sobota, 7. januar 2012

1522642 - kaj so ameriške obveščevalne službe spregledale v Sloveniji

[Receptor]
Res je, edino Ameri bi nas lahko razkomunistili. Škoda, da so zamudili to normalnim ljudem všečno dejanje. Upam, da jim na koncu le ne bo treba uporabiti GI-jev.

Tragedija in ameriška sramota je, da z vso tisto inteliđens mašinerijo ne doumejo oz. ne uspejo detektirati, da so potuljeni, nemarno zakrinkani slovenski rdečetalibanski kumunajzari večje in dolgoročno bolj nevarno okužbeno zlo od El Comandanteja in njegove kamarilje na Kubi. 

In sicer zato, ker sta Kim Jong Un in El Comandante, komunistična mafija izven obzidja Rima, naša kumunajzer okužba Zapada™, je pa poslej infiltrirana v EU in NATO, pa se njim - The Zapadu™, The NATO-OTAN™u in The Amreeeki™ dogaja na primer to, da tam v srcu Zapada , v osrčju EU sodnije, sedi med sodniki nekšen infiltriran potuljen kumunajzergardianski BMZ kobajagi sodnik, v bistvu pa nekšen rdečetalibanski falangist na zadatku, hehe, ki jim gre zarotniško oprostiti onega komunističnega staljinističnega terorista-klavca iz Estonije, al iz kje, pa morajo narediti celo štalo, da to podmuklo BMZ-jevo kumunajzarsko diverzijo sanirajo.

Nevarni so tudi zato, ker so na matriko sicer nominalno normalnega sistema, z diaboličnimi distorzijami reimplementirali kumunajzer-boljševiškega simbiota, aliena v telesu slovenske države, Eu in Zapada™, ki slovenski državi in naciji jemlje življenjsko moč, narodu pa po aparthaidsko-mafijski reketarski shemi krati svobodo, ga sistematično drži v suženjstvu, strahu in bedi, ga sistematično pavperizira ter nasilno dela odvisnega od države oz nazi-socializma na Kučanov način. 

In ader wordz, Amreeki™ se je pripetilo, da so jim kumunajzari na očeh reinkarnirali kumunajzerizem, ki je poslej kot kakšen super virus vtihotapljen v zdravo tkivo Zapada™, Nata™, EU™. Komunistični virus v sistemu!

Pripetilo se jim je, da jim je Murglbaba s svojo rdečetalibansko kamariljo v NATO in EU zanesel komunistično đamahirijo, zelo podobno Severni Koreji. Potuljeno sicer, ki nima tajnih gulagov, se pa na vsake toliko zgodi kakšno truplo, recimo Dobrega iz Negove, akoravno je primat kumunajzer kamarilje ogrožen. 

Tudi popoviće se zapre in ustrahuje, janšam se pakirajo patria dachauprocesni konstrukti, in mejk nou mistejk, ni izključeno, da bo še huje in da bo severnokorejski primitivni model selektivno kdaj v bodočnosti spet tu reinkarniran.

Dinastijsko ustoličenje Kučan Jong Zokija nam je lep primer in opomin, kaj vse je v SLO možno. In kako med nami in S. Korejo v bistvu niti ni tako velike razlike. Amreeka™ pa je topogledno clueless.

Link

Ni komentarjev: