ponedeljek, 31. oktober 2011

1421776 - Žerjavovo brezpogojno vazalstvo kamarilji

[Receptor]
Ena od slik, ki jih menjam na pikadu je tudi Zagožnova. Nikakor mi ne gredo iz glave njegove mahinacije okrog volilnega sistema, ko je podmuklo zaj... vse koalitorje. Bogi Žerjav pa nikakor ni izpadel kredibilen pri pokojninski reformi, saj je bil pripravljen podpisati vsako skrpucalo samo, da bi izpadel pameten.

Neki tacega, ja!

Ko je bil Sarruman iz Mordorja, pravilno se seveda reče Murglorja, dal vedeti, da je najnovejša naloga njegovih falang izvesti novo disruptivno poglobitev ropanja nacije preko pokojninske reketarske sheme, da jim ne presahne njihova total-uravnilovka ljucva v enaki bedi, ki napaja kontinuiteto kumunajzer roparske doktrine, ter hkrati zabrisati sledi ekspropriacijsko-plenilskih orgij za nazaj, oz. hkrati urediti legalizacijo kraje ter total devastacije pokojninske blagajne za nazaj, je Žerjavček, ki fakin dobro ve kako so ga izbrali in postavili na vrh frakcije KPS z imenom SLS, seveda vedel samo eno. Moja naloga je centrali iz Murglorja slepo in brez omahovanja pomagati.

Za kakšen intelektualni in moralnohorizontalni poden tu gre je jasno iz dejstva, da bi Žerjav, tak kot ti tu pravilno poudarjaš, podprl vse možne zamisli Murglorja, kakršnekoli že bi bile. Brezpogojna, slepa lojalnost vazala par excellence.

Pri tem pa uporablja argumentacijo, ki je po trhlosti in smradu njene gnilobe podobna oni pregovorni, ko reče zdravnik, da je nogo, ki jo je napadla gangrena, zaradi sladkorne recimo, načeloma treba odrezati in to brez odlašanja, Žerjav, ki se na pokojninske sheme razume toliko kot Katica Radodajković na mehke kurce, pa hodi po deželi in to, sicer validno izjavo zdravnika, uporablja kot argument, govoreč, da je treba vsem Slovencem eno nogo odrezati do kolena, saj vednarle vidimo, da večina nacije ima sladkorno, bodisi v zreli podisi v zgodnji fazi, prehranske navade vobče so pa takšne, da itak bomo vsi prej ali slej fasali sladkorno. Najmanj eno nogo in najmanj do kolena je treba odstraniti in to nemudoma, saj nam to vendarle veleva zdrava kmečka pamet. Zdravo, bolano, vseeno, saj ste slišali zdravnika kaj je rekej, ljudje božji, to se vendarle mora. Auuuuuu!

In ko so Borat in njegova skupina Diletanti Tallibannia Murgloria Kumrovetz Sarruman e fratelli k.d. kobajagi znancveno dijagnosticirala, da se realne namige zainteresiranih sveckih faktorjef sme prevesti tak, želje Murglorja pa možno uresnučiti edino tak, da se vsem odreže levo nogo, ker statistično menda velja, da gangrena običajno napade levo nogo najprej, je Zerjevček Štrebarček Vazalkovič vedel kako mu je pridobiti trepljanja po rami iz Murglorja.

Izpadlo je pa tak, kot če bi kdo proces cele osamosvojitve Slovenije podrobno opazoval, 1 oktobra 1991 pa navkljub temu prestopil na stran JLA. hehe. Jebote Radovane, še Sarruman iz Murglorja in njegov podrepnik Školjč sta skužila prej ter pričela srati o sanjah, ki da so dovoljene tiste junijske noči, do jutra, ti si pa vstopil v JLA ko smo jim že naprogramirali odhod iz SLO za vedno. hehe. Še oficirji JLA so eni skužili in onega kritičnega oktobra Slovenije niso zapustili s falangami JLA, ti si pa ravno takrat izbral postati zastavnik JLA. Pametno fpičkomaterino...eeee...eee...nooooot! Ampaaaak, lojalnost Sarrumanu je zafukana zadeva, kanede Radovanček Tamburaški? Bljak! 

Pubeci in pupike moje drage, zgodovina bo totega Radovana izpljunila in to dritto v kanalizacijsko kloako. A ne le njega. Sarrumana čaka povsem enaka usoda. Že vidim kako bo ustavno sodišče razsodilo, da se ulic po Sarrumanu in Ertlu in Von Tüë®ku nea sme poimenovati. Kumunajzer spake pa v jok. Tudi po Žerjavu nobene nea bo. Namesto po Žerjavu bomo tisto ulico poimenovali Vazalska. Tako je prav.

Link

Ni komentarjev: