torek, 31. januar 2012

1562665 - pijavkam iz GZS se toži po vnovičnem obveznem članstvu

Slovensko zajedalstvo, rentarstvo in fritzlovstvo je doseglo neverjetne razsežnosti. 
Toliko, da že počasi vpliva na geneski zapis nacije.
Tako imamo čedalje več osebkov, ki bi že od rojstva radi, da jim država s svojim represivnim aparatom zrihta prisilnega odjemalca - sužnja, ki ga bi oni ožemali in se nad njim sadistično izživljali.

Vsi bi radi ponujali nekšne storitev in pri tem imeli prisilne kupce - sužnje, ki jim je država zapovedala, da morajo kupiti storitev teh bogom danih pizdekof.

Ko ne gre tako, pa predlagajo Plan B, da država zapove obvezen odjem od kartela takšnih "ponudnikov", češ. Stranki je dana svoboda, da prosto izbere koga izmed kartelnikov znotraj posvečene bratovščine bo izbrala, da jo posili, pri čemer računajo, da bodo že nekak vsi prišli do kosa plena.

To je tako, kot če se bi nas par pizdekov spomnilo pognati storitev britja pičkic pri državljankah Slovenije, ki vključuje tantrično masažo z eteričnimi olji, polej bi pa država nam na ljubo zapovedala, da "iz higijenskih razlogov in s ciljem znižanja stresa in posledic stresa, ter predvsem s ciljem eliminacije nedojebanosti", mora vsaka Slovenka pičkico redno briti, ter prejeti tantrično masažo pri licenciranih izbrancih. Sveda pa pri tem ima svobodo izbire pri katerem se bo brila". 

ObveznoSProstoIzbiro™ press. Auuuuu!

Država zapove obvezen odjem storitev DARSa, pa obvezen odjem storitev izbranih posvečenih dimnikarjev, pa Ajpesa, pa ziljon podobnih agencij, pa zbornic, pa celo nalepke od Bandljevega frenda...

Kaj je naslednje? Da država zapove Katji Jevšek, in vsem našim katjam tak vobče, da svoje seksualne potrebe zadovoljijo izključno z NašimiSvojimi™ konkretnimi posvečenimi izbranci režima. Iz domoljubnih vzgibov, seveda.

Sikter mone zajedalsko-rentarske. A to, d a bi vi tote svoje super-duper kobajagi koristne in nujne storitve ponudili na prostem trgu, pa niste pomislili? A? Pa če so komu koristne fino , bo pač kupil, če ne pa sikter!

PS
Najbolj absurdno in tudi sprijeno je, da je takšnim bestijalnim združbam fritzlovskih posiljevalcev z državno licenco in pod državno prisilo, v državni kleti, hehe, država podelila pravico, da zastopajo tudi mene in moje podjetje. Češ oni so legitimni zastopniki vseh delodajalcev, tudi mojih podjetij, ki sem jih promptno izčlanil čim je bilo možno. Legitimni moj kurac! Nisem član njihove bratovščine in mene ne zastopajo. Kar se oni dogovorijo, si naj izvajajo med seboj znotraj kluba. Sikter svinje fritzlovske!

Link

Ni komentarjev: