sobota, 22. oktober 2011

1409990 - zakaj je SDS kljub marsičemu še vedno najmanj slaba možnost

[Attila01]
Shaman že res vse kar pišeš, sam Janša ima v svojih vrstah tudi pokvarjenca Ruplja pa tistega smrdljivca Tankota in Vizjaka, ki tud rad svojim deli in vlada. Pa zgrešena politika Janše do Hrvaške in nove napovedi glede blokade v EU - se ti to zdi res pametno. Meni osebno nikakor ne in mi je tako vse dol padlo, da bom glas najbrž dal Virantu (in se morda pustil nategniti). Janša mora nujno popucati z orto nacionalisti v svoji stranki ter pokvarjenimi župani in pustiti stranki zadihati, pa tudi njenim podpornikom, da nas ne bodo posamezne zgrešene poteze te stranke odvračale od nje. Kar zadeva pokončnost te stranke v odnosu na komunajzarje pa vsa čast in slava, gre za edino pravo antikomunistično stranko v Sloveniji, vsi ostali pa so komunajzarski sateliti in prikriti komunajzari, vštevši skorumpirano SLS in Jelinčićeve nacionaliste, na katere se lahko samo poserjem (pa še takrat je škoda mojega dreka, da pride v stik s takšnimi izrodki).

Se strinjm AttilaOuUan. Se strinjam. Se fakin strinjam. Jap, SDS bi moral marsikaj popucati, da postane perfektna stranka.
A ker sam trdno verjamem, da vodi pot do NormalneSlovenije™ po takšnem seznamu prioritet med katerimi je na vrhu in kot prva, da se za vedno komuniste oz točneje kumunajzarski sistem in doktrino in zlodela deložira na smetišče zgodovine, je edina varna opcija zame Janša oz. SDS. Vsi drugi so nevarni da bodo koalirali s komunističim zlom.

PS

Tudi Janšev novi program bom v nulo preučil in njega govorico telesa opazoval od blizu vse do volitev. Če mi bo sumljiv, da dopušča sluzasto kualicjo iz sez kumunajzari, bom šel na volitve in dal glas za MikiMiško™, ker ne bi prenesel te sramote, da dam glas Janši on ga pa proti moji volji in brez mojega mandata ekstendira komunističnim beštijam.

Če bi Janša bil pameten bi vsaj eksplicite zagotovil volivcem, da jih ne bo izdal kot je to storil med svojim prvim mandatom, ko je kumunajzer beštijo v sistemu pustil bolj ali manj nedotaknjeno. Če bi bil še bolj pameten bi naciji med kampanjo osvežil spomin kdo so kumunajzari in katero vse zlo so narodu že storili. In kaj vse so narodu ukradli.

Link

Ni komentarjev: