četrtek, 6. oktober 2011

1385644 - ko pizdekom razsodba ustavnega sodišča ni všeč, začno lupetati o preobremenjenosti

[mataj]
> [sadovnjak]
> Jaz sem pa vedno mislil, da je stvar ustavnega sodišča odločati o usklajenosti zakonov z ustavo. Ni čudno, da je US preobremenjeno, ko se ukvarja s takšnimi bedarijami.

In to prioritetno.

Ko vas vidim komunisteke in ali dušebrižniške prokomunisteke tu nervozno po Gustlovem sajberbufetu stopicati in frikati kot mačke, ko jim kdo stopi na rep, se spomnim onega eskimskega narodnega pregovora v uporabi na območju južnobalkanske dežele Eskimov iz rodu Montenegrianz: "Ne pada snijeg da pobijeli brijeg nego da beštije ostave tragove".

Kobajagi vas zdaj po tanovem skrbi preobremenjenost US. Auuuu! Le zakaj dvomim v vašo iskrenost?

Pred tem ko so neke druge fašistične plenilske in nategunske marifetluke, ki so jih imali namen udejaniti VašiSvoji komunisti-fašisti, vas je pa nenadoma zaskrbela kobajagi silno presežna količina svobode, ki jo ljucvo ima, pa eto proži tote referendume. Auuuuu! Ljucvo da ima preveč svobode? Pravi kdo že? Komunajzer gospodarji? Preko svojih rdečetalibanskih medijskih falang kloniranih umov!

Kaj pa naj ljucvo stori, če ste mu komunisti ugrabili državo in ga s pomočjo atributov te v komunistični ideološki gulag zaprte države posiljujete, izsiljujete, zlorabljate. Ubogo ljucvo se pač brani z referendumi. Kot Bregovićeva vrtnica. Z dvema nežnima trnoma se ljucvo brani od svojih rabljev. Ki z vsakim dnem izumijo novi lopovski konstukt naciljan na plenjenje iz žepov 99% ljucva. Skrbno zapakiran v rdeč ovitek z napisom: "Kobajagi sociala & solidarnost after šejv eltidi"

Da se razumemo, v Sloveniji v bistvu že 65 let divja državljanska vojna. Na eni strani je komunistična nomenklatura, njeni maziljenci in vazali s pomočjo urgabljene države oboroženi do zob, na drugi pa neoboroženo, sistematično ustrahovano, pohlevnizirano/pacificirano, sistematično poneumljano, na tisoče načinov ropano in zlorabljano ljucvo.

Gre za posebne vrste državljansko vojno. Takšno med katero je cca 75% ljucva pod okupacijo oz. oblegano od tistih rdečih 25%. Obleganih 75% ljucva je v tišini in ustrahovano trpelo prvih 45 let, brez da bi sploh dalo glas od sebe. Eni se niti niso povsem zavedali, da so oblegani, ker so na manj svobode akr avtomatično pristali, hehe. In ker je fašistična komunistična beštija čakala v zasedi, da eliminira vsakogar kdor je preveč odprl usta, ali na glas oznanjal, da ej obleganje in suženjstvo kurac. Razen opolzkih vicev na račun Milke Planinc in nesramnih vicev na račun debelosti Staneta Dolanca, ampak šele po letu 1970, ko se je Veliki Rdeči Gobar malo bolj zredo, hehe, je ljucvo med obleganjem v glavnem bilo tiho.

Po letu 1991 ste komunisti in oz. prokomunisti obleganje nadaljevali, le da so se linije obleganja zvito umaknile onkraj horizonta neposrednega vidika večine ljudi. Prestavili so jih v cono rdečega somraka. V aspekt nasilno-uravnilovskih drakonskih davkov in neokapičenih prispevkov, ter vrste drugih ureditev, ki so reinkarnirale razmere iz prve inkarnacije obleganja, le da to poslej večini folka ni več bilo očitno oz. sploh prezentno.

Tudi vici in norčevanje iz oblasti so poslej bili navidezno povsem sproščeni in kobajagi dovoljeni, čeprav so ipak raje videli, če so se delali narca iz Janše kot pa iz svetega Kučana, tak da so na nekatere seanse predstav oz. ekshibicije slabega okusa vabili celo komuniste iz sosednjih dežel, recimo udbaša Mesića.

Ko pa kdo duhoviči ali bognedaj grdo piše, magari na kakšnem obskurnem in nepomembnem forumu, hehe, o Kučanu, kakšni drugi komunistilčni ikoni ali celo ideji, pa se realnost obleganja hitro materializira in razodene, saj praetorianci vudrijo na vso moč, rekoč, da to je pa "sovražna govorica". hehe, jebotealah!

Vi kar frikajte, a se le dajte hitro navaditi. Ker prihajajo časi, ko vam bo žal, da ste zagovarjali fašizem in fašistične uredbe in prakse, ki so jih uvedli in izvajali VašISvoji komunisti-fašisti. Kmalu boste doumeli, da boj proti svobodi ni nikoli moder in da absolutno ni racionalno misliti, da se fašistični zakoni splačajo zgolj zato, ker ste vi prepričani, da bo vaša diktaura trajala večno, da boste vi vedno v roli oz. na strani oz. pod okriljem fašističnih falang.

Ne dvomim niti malo, da bi vi o US pisali povsem diametralno nasprotno, če bi na podoben način sankcioniralo kakšno vam nevšečno zadevo.

No, zdaj si zamislite, da neki novi fašisti od vas ukradejo državo, ki ste jo vi narodu že ukradli. Pa da namesto vas in VašihSvojih oni sebe zavihtijo v rolo nomenklature in maziljenih. In vaše vazale odjebajo pa na plačilni seznam dodajo svoje. Vse to, ne da bi sploh spremenili zakone, saj ste vso to rentarsko infrastrukturo v legislativo zagovotili že kar vi. Ne dvomi, da boste takrat hoteli delati revolucijo. hehe.

A za ljucvo bi bilo najbolje, če bi vse to komunajzer-rentarsko zlo iz legislative države odjebali, pa ne vi in VašISvoji ne Oni in NjihoviSvoji ne bi mogli narodu cuzati kri iz vratne žile. Kobajagi legalno! V premorih, med cuzanjem iz vratu, ko jemljejo zrak, pa žlobudrati mudologijo o socialnosti in solidarnosti.

Link

Ni komentarjev: