sreda, 18. januar 2012

1541146 - še enkrat več o dvojnih merilih F571 ob komentiranju glasovanja o mandatarju

[bc123a]
Tako je. Vedno bolj sem preprican, da je slabo, da jankovic ni bil v prvo izvoljen, ker bi do sedaj ze letelo po njem (tudi iz medijev), da bi bilo veselje.
Sedaj bo pa vedno vecja zrtev in revcek, ki se mu godi krivica, Hlapci Jerneji pa so v sloveniji itak narodni idoli.

Veliko škodo in napako delajo mediji, točneje novinarji, ki učijo napačno vero. Heretiki demokracije.

Recimo, relativna zmaga pomeni, da je fer in normalno dati priložnost Jankoviću pred vsemi drugimi, da se poteguje za srca poslancev.
Kar je tudi dobo? Je dobo? Je poskusil? Je dobo sir? Je jedel sir? JE! JE, fakin JE!

To nikakor ne pomeni karkoli več. Recimo, to ne pomeni, da se v proprocionalnem sistemu kakršnega imamo, zgolj temeljem relativne zmage sme suspendirati volja poslancev in jim vsiljevati obvezno brezpogojno podporo relativnemu zmagovalcu. Tega v ustavi in poslovniku parlamenta ni! NI!

Novinarji, namesto, da žogo spustijo na tla, jo umirijo in nepoučenemu folku poljudno če je treba taužentkrat razložijo Ustavo, volivni sistem, poslovnik in načela demokracije, ter pomen relativne zmage, ščuvajo folk tako, da proliferirajo abotno antidemokratično gonjo in komunistični model deputatov, ki so jim oligarhi iz CK preprosto naročili, da imajo podpreti kogar so jim ONI™ "predlagali", njihova svobodna volja pa ni zares, temveč bolj tako figurativno.

Da je zadeva še hujša, novinarji gredo še dlje, pa ko poslanci DrugeStrani™, ki imajo zaupanje-mandat 56% volivcev, v stiski zaradi očitno nameravane zlorabe njihovega imena s pomočjo nečastnega umazanega puckizma, ki bi vneslo razdor med tekmece Kompartije™ in vžgalo stigmo na vse poslance DrugeStrani™, 4 x v parlamentu transparentno in javno najavijo, da Jankovića ne bodo podprli in da zaradi stiske in grožnje zla, ki so mu izpostavljeni, saj je Kompartija™ provokativno-arogantno najavila 48 glasov, kar je brez prestopa ali celo podmukle podmizne tihe izdaje, skratka, puckizma odkrito ali prikrito, nemogoče, povedo, da bodo svoj NE izrekli na specifičen, a po poslovniku predviden LEGALEN in LEGITIMEN načih, ki mimogrede pomeni še eno dodatno, PETO po vrsti odkrito javno izrekanje nepodpodpore, tak, da ne dvignejo listkov,...

...novinarji, kot bi bili bodisi:

a) retardirani, pa edini oni ne štekajo, da gre za javno glasovanje proti, namesto tajnega.
b) slepo navijaški z zatemnjenim umom, pa ne vidijo nič, temveč gagajo naprej svoje nesramno in abotno aludiranje, da to ni pošteno, da so se izognili najverjetneje nepoštenemu nategu in sramotitvi. Morali se bi valda pustiti pojebati?!
c) avtistični kot Rain Man, pa šopajo dalje svoje abotno vprašanje, ali ni to nepošteno in ali to ne pomeni kratenje volje poslancev, kar je hkrati huda žalitev poslancev DrugeStrani™, češ, če bi glasovali kakor vam ukazuje Murglbaba izražate častno svojo voljo, če pa javno glasujete proti pa ne. Zlasti zato, ker puckaste pizdune silite, da se javno razkrijejo.
d) preprosto pokvarjeni, desparatni kumunajzer drukarji, ki, če gre za to, itak nimajo pravice vprašati poslance nič, ker so se sami že davno postavili med nečastne drukarje za lopove, lopovske puckote in prevaro. In so vobče tekmeci onim poslancem DrugeStrani™, pa jim te lahko rečejo - "Sikter mone, zase in VašeSvoje™ se brigajte, pičke drukerske pokvarjene!"

S takšnim obnašanjem medijev-novinarjev se 80% Slovencem, ki so bojda po raziskavah funkcionalno nepismeni, na ogenj doliva olje in se jih manipulira, tak da folk misli, da so poslanci itak morali glasovati za Jankovića, ker je eto dobil relativno večino na volitvah.

Namesto, da jim odgovorno razložijo, da je relativni zmagovalec zgolj dobil mandat predsednika, da prvi poskusi pridobiti dovolj src poslancev in s tem akumulirati dovolj mandatov drugih volivcev, da iz relativne zmage kreira večinsko skupino, ki nosi večinsko število mandatov.

Ne dvomim niti sekunde, da če bi Janša bil relativni zmagovalec in bi na enak način kot Janković dobil mandat prezidenta (upam da bi jebenti, hehe) in bi na enak način spušil, pa se bi oni famozni pisun na spletu SDS, ki se prej ne bi imel razloga sramotiti s člankom o starih-novih državljanih in trenirkarjih, oglasil s kalimerovskimi nebulozami, češ, da bi bilo edino fer, da poslanci "ravnajo državotvorno in podprejo Janšo, saj da ima relativno večino, kar kobajagi pomeni nič manj kot to, da so 'vsi Slovenci' večinsko želeli Janšo" in podobne nebuloze, ki jih zdaj gagajo kompartijski desperadosi....

...skratka, ne dvomim niti sekunde, da bi v tem primeru novinarji na veliko uprizorili tečaj za Janševe volivce, da mandat predsednika pomeni da on prvi poskusi, ne pa da se poslanci morajo odpovedati svoji volji in ščitenju interesov volivcev, ki so jim dali mandat in celotne skupnosti, kakor jo oni razumejo.

Spet smo tam, komunistična dvojna merila, ker so komunisti pač tak jebeno desperatni, da bi bili na oblasti za vsako ceno.

Link

Ni komentarjev: