domnevno hudo luksuzen nadstandard v Švici plača kdor hoče iz svojega. Kučan na primer!

Medtem pa milijardni davkoplačevalski penezi končajo v rokah VašihSvojih™ zemonskih kartelnih klanov, nad narodom izvajate nasilno uravnilovko v bedi, ker vas to pomirja v vaši fovšljivi komunajzer nizkotnosti, na temelju enakih negativnih energij pa se potem greste vaša fovšljiva preštevanja fažolčkov na napačnih krajih (pri tem Izraelcu recimo!), ter šparanje na radirkah.

Raje nam povej zakaj so tvoji svoji na AC programu ukradli 5 milijard in skupno na vsej javnih razpisih v 20 letih zameglili 20 milijard in med prihvatizacijo ukradli nekaj deset če ne preko 100 milijard. Zdaj te pa moti, da bosta dva zdravnika vrhunska kirurga, ki v Sloveniji delata za arašide od Izraelca prejela znanje, Izraelec pa rešil/podaljšal nekaj življenj. In zakaj? Ker se tebi zdi, da veliko prejme. Tebi in linčarski ulici se zdi! Merilo je pa majhnost tvoje duše in nizkost linije komunistične uravnilovke v tvojem umu.

Ta dežela že 20@45™ trpi teror barbarskih meril nastavljenih po majhnosti umov kompartijskih politkomisarjev in bulumente drobnjakarskih malih človeških duš fovšljvcev - patoloških privatpremoženjemrzcev. Hinavcev drugač. Ki jih prej ali slej zalotijo na luksuzni jahti, v svilenih gatah, taljanskih škarpah za 5 jurjev in Brioni oblekah. Da jim le uspe dovolj ukrasti pa da zgleda zakonito, oz, da je "svinjarija ki ni po zakonu pregonljiva". Kar poglejmo koliko kavijar-poklicnih levičarjev živi v luksuznih vilah z zasebnimi kuharji, ki so hkrati njihove homo bičiz. Oni se pa okoli prodajajo za kobajagi delovceljubne levičarje in mecene narodove kulture, vse v čast plebsa, seveda. Bruhhh! Hinavci, kumunajzarski!

Link

Ni komentarjev: