sobota, 1. oktober 2011

1378671 - Zares - metelkovski politični program

[mimoidoci]
Ker se pri nas ne da več delati in ker brez vrhunskih, dolga leta doma vzgajanih kadrov ne gre, se bodo številni razvojniki, nosilci patentov in inovatorji enega najuspešnejših domačih tehnoloških podjetij poslej vozili na delo z organiziranim avtobusnim prevozom. Vsako jutro jih bo pot vodila iz Zagorja v Amsterdam, popoldan pa nazaj v obratni smeri. 

Ker bodo na ta način ti vrhunski kadri ostali rezidenti Republike Slovenije in ker jih, kljub slabim razmeram doma, vseeno žene doma pridobljeno znanje in ideje ter visoka narodna zavest in patriotizem, bodo na ta način od svojih bruto osebnih dohodkov tudi v bodoče prispevali v domačo davčno in pokojninsko blagajno.

Še dodaten motiv za zaposlene v Ultri predstavlja tudi novo napovedana delitev dobička, ki jo je javnosti predstavil Gregor Golobič, eden od solastnikov podjetja, in jo kot prototipno vgradil tudi v svoj najnovejši politični program.

O novih paradigmah delovanja podjetja ne gre sumiti še sporočajo iz podjetja Ultra Sum.

hehe. :-)))))))))))))))))

PS
Nimam časa, ma kmalu bom analiziral umen ter sila inovativen domet ZARES umnih komunističnih ekspertov za "novo komunistično paradigmo lastnine". 

Ko analiziram toti njihov najnovejši komunisitčni nateg oz. slinocedne mokre sanje o ekspropriaciji premoženja, bom malo seciral. Kar sem do sedaj videl, videl sem pa en konc, potem pa glavo stan obrnil, ker se mi je obrnilo v želodcu, hehe, računajo te rdečetalibanski bumbarji na naslednje:

Nič hudega občan bi recimo odšel v Ufiladelfijo trebuhom za kruhom, ker v očetnjavi ni več dela niti poslovnih priložnosti za nikogar razen za NjihoveSvoje zelo posvečene maziljence, in one na državnih sunekurah, ki so bojda neodpustljivi, ki jim pa utegne kmalu zmanjkati penezof, ker nihče drug nič ne zasluži, pa nimajo kaj odvzeti. Tam bi zaslužil in potem prišparal 2 meljona. Polej bi tote dva meljona prinesel v Slovenistan ter tu odprl podjetje. Jebeš zlato, jebeš varne obveznice, jebeš delnice biotehnoloških in drugih hi-tech podjetij. 

Ker sem jaz - The investitor po njihovo glup ko kurac, bom jaz povrhu vsega izbral takšno obliko podjetja, da dobička sploh ne bi jemal, ampak bi noter pukna totih 2 meljona, vse dobičke pa reinvestiral do konca svojih dni. Cilj? Pa cilj je, ovaj kako da kažem, darovati totih dva meljona, da aljde imajo šlužbe, oz. šihte, da lahko delajo, da jim lahko komunisti vzamejo 70% za davke in prispevke, da lahko od tega kar preko teh davkoprispevkovnih reketov deloucem zasežejo, podmizno in bogami preko nadmiznih "sanacij" enelbe kolhozov takisto, pretopijo v kompartijske črne fonde, s katerimi bodo betonirali večno komunistično oblast, beri, poglabljali zasužnjenost deloucef, oz. nacije, ter seveda gradili avtoceste in raznorazne druge "avtoceste" po 4-kratniku normalne cene, ter si od tam kupovali svoje nomenklaturne privilegije, naciji pa prodajali mudologijo, "da tu ni ničesar lopovskega, ker eto pri nas avtoceste preprosto stanejo 4 krat več kot v Nemčiji, 1,7 krat več kot v Avstriji in 8 krat več kot v USA in 12 krat več kot v Srbiji."

Ne vem, jebenti, jaz nekak ne vidim v čem bi tu bil đoj za moje otroke, mojo druino in mene kot investitorja, zato bom totih 2 meljona raje obdržal na računu v eni izmed davčno prijaznih Ufiladelfij ter jih razpršil magari konzervativno na plemenite kovine, obveznice, delnice, nepremičnine in nekaj malo vezanih vlog v bankah in likvidnih avista sredstev, pa da ga jebem, domicil si bom najraje zrihtal v kakšni zelo prijazni Ufialdefiji, recimo Monacu. 

V Slovenistan bom hodil kot turist in državljan EU, s pravico do posedovanja očetovega grunta. Nostalgija, jebiga! Dokler se penastim ultratalibaniziranim komunajzarom čisto ne odpuli, pa v zvezi s premoženjem tako spačijo in sprčijo zakone, z davki kakopak, hehe, pa se še temu načelu odpovem. Ali pa Slvoenijo izčlanijo iz EU, ker jih EU zakonodaja in standardi motijo pri poglabljanju fašizma-komunizma. Naj imajo svoj mali lopovski raj čisto zase.

PS
Neverjeten politični program ZARES talibanskih komunistov. Let me guess their next "inovation". Pavel Gantar Metelkofski, bo v duhu "nove paradigme ZARES NAŠE lastnine", predlagal, da se v Sloveniji ukinejo vse pravice dedovanja. Kar si ustvaril, bo avtomatično prešlo v last države ko se stegneš. Menda se mu te mokre rdeče sanje sanjajo že cel življenje. hehe. 

Če bo kdo tako neumen, da bi kaj imel (njim je fajn, oz. štejejo, da so zmagali, že, če se vsi odločimo da nič nimamo, hehe, totaluravnilovska nirvana par excellence. Prostovoljno, takorekoč!), se bo dalo tu pa tam urediti, da se kakšen malo prej stegne, akoravno bo kakšen izmed tovarišev vrgel uč na njegovo premoženje, ki se nekam prepočasi pretvarja v NAŠE. Metelkovski grejt sakses, Sakses fpičkomaterino!

Link

Ni komentarjev: