nedelja, 8. januar 2012

1523434 - odgovor tistim, ki Janši podtikajo nacionalizem

[OccupyWallStreet]
Kako lahko rečeš, da je Janša najmanjše zlo, če pa model stalno joka čez leve tudi takrat, ko je zunaj slabo vreme. Če je to tebi normalno meni ni. Pa skoz bi brisal državljane, pokojnine, socialne prispevke pravzaprav celo državo. Da ne omenjam kako skozi ločuje prave od nepravih in zaslužne od nezaslužnih. To je mimo. Spada v srednji vek. Glede blatenja pa ne bi preveč saj model znan po 20 letnem aktivnem blatenju "opankarjev", "trenirkarjev", romov in drugih po njem nevrednih državljanov.

NITI ENKRAT SE NI JAVNO IN JASNO TEMU ODREKEL. To pa zato, ker bi zgubil vsaj 50% svojega nacionalistično napumpanega volilnega telesa.

Slovenija potrebuje desnico to je več kot očitno, SDS pa potrebuje nekoga strpnega, modernega in v prihodnost zazrtega. To Janez Mučeniški ali sedanja čistunska SDS nikakor ni. Mislim pa, da niti Katja Jevšek ne plastična operacija ne more pomagat. Stranka taka kot je obsojena na skrajni ekstremizem ali propad. V zgodovini žal že večkrat videno dejstvo. 

Da se razumemo: Levi imajo tudi svojo smrdečo gnojnico vendar je znana in že dobra predelana.

Če malo bolj analiziraš svoje navedbe in poskusiš najti otipljive dokaze za to kar trdiš, boš ugotovil, da gre za komunistično, udbaško, jugonostalgićarsko in podobno agitprop meglo, ki je stkana iz čistih predsodkov, natolcevanj, stereotipov, iracionalnih strahov in kar je še tovrstnega fumis vaginalisa.

Jaz nisem nikjer nikoli zasledil enega samega zapisa, na papirju, video ali audio zapisu, v katerem bi Janša izražal recimo nestrpnost ali šovinizem ali tolerabilen nacionalizem celo.

Je pa Janša bil vedno izrazito naspidan za slovensko samostojnost, recimo mu naspidan Slovenec, posebej dobro zakisan Slovenec z dna soda, ki nima nujno nikakršne zveze z nacionalizmom. Jaz nisem tak, njega pa zato ker je ne obsojam in ne stigmatiziram. Vsak nosi svoj križ jebiga, hehe.

Tudi otrok od staršev in dva brata se ločijo na neki točki, hrepeneč po ekonomski neodvisnosti in samostojnosti in čistih računih. Janša je iz tega filma, ne pa iz nacionalistično-šovinističnega. Teh je, ne boš verjel, še največ med kumunajzari nazi-socialisti, ki so jih polna usta nazi-interesa v imenu katerega plenijo med svojimi.

Uradno pa seveda naj bi bili zlasti koncentrirani pri Jelinčiču. Čeprav, Jelinčič je tudi selektivno in oportunistično načrtno manipulativno naspidan oz nadrkan. Na Hrvate. S Srbi je pa frend. Hrvat Tito mu je pa idol. Četniki so mu pa zavezniki. Je pa hud kobajagi SLO nazi-šovinist. Razumi kdor more. Meni diši na obično razbojništvo in malo tudi po shizoftreniji.

Glede na to, da je pri tebi očitno preveč zavoženega, ker si kupil vse kar so ti agitpropovci servirali, nima smisla razpredati, povem ti samo še to: 

Tiste pripadnike drugih narodov, povečini srbskega etničnega izvora, ki so imeli domicil v Sloveniji in potem iz raznih vzrokov niso izpelali uspešne sekvence ohranitve stalnega bivališča in državljanstva, tako kot preko 200 tisoč drugih, ki so, torej tiste ljudi so "brisali" hitropištolni nervozni komunistični aparatčik nazi-socialistični pizdeki, člani Kučanove kompartije, ki so vedno volili Kučana in so od pamtiveka v strukturah državne birokracije.

Osamosvojitelj in nahudokurčeni domoljub Janša s tem ima približno toliko veze kot Kučan, Drnovšek in tisoče orto-nazisocialističnih kumunajzarov. Trdim, da je Janša med njimi še najmanj zagovedan nacionalist, šovinist pa zagotovo ni. Je pa zelo neroden retorik topogledno. Tačas ko on ščiti državo od plačila velikih odškodnin vsem po vrsti, tudi srbskim nazijem, ki so Slovencem grozili, da jim bodo jebali mater ko se v SLO vrnejo na tankih Šešljeve milice, in SLO državljanstva takrat sploh niso hoteli, krer jim je bilo spod časti, tačas pa zviti nazisocialisti Milana Kučana nabirajo glasove med celotno srbsko populacijo z obljubami odškodnin vsem across the board . Toliko o tem koliko ti razumeš slovenski nazi-socializem.

Link

Ni komentarjev: