petek, 13. januar 2012

1534178 - kritika Frankla zaradi premile obsodbe Brkaćevega dražgoškega izpada

1. Dražgoše. .... Če ti kaj takega očita kak starejši človek, ki je med drugo svetovno vojno sam bil v hosti, si pač prizanesljivo tiho, saj gre za starega človeka.

NE! NE! To ni nikakršen "starejši človek", to je komunistična beštija, ki je bila in ostala fašist. Med tisto vojno se je borila proti drugim fasšističnim tolpam za primat nad teritorijem, ko pa ga je osvojila, je ta beštije pokazala vso razkošnost svojih tiranskih talentov in svoje fašistoidnosti. Zato zavračam idejo o "biti prizanesljivo tiho".
Ta harlekinska komunisto-fašistična kreatura mora dobiti v fris vse kar ji gre. Žaliti 800 tisoč volivcev, češ da oni niso "narod", temveč je "narod" samo onih 317 tisoč, ki so bili na liniji in so volili, kar jim je signaliziral/namignil Murglor, je resna žalitev The Naroda.
Imenovati kogarkoli, kaj šele legitimne izbrance 56% volivnega telesa za "kolaborantsko koalicijo" z aluzijo na zavržno antinarodno delovanje je resna žalitev.
Zamenjevati teze in imenovati 800 tisoč volivcev za hlapce, ker so izrazili svojo voljo in to ni bilo na fašistični liniji kompartije, Murglorja, Saurona in Sarumana - špetirmaherja iz Murgelj in fašisto-kričača iz Dražgoš in številnih podobnihpasjih procesij; 

Povrhu pa one ki so po hlapčevsko, pohlevno in po ovčje na ukaz fašističnih mogulov zapustili ovčje ograjice KGB™ in pohlevno odkorakali v novo ograjico LZJPS povzdigovati in glorificirati, čeprav je z Lune s prostimi okami razvidno, da so ravno oni ovce in hlapci, je Ž A L J I V O in abotno.

2. Tožilstvo kolega preganja po uradni dolžnosti, ne zato, ker bi zasebno kazensko tožbo vložila tožilka sama ali ker bi ga ta tožila zaradi domnevne razžalitve. Groteskno je, da se kaj takega dogaja v članici EU.

Ja groteskno je. Groteskno je tudi, da je komunistična đamahirija sploh bila sprejeta v EU. A še veliko pred tem je bilo groteskno, da državljani Slovenije vso to kimunistično-fašistično bulumento, ki očitno zaobjema celo tožilstvo, policijo in doživljenjsko sodnijo, nismo postavili na smetišče zgodovine takrat, ko so to storili vsi drugi evropski narodi, ki jih je doletelo prekletstvo komunisto-fašizma.

3. .... Ko ugodimo njegovi »prošnji« in mu na TR, katerega številko smo dobili iz omenjenega spisa in ki je seveda nismo razkrili, nakažemo desetino promila njegovega negativnega stanja in to seveda objavimo, se na nas spravi informacijska pooblaščenka Nataša Pirc Musar.

Tovarišica Javna™ je zgolj ena od desetine tisočev psevdogardijanov psevdodemokracije. Ki ne more skriti, da jo prime manična zaščitniška potreba ko je sramoti izpostavljena kakšna njena rdeča ikona.
Ona ima državno "licence to kill", vsi ostali pa to počnejo ljubiteljsko v formi usegliharjenja in izbruhov skrbi za komuniste. Čim si kdo drzne omeniti komuniste, hitijo te gardijanski umi relativizirati, useglihariti in se celo arogantno norčevati, češ, pa kje ti vidiš kakšnega komunista, kje vidiš kakšnega Kučana, ki 300 tisoč ovac vzame KGB-ju in jih kot svojo fevdalno lastnino da Kučan Jong Zokiju? Kje vidiš ti komunista Stanovnika, ki žali 75% nacije in njene izbrance in prijateljske države in z poimenovanjem za "kolaborante" grozi državljanom Slovenije s poboji. Ja s poboji grozi, saj ne le da vsi vemo, da je Stanovnikova Kompartija in on v njej to že počel, da je koga označil za kolaboranta, torej za "izdajalca", pa ga dal ustreliti, temveč je to celo nedavno opravičeval in zagovarjal. In še to počne!
Označiti izbrance preko polovice naroda za "kolaborante" je veliko več kot le "sovražni govor", je napoved umorov. In? Se je kakšen dušebrižnik oglasil? Tovarišica Javna™ se je morebiti proglasila za pristojno? Čebaškova, morebiti? Policija? Tožilstvo po uradni dolžnosti? Retorično, strogo retorično seveda sprašujem.

Daleč so Dražgoše, slovensko tožilstvo in informacijska pooblaščenka od civilizirane Evrope.

Exactement! Uvodoma si rekel, za Dražgoše "...Postala je prireditev tistih, ki na videz prisegajo na protifašistične in civilizacijske vrednote, a jih teptajo na vsakem koraku in nimajo nobene pravice, da so ekskluzivni zastopniki protifašističnih idealov."

Ne Pero, Dražgoše to niso postale, Dražgoše so to že 20@45™. Dražgoše, osankarice in podobna prizorišča fašističnega orgijanja in strašenja so to že ves čas in temu in edino temu so tudi namenjeni. Ustrahovanju in pribijanju na sramotilni steber vedno istih že davno razkrojenih trupel, da bi valda bolj uspešno prikrili kakšna je dejanska fašistično-krvoločna narava in rola onih, ki tam orgijajo.

Še enkrat - Zakaj slovenski mediji asistirajo fašistom-komunistom in njihove sramotne in satanske orgije prenašajo in popularizirajo? Zakaj jih ne ignorirajo? Zakj to ni zasebna orgija zasebnikov?

Link

Ni komentarjev: