ponedeljek, 17. oktober 2011

1393102 - za umestitev Mafijankovića v politični prostor se bo treba ozreti po Severni Koreji

Težko bi mu očitali, da je levičar ali socialdemokrat. Kvečjemu nasprotno, da je zadrt kapitalist z izrazitim občutkom za svoje materialne koristi. Hkrati pa populist z izrazito žilico za »ne povsem transparentne in etične« metode poslovanja.

Skratka - fašist. Če zraven dodamo prej omenjeno zlizanost s kompartijo in lojalnost The Organzacji, ki ga je "nastavila", ja, ja, gospodje in gospe, res je, tovariš Rop ga je nastavil, hehe, pa smo točno tam kjer smo pri vseh kumunajzer nomenklaturnih falangistih.

Btw, čestitam za termin "komunistični prestolonaslednik".

Severna Korea se, čedalje bolj rezolutno in artikulirano materializira v SLO, le da ne preko čistega nepotizma tipa Kim Đong Il nasledi Kim Il Sunga, pač pa preko nomenklaturnega kompartijskega usmerjenega kadrovanja. V slednjem Kučana nasledi Don Blentoventipercento, ki potem "uhlebi" bulumento komunističnih sinov in hčera, ti pa njegove sinove in snahe. Kobajagi uspeli zabrisati sledi. hehe.

Janković je esencialno čist eksemplaričen dokaz, da je t.i. socializem v bistvu kapitalizem, le da monoteističen oz. monolastniški oz. državni. Normalno! Kaj drugega bi pa sploh lahko bil. Edini dovoljeni lastnik je nekoč bila država, ki ji upravlja kompartijska nomenklatura, ki v imenu prolesa zlorablja eee...eee...kako, da kažem...eee...proles.

Po letu 1992 pa so na seznam zaželenih kapitalistov dodani še posvečeni nomenklaturniki v roli kapitalistov-lastnikov. Vsi drugi so nezaželeno nebodijihtreba nujno zlo, oz, nekšno kolateralno zlo, ki se ga ne da baš povsem preprečiti z drakonskimi davki in kobajagičnimi prispevki.

Janković je komunist kitajskega tipa. "Uspešen kobajagi meneđer" v pogojih maziljenja od strani države, ugodnega kreditiranja iz žepov zlorabljane raje preko državnokolhozniških kobajagi bank in podobno.

Dokler raja prejema človeka nevredno mezdo je komunistična ekonomija lahko tudi cvetoča. Lahko je....eeee....na Kitajskem. Tu pri nas žal ne, ker...eee...ker so naši kumunajzari šli že korak naprej v evoluciji kumunjazer doktrine in se s proizvodnjo sploh več ne ukvarjajo. Samo še s trgovino posvečenih inu maziljenih "najboljših nihovihsvojih sosedof" oz. s tange-frange posli in DISTRIBUCIJO ter REDISTRIBUCIJO dobrin in keša, ki so ga ustvarile pridne roke. Ustvarile navkljub komunistom!

In ja, strinjam se, Rožnik je komunistična lindasindromska farsa. Ki ni Jankovićev izum. O "veselju do socialnega kapitala" žlobudra vsak slovenski rentarski pizdek. Ker si umske sirote domišljajo, da je to dovolj dober alibi za njihove plenilske rabote in mafijsko reketarjenje s pomočjo ugrabljene države.

Link

Ni komentarjev: