sobota, 7. januar 2012

1522071 - pred razmerjem s FDVjevko je dobro vedeti

[Gustl]
> [rubec]
> Sem slačil nekoč eno vašo diplomantko, ki je med tem početjem vzdihovala, kaj hudiča hoče ta zapornik Janez Janša. Hočem samo povedati, kako imajo FDV študentke oprane možgane. Nič, pokadil sem cigareto in odšel.

Tudi mene bi minilo, ce bi sredi predigre zacela omenjati Janso pa zapore.

Katastrofa! Zamisli si kako se ta problem potem multiplicira. FDV vzgoji rdečetalbansko đihadistko, ki zase, ne le napačno misli, da je "zgolj progresivna levičarka in humanistka", temveč se ne zaveda svojega fanatizma, ki potem v zakonu fura svoj militantni rozaluxemburgizem, moža ima na števcu, ga zamori z vsiljevanjem političnega namesto seksualnega garda žnjim, ta se zapije, zakon se razkraja, otroci se zakadijo, ona pa fura svoj rdeči đihadizem in sanja o tem, da jo bodo spet, tak kot v času študija, ko je za tovariša Lukšiča Iljiča Dzerdzinski Uljanova hodila na tajne diverzantske antiklerikalne akcije po slovenskih cerkvah, ONI™ spet vpoklicali služiti CosaNjihovaSvoji™ stvari. Seveda je na tej svoji sendero luminoso revolusionares tudi sama ves čas nedojebana in polna v telesu nabranih in netretiranih strupov.

Vrhunec sanj teh rdečetalibanskih đihadistk je, da bi jim tak kot Mojci Pašek Šetinc uspelo v enem samem življenju narediti intervju in potem pisati o modrih okah tovariša Gregorja Visarjonoviča Đugašvilija Piđionovića, posneti hommage odajo v čast in občudovanje Milana Njega™ Bifšoviča Von Murglor in nekaj intervjujev za obraz tedna, meseca in leta tovariša Don Zzoccija.

Konča se tako, da je nacija v celoti čedalje bolj nedojebana, zagrenjena, zapita, zakajena, nasnifana in vobče v degradacijski spirali.

Gustle, majstore, daj ti, ki si ugleden sajbergostilničar, si neke vrste sajberMomo, hehe, nekak nesi na vuhlje onim efdeve harlekinskim rokohitrecem, da naj v imenu preživetja nacije, nujno pričnejo sanirati zadevo in efdeve študentkam v hipofizo podatknejo nazi-socialistično revolucionarno idejo, da vsaka prava đihadistka, ki hoče prispevati k CosaNjihoviSvoji bojdalevičarski stvari, mora svojo "svobodo neizprosne revolucionarke", uveljavljati tak, da seksa vsak dan najmanj trikrat, od tega najmanj enkrat z možem oz. partnerjem oz. partnerko, hehe, ter da so na tej poti dovoljena vsa revolucionaran sredstva, tudi posilstvo lastnega moža, partnerja, partnerke, akoravno se izkaže za nujno in potrebno za CosaNjihovoSvojo stvar. hehe.

Link

Ni komentarjev: