nedelja, 2. oktober 2011

1379345 - kateri je najboljši komunist

[oQI23IDCN0948R]
Tule sem mu skusal potrpezljivo dotupiti (dasiravno normalnemu cloveku tega nikakor ni treba tupiti), kaj je temeljnega narobe z naso druzbo: www.finance.si/forum...663&single

Pa je potem nekaj mencal, celo razumnega, kulturnega ali vsaj malo razmisljujocega cloveka je zaigral. Malo kasneje pa ga zopet vidim, ko "crnuharjem" in "izdajalcem" grozi kot so to poceli njegovi "zmagovalci" in "osvoboditelji". Torej, ko komunistu pokazes ogledalo, v katerem se zrcali njegov zlocinski mindset, in ko se komunist nad to podobo navidezno zamisli, vedi, da se ni prav nic zamislil, ne pokesal, ne spreobrnil. Zato je najboljsi komunist lustriran komunist - aktivni so vsi smrtno nevarni.

Tako je! Najboljši komunist je komunist na margini političnega prostora, daleč stran od vzvodov oblasti, brez moči in možnosti zlorabe državne represije za komunistična plenilska zlodela. Najboljši komunist je komunist, katerega naravni habitat v pravnih in politično normalnih državah je na margini politične scene tam kjer se začne že smetišče zgodovine. Tam v družbi z drugimi delikventi in diaboliki.

Link

Ni komentarjev: