ponedeljek, 17. oktober 2011

1399810 - kako so komunajzerji umetno distortirali levo - desne pojme

[Zico44]
Skrajni desničar (tako kot SDS) pa Janković verjetno ni! A je SDS leva stranka?

Janković je predvsem fašist. Ti si pa sam odgovori ali so fašisti levi ali desni oz. ali so fašisti skrajni desničarji al skrajni levičarji. Btw, fašizem je kot gibanje etabliral dolgoletni socialist in komunistični agitator Mussolini, ki je socialistično ideologijo in doktrino sprva propagiral v Južni Tirolski, iz česar je postopoma in spontano izrasel fašizem nazi-interesnega™ tipa koncipiran po umu skrajnega socialista torej de facto komunista Mussolinija. Sounds familiar?

SDS je v svoji politpraksi vladanja v svojem edinem mandatu demonstrirala, ne le esencialno čist levičarski socialistični gard, pač pa celo paradoksalno široko in globoko prijaznost in toleranco do ogabnih zločinskih komunističnih prvin, vgrajenih v legislativni sistem in pravzaprav, po kumunajzer lopovih sistematično vtaknjenih v vsako komponento družbene in državne zgradbe ter v vse odprtine narodovega telesa. Slednje, na grobo in na suho, brez vazeljin.

Torej, ja, SDS je tipična levosredinska stranka. Razlog, da se jo v zblojeni in pojmovno kot kurji drek zmešani komunistični đamahiriji Absurdistan-Slovenistan, koder rulajo in pometajo orkani rdečega agitpropa in kompartijske pralnice možganov, na silo vmešča na desno, je v tem, da kompartijski agitprop in moteni umi komunistov trpečih za [zločine in zle namene skrivaškimi] lindasindromskimi motnjami, želijo s pomočjo relativne distance prodati nateg, da so oni zmerna kakopak leva sredina. Ker, jebiga, to je v agitpropu pred obličjem wishfulthinkerskih, povečini v krščanskem duhu vzgojenih volivcev, hrepenečih po normalnosti, zmernosti, demokratičnosti in svobodi, videti kul. Kaj se pa zamudiš, greš in se samookranclaš s komplimentom "levosredinska". Auuuu! Vsebina tvoje de facto politične prakse pa orto skrajna komunistično-roparsko-fašistična! Ki davčno-paradavčno favorizira veliki kapital v rokah nomenklaturnikov oz. od režima maziljenih in zatira 99% od dela živečega in za nekšnimi "mizami socialne sramote" v kombinaciji s sprijenimi satansko koncipirnaimi davki in prispevki sistematično pavperiziranega folka.

To je neke vrste umeten premik celotnega političnega prostora v desno, ki funkcionira zgolj v virtualnem paralelnem univerzumu t.i. "polpretekle preteklosti", v katero so nas kot v gulag zaprli kumunajzari. Komunistične stranke Slovenije, derivatne frakcije ZKS oz KPS so v bistvu nekje tam ekstremno daleč od sredine - v območju cone rdečega somraka, orto-rentarsko-podmizniškega kumunajzarstva in fašizma-etato-kartelizma podobnega onemu od skrajneža in zagrizenega socialističnega agitatorja Mussolinija.

Če je cilj doseči privid, da premica politprostora ima sredino natančno in baš tam kjer so komunistično-fašistični skrajneži, morajo SDS umetno zbrcati na skrajno desnico, Janšo pa v maniri pobalina, ki izreče veliko svinjarijo pa ponosno kot opica čaka, da mu okolica da socialni aplavz, maloumno razglasiti za nič manj kot "The princa teme". V deželi, v kateri še vedno ni najden še manj pa sankcionirna niti eden od morilcev oz. nalogodajalcev, ki so pod rušo te dežele na plitvo zagrebli stotine tisočev trupel izvenosodno pomorjenih. Nihče od teh ni "princ teme", pač pa baš politično mehkokurčni in docela beningi Janša. Auuu!

Ergo, ko enkrat v opranih umih rulje obvelja, da je SDS skrajno desno, ko Spomenka OrleankaTheRed™ za legitimno tarčo določi virtulano, fantomsko neobstoječo kvazi "desnico", ki se jo ima ustaviti, izpade da so oni KobajagiLevoBojdaNaSredini™.

Sicer pa, če je človek zmeden in ne ve kdo je kdo, pravijo Eskimi: "Follow the fakin money" & "Follow the fakin power" & Follow the fakin benefits receivers". Alpa poglej komu izmed vseh vrst davkozavezancev je ta oblast vsilila, oz na katere edine vrste prihodka se plačuje drakonske davke in rekete-pruspevke in na katere se ne. Miza socialne sramote in davki ter prispevki so esenca in bistvo vsega. Odpravi to, pa te boli kurac kako se fašisti samopoimenujejo.

Da le ne bi v recentnih 20 let folku presežno odvzeli neznane koliline penezof s pomočjo distorzije za MizoSocialneSramote™ in dodatno cca 20 miljard preko davko-prispevkovnih reketov in haračev, ukradli stotine miljard med prihvatizacijo in desetine meljard med javnimi deli preko "poštenih" kobajagi javnih razpisov. Če ves ta denar/premoženje folku ne bi bil ekspropriajcijsko-reketarsko-plenilsko ukraden in posledično folk ne bi bil de facto sisteamtično pavperiziran, bi folku dol viselo kako si fašisti-komunisti po najnovejšem preoblačenju rečejo in ali sami sebe imajo za "leve" ali "desne".

Po vseh treh eskimskih modrostih tejle TvojiSvoji™ niso levičarji jebiga. Veliki kapitalisti Slovenije so kobajagi vsi levičarji. Auuuuu! Pa, dobro, mona, kje še na svetu je tak? Razen v Severni Koreji in na Kitajskem? Kjer rulajo in stvarnost distortirajo oz. ukrivljajo kumunajzer rdeče luknje, tak kot to v vesolju s čas-prostorom in svetlobo počno črne luknje.

Kaj natančno je SDS, je nekoliko daljša zgodba, kaj so pa toti, ki se imenujejo "levica" je pa jasno in razvidno s prostim očesom z Lune. Oni so brez vsakega dvoma nomenklaturna fašistična rentarsko-kartelna reketarska kleptokamarilja Kompartije™, ki je ugrabila državo, pa njeno represijo in druge atribute zlorablja za udejanjanje svojih sprijenih doktrin in oz. aspiracij. Ti pa tej kamarilji zdaj reči kakor hočeš. Lahko jo imenuješ tudi "koalicija Sonček". Ime sploh ni pomembno. Zlasti če so si ga sami nataknili. Vsebina je pa seveda takšna da so ONI™ v Sloveniji:

1) konzervativci, ker že 20@45 konzervirajo stanje enako stanju v prvi inkarnaciji državno-korporativnega-podmizno aranžerskega antiprostotržnega kartelnega monoteističnega kapitalizma v katerem so maziljeni samo ene vrste kapitalisti - nomenklaturni kapitalisti, ki sebi rečejo "levica" in se napajajo preko enelne kolhozov te pa iz žepov davkoplačevalcev.

2) skrajneži, ki se še vedno vsako leto zbirajo na destinah pasjih procesij, na katerih častijo morilce in rezultate morilskih orgij, ter naciji grozijo, da bodo z orožjen konzervirali status quo, če bo potrebno. Strašno se jih bojimo, kanede, hehe. Kolk se jih bojijo množice, bo pa razvidno po počitnicah leta 2010, nekje v oktobru najkasneje, pravijo strokovnjaki. Ko 50% slovenskih državljanov ne bo imelo kaj jesti, ker so pošle vse rezerve.

3) skrajneži, ki odkrito poimenujejo ulice po fašistično-komunističnih masovnih morilcih tipa Pol Pot.

4) skrajneži, ki [bđarogantno osramotijo nacijo, ko zavrnejo obsodbo zločinskega komunističnega režima, skupaj s fašističnimiin nacističnimi ter na ta način Slovenijo in Slovence izločijo iz lige civiliziranih narodov

5) skrajneži, ki se iz živih zazidanih v rudnik delajo norca

6) skrajneži, ki se veselijo izpraznitve Hude jame, češ da zdaj lahko noter zazidajo nove tekmece in potencialne tekmece njim komunističnim beštijam.

7) roparski klientelistično kartelno koruptivni plenilski skrajneži, ki brutalno in brez vseh skrupul, v imenu udejanjanja doktrine nasilne uravnave plebsa v egalitarni bedi, vsem zaposlenim letno grobo odvzamejo, presežno, cca eno milijardo v formi lopovsko koncipiranih davkov in prispevkov. To je manira najbolj skrajnih oblik favoriziranja ozkih oblastno-mogulskih skupin velikega kapitala v rokah "umreženih" bratovščin.

Kje še na svetu se onim političnim silam, ki edino odvisno zaposlene (V SLO to pomeni večino plebsa, de facto!) izpostavijo drakonski progresivni davčni lestvici z absurdno nizkimi pragi in povrhu še unikalno, nikjer drugje na svetu videnim neokapičenim drakonsko-reketarskim prispevkom, hkrati pa davčno mazili NjihoveSvoje™ pripadnike rdečetajkunske nomenklaturne bratovščine, ki ima v rokah oz. pod komando skoraj ves nepremični in premični kapital tako svoj(povečini nakradeni!) kot državni; torej, kje še na svetu se takim ljudem reče "levičarji"? Vprašanje je zgolj retorično, seveda.

itd...

Link

Ni komentarjev: