sobota, 22. oktober 2011

1409791 - kakšne so prioritete pri komunajzarjih

[tripson]
> Glavna prednost SD je sposobnost presojanja prioritet

seveda - v namisljenem rdecem baloncku socialkomunistov, kjer je sociala bolj pomembna od podjetnistva, ki omogoca, da sociala sploh obstaja. res prava sposobnost pri nelogicni presoji prioritet.

Kumunajzer prioritete gredo tak:

1. Krasti in muljati, da si ustvarijo črne fonde in ekonomsko moč v rokah rdečetalibanske klepto-mafije in njenih Maziljenih™ in njenih RdečihVazalov™ in njenih RdečihTrabatov™.

2. Podmizno, s črnimi fondi ohraniti oblast in nadzor, pa če ne gre drugače, magari s pomočjo aktiviranja kompartijskih krtov na zadatku, Pucko jim materino in Spomenka in Drbučko ih gleda. In Radovan takisto.

3. Za vsako ceno prikriti zločin Kompartije™, ter ahtati, da se kdo, magari vsa Evropa, hehe, ne bi spomnil Kompartijo™ na sodišču ali zgolj v javnem diskurzu označiti za to kar je - zločinska organizacija, ker to lahko uniči današnje kompartijske derivatne frakcije t.i. stranke t.i. "levice".

4. Folk nasilno, s pomočjo represivnega aparata davno že ugrabljene države uravnavati v enaki bedi, presežno zasežene prihodke pa uporabiti proti taistemu folku tak, da se te peneze na stotine načinov iz proračuna pokrade in uporabi za inhibicijo demokracije, suspenz prostega trga in svobode vobče.

5. Za potrebe povratne zanke, ki vzdržuje oblast in nadzor komunistov, plačevati vojsko plačanih/kupljenih volivcev tak, da se jim z mize rdečega gospodarja doli v prah bede vrže kakšno kost v formi sinekur v, ravno za ta namen sistematično predimenzioniranega javnega sektorja, borčevske pokojnine, s kontribucijami nezaslužene pokojnine, poslov financiranih iz državne blagajne ipd.

6. S pomočjo tako pridobljene moči v eter nenehno emitirati demagogijo o "socialni državi", ki je de facto čisti fumis vaginalis, kar ugotovi vsak, tudi ofce, ki poprej nasedajo tej demagogiji, kakorhitro hitijo leto 50. starosti in spričo kobajagi "zakonske komunistične zaščite delafcef" po planu in še pravočasno, hehe, izgubijo zaposlitev. No, takrat jim postane jasno vse, predvsem to kakšna "socialna država" je, drugač de facto komunistična hiralnica Slovenistan. Najprej povprečni Janez Slehernik, par mesecev prejema 500-700 EUR, potem pa pade na socialo v višini 220 Eur.

Itd. imajo komunistični rdeči talibani še ziljon prioritet, recimo vsakoletno rajanje z grožnjami naciji na osankaricah in dražgošah, na koncu pa pride tudi gospodarstvo. Ampak tako, da se bi oni najprej pogovarjali kako bi reševali enelbe kolhoze kronično v težavah in iz žepov davkoplačevalcev sanirane, pa raznorazne druge rdeče luknje - kolhoze državnega kapitalizma, pa potem bi oni zadolževali državo, da se jim njihov nedelujoč komunistični model vrti, pa oni bi najprej debatirali o delitvi še neustvarjenega, pa predpisali odvzem dobička lastniku, torej se bi vedno in samo šli ekspropriacijo in plenjenje, ipd.

Link

Ni komentarjev: