sobota, 8. oktober 2011

1389039 - apel ustavnemu sodišču glede vsakopredvolilnega onesnaževanja medijskega prostora s Ku®ćanovimi umotvori

Spoštovano Ustavno Sodišče,

Prosim, da medijem, odgovornim urednikom in žurnalistim, razmeglite njihove zmedene vidike, ter jim s sodbo, podobni onemu nedavnemu rulingu o Titu, prepoveste popularizacijo oz. proliferiranje agitprop mudološke demagogije komunističnih liderjev, ki svoja zlodela izvajajo že 20@45™. Nesankcionirano!

Je mogoče dopustno tiskati misli kakega drugega nacisocialista, recimo Himlerja, al Hitlerja, ali Gebelsa? Kako? A da ni? No shit Sherlock? Zakaj potem Kučanove naj bi bilo dopustno?

Tako kot mi hvala bogu pred vsakim volitvam novinarji in mediji ne molijo pod nos Hitlerjevih, Staljinovih in Mussolinijevih umotvorov oz. bestialnih miselnih zmazkov o tem kaj naj naredimo Slovenci, zahtevam da mi niti Kučanovih podmuklih plasiranj komunističnih konceptov ne molijo pod nos. Sikter v zasebni komunistični kibuc vsiljevat komunajzer koncept družbe!

PS
Novinarji se naj s svojim Kučanom, dolgoletnim liderjem teroristične komunistične organizacije in tiranskega totalitarnega režima, dobivajo na zasebnih seansah, njegove komunistične umotvore pa, če so jim tak všečne in pomembne tiskajo v Njemu™ - velikemu vodji posvečenih monografijah, kakršno je nedavno spesnila častilka Njega™ lika in dela, Mojca Pašek Šetinc.

Če se bi radi šli pluralnost in Uravnoteženost®™, hehe, pa si poiščite kakega pristnega socialista vsaj , kje v kakšni normalni deželi.(saj ne da te lopove sploh rabimo poslušat, češ kako vse bi oni plenili s pomočjo državne represije, ma ok vsaj pristni naj bodo). Ni treba morit bralstva s fejk levičarji, ki so v bistvu bolj fašisti in mafija in bolj neonazi kot socialisti, ter seveda predvsem dolgoletni liderji totalitarističnega režima.

PPS

Oziroma- na kratko: Sikter mi smetit Finance s komunističnim tiranom Kučanom! Boli me kurac kaj misli Kučan! Dobro?

Link

Ni komentarjev: