ponedeljek, 17. oktober 2011

1399875 - Delo je že začelo z "javnomnenjskim" volilnim inženiringom

[wilde]
Dela ne berem. Če nebi omenjali Delove ankete v Financah bi njihova agit-prop mašina dela, čeprav s polno paro, v prazno oziroma bi za te balončke vedeli le bralci Dela in s tem bi prepričevali že prepričane. Tako pa se daje virusu laži nepotrebno pozornost. No ja, pa saj lahko to in podobne Delove raziskave objavljene v Financah jemljem kot politično satiro.
politično satiro

hehe. *****

PS
Že vidim rdečetalibanska tovariša Miheljaka® in DrMarkeša™, kako na tragični večer volivnega dne darujeta avtorizirano posvečeno mašo zadušnico z lament-razlago zakaj je "navkljub temu, da so vse ankete Dela in Dnevnika napovedovale zmago Jankovića oz. "levice", zmagal Janša oz. "desnica", ter da so se neo-liberalni RESETarji nenavadno dobro odrezali". Pa da je to itak kul za Lublančanine, ker jim bo njihov najvećji menđr useh času, anje, ostau Ulublan™, anje, da zrihta Stošce™, anje, y trigranitnu ŽenškuPostaju™, anje, pa da celu Ulublanu, osim Golouca y Fužyna y Murgla y Črnuča zapre za promet, anje, anje?

Pa bomo spet poslušali otožno lamentiranje, češ, da so volivci "levice", ki so večinoma beoemski, svobodoumen, intelektualno razigran, kreativen in volivno, spričo svojega vihravega kreativnega duha, nediscipliniran kakopak folk, evo recimo primera sta moderna volivca Mitja Ribičič & janez Stanovnik, tistega dne raje odšel na premierno upodobitev Fausta v Benetke, kot pa da bi šel na trivilani hepening oz. nekšno veselico primitivnega plebsa, ki se mu reče volitve; dočim je povečini zagovedana, redneckofska, ofčje ubogljiva kakopak volivna baza ti "desnice" oz. t.i. "Janšarji", pustila govedo in drobnico lačno ter vobče anatendid, ter se trumoma "in en orderli fešn"™®, odpravila najprej v cerkev, da jim [kleriki y bogamy y drugy eksponenti svetovnih centrof moči, Vatikana™; Cia in Bilderbergof]™®, povedo kak imajo voliti, takoj za tem, ko je v njihovih ubogih malih umih ne-intelektualcef-redneckof inštrukcija še živa, pa na volišča. hehehe. & Buuuuuhahahaha! Skratka grohotom se smejem temu kumunajzer talibanskemu primitivizmu in aroganci.

Komunistične "realne" ankete narejene med prepričanimi komunisti, prokomunisti, zdravljenimi komunisti in komunističnimi gardiani press.

PS

Reichstag bo zagorel ko bo hudokurčno udbo-provokatorski Danielle Morbide Iljich Uljanof Drittklassige Tüë®k Von Huda jama Zum Barbara schacht navkljub zmagi SDS in Reset, mandat podelil Don BletoVentipercenu™ press.

Sicer dokaj pohlevniziranemu slovenskemu folku bodo končno zavreli možgani press.

Link

Ni komentarjev: